یه سوال این طرحی که آخرش"محصولات قابل عرضه ی ایران خودرو " رو میدن یعنی چه؟ یعنی ما پول میدیم قسطاش رو هم میدیم آخرش چه ماشینی بهمون میدن؟؟؟؟
یه سوال این طرحی که آخرش"محصولات قابل عرضه ی ایران خودرو " رو میدن یعنی چه؟ یعنی ما پول میدیم قسطاش رو هم میدیم آخرش چه ماشینی بهمون میدن؟؟؟؟
یعنی شما طرح رو ثبت نام میکنید و هر نوع خودرویی که دوست داشته باشید و شرکت موجود داشته باشه رو میتونید انتخاب کنید
یعنی همون اول کار خودرو رو انتخاب نمیکنید
یعنی اون آخر اگه شرکت فقط وانت پیکان داشته باشه من باید وانت پیکان بردارم؟؟؟واقعا طرح شاهکاری هست)
بله دیگه هر خودرویی که داشته باشن رو می شه گرفت
نه دوست من حتما نباید وانت رو بردارین.
شما میتونی سوزوکی ویتارا برداری - پارس یا 405 برداری فقط مبالغی که واریز میکنی و اقساطش متفاوت هست.
یعنی از الآن معلومه من چه ماشینی هایی میتونم بردارم؟
یه مثال...اگه تا موقع تحویل خودرو وضعیت پزو پارس مثل 206 بشه (یعنی دیگه تولید نشه) بعد سر تحویل ماشین بگم من پزو پارس میخوام بازم بهم پژوپارس میدن؟؟؟
سلام
اون قسمت آخر که نوشته ( پارس دوگانه سوز مجهزبهABS و ايموبلايزر و ايربگ - ك )
5000000 اول میدیم و 5000000 دیگه هم در برج 10 بقیه رو چطور میگیرند و قیمت نهایی ماشین جند در میاد ؟
سلام
دوستان یه سوالی داشتم
ما یه پژو پارس دوگانه سوز ثبت نام کردیم و همون اول تمام و کمال پول و پرداخت کردیم یعنی 21 میلیونو 482 تومن به مدت تحویل 45 روزه و قراره 26 ام این ماه تحویل بدن که بعید میدونم
سوالم اینه که با افزایش قیمت خودرو توسط ایران خودرو ما دوباره باید موقع تحویل بازم پول بدیم یا نه دیگه واسه ما این قضیه حاکم نیست؟
مرسی
اول 5 میلیون تومان پرداخت میکنید.
بعد 5 میلیون تومان دیگه بین اون تاریخ های اعلام شده و در آخر مابقی مبلغ رو به صورت یک جا پرداخت میکنید.
فرض میگیریم پارس دوگانه سوز قیمتش 23 میلیون تومان هست شما 10 میلیون رو به این صورتی که نوشته و 13 میلیون دیگه رو هنگام تحویل خودرو
برای اطلاعات بیشتر با نمایندگی تماس بگیرید
علاوه بر اون 10 میلیونی که پرداخت کردید مابقی را با توجه به نرخ روز پرداخت میکنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)