???????????
این رو تو بخش خود nod باید بپرسید
برای من زیرنویس نشون میده ولی خیلی کوچیکه چه تنظیمی بکنم در ضمن زیرنویس با فرمت sub/idx نشون نمیده
کسی نیست بدونه جواب من بده لطفا
منم چند تا سوال دارم که ممنون میشم یکی راهنمایی کنه
یکی اینکه چطوری میتونم با برنامه vlc یه فایل رو مستقیم از کامپیوتر پخش کنم و رو تلویزیون ببینم ؟ (تو برنامه مثل اینکه داره ولی هر کاری کردم نتونستم راش بندازم)
دوم اینکه صدای اکثر فایل ها جالب نیست ، راهی هست که بشه صدا رو تنظیم کرد که با همون کیفیت اصلی پخش بشه ؟
سوال آخرمم اینه که خیلی از فایل های ویدیویی قابل پخش نیستن برای تلویزیون ، میشه برنامه رو جوری تنظیم کرد که مستقیم فایل ها تبدیل کنه تا تلویزیون همزمان بتونه اونها رو پخش کنه ؟
روی لپ تاپ جدیدم اجراش کردم خیلی خوب فایل های 1080p که قدیم مشکل داشت رو نشون میده ولی مصرف cpu corei7 اش برای هر 8 هسته میره روی 60 تا 80 %
کرک و پشمم ریخت با این مقدار مصرف
برا من اول درست بود ولی حالا رنگ قاتی میکنه کسی دلیل میدونه
اقا اشکان تنظیمات ps3 media serverوk_ lit megaبه من میگی ممنون میشم , و زیرنویس با فرمت sub/idxنشون میده ?
سلام دوستان چند سال پیش مدل LA40b580 سامسونگ رو گرفتم میخواستم بدونم چطوری میتونم از طریق DLNA که ماردبرد سیستم من داره باهاش فیلم ببینم؟ چه دستگاهی باید بخرم که با کیفیت عالی پخش بکنه؟ آیا خوده سامسونگ همچین دستگاهی داره؟ فکر کنم به این دستگاه ها وایرلس ترنسمیتر میگن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)