من یه هفته ی پیش دندون جلوم را عصب کشی کرده ام یکشنبه میرم پرش کنم ولی دارم از دندون درد می میرم چی کار کنم تمام دندونام داره درد می کنه چه قرصی پیشنهاد می کنید؟ زود باشید.....
من یه هفته ی پیش دندون جلوم را عصب کشی کرده ام یکشنبه میرم پرش کنم ولی دارم از دندون درد می میرم چی کار کنم تمام دندونام داره درد می کنه چه قرصی پیشنهاد می کنید؟ زود باشید.....
محلول اسپری Lidocaine SD 10%
و
ژل مسکن فوری دندان درد Dentaford+plus
من دومی رو بهت توصیه میکنم، خودمون استفاده کردیم خیلی عالیه سریع درد رو خنثی میکنه در ضمن ضد عفونی کننده هست و حاوی 20% روغن میخک
ممنون دریروز از شدت در دندان افتادم بیمارستان که پزشک عمومی به من آمپول زد ودرست شد فردا قراره ساعت6برم دندانپزشک خودم.
معمولآ درد های شدید دندان با قرص حل نمیشه و بیشتر امپول برای تسکین درد توصیه میشه که اکثرآ از امپول dexamethasone استفاده میشه.
سلام.
البته شما باید مواظب عوارض مصرف بیش از حد آموکسی سیلین (کم شدن آب بدن و...) باشید.
سلام
اینجا یه سوال پرسیدم ولی جواب مناسب رو نگرفتم اگه کسی میدونه بگه
میخواستم بدونم کشیدن دندان برای ارتودنسی اسم انگلیسی داره که سرچ کنم اگه خودتون اطلاعاتی در مورد کشیدن دندان برای ارتو دنسی دارید بگیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط اسم انگلیسیش رو میخوام که خودم برم سرچ کنم(در ضمن اسم انگلیسی ارتودنسی میدونم oryhodontic میشه من اسم روشی رو که دو تا دندون پشت نیش رو میکشن تا جا باز بشه و بعد دندونها رو به عقب هل میدن میخام)
چند وقت پیش پسر عموی عزیز دیدم در wc دارن مسواک میزنن بعد اینکه خمیر ریخت رو مسواک گفت عزیزم میشه نمکدونو لطف کنی منم فکر کردم حتما میخواد مسواک به جای خیار نوش جان کنه نمکدونو دادم بش بعد دیدم نمک به مقدار کافی پاشید روی خمیردندون بعد مسواک زد!!!
خدایی خیلی همون لحظه آنی تاثیر گذاشت شاید چون این بزرگوار اهل دودی جات هستن اینجوری تاثیر گذاشت : دی
حالا بیخیال این پسرعموی کچل ما بشید منم بعد اون قضیه دارم اینجوری مسواک میزنم خودم احساس میکنم خیلی خوب جواب داده میخوام ببینم نکنه این روش عوارض دیگه ای داشته باشه و ....
فکر نمیکنم عوارضی داشته باشه خیلی ها رو دیدم موقعی که مسواک و خمیر دندان ندارن از آب نمک به جای مسواک استفاده میکنن حالا این پسرعموتون هر دو تا رو با هم استفاده کرده که چه بهتر.
دو سه بار هم خودم استفاده کردم خیلی خوبه مخصوصا موقعی که لثه عفونت کرده باشه.
آره اتفاقا همینو میخواستم بگم واقعا دهان کامل ضد عفونی میکنه حتما یه بار امتحان کنید
منم خیلی وقت پیشا این جوری امتحان کردم...
البته مسواک با نمک و موارد مشابه (مثلا جوش شیرین) باعث سوراخ شدن مینای دندان میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)