LeaGue OF LeGeNDs
یکی از بهترین ها برای من:
Rise of Legends
Rome:total war
Medieval:total war
Last edited by Artam01; 08-04-2013 at 22:33.
کاش اینا که بازیشونو معرفی می کنن یکم از خصوصیات محیط بازیشون هم بگند که خوبی و بدیا دستمون بیاد بعد اگه خاستیم یکیو انتخاب کنیم
ولی من بازی استرانگ هاد رو خیلی دوست داشتم و بعد هم یه مدت آنلاینش که عصر پادشاهانه بازی کردم
جالب بود در کل
لطفعلی خان قاجار شما خودت این بازی رو که گفتی نقد نکردی !
من استرانگولد رو خیلی دوست دارم
برای شروع بازی های استراتژیکی این بازی فوق العاده هست هم گرافیک قشنگی داره و هم اینکه سازه ها با افراد نسبت خوبی دارن
دومین مورد هم اینکه زیاد بازی پیچیده نیست یعنی تقسیم بندی بسیار زیبا و جالب و کاربردی هستش تقریبا بعد از 4 رو بازی کردن کاملا به بازی مسلط میشین اما تو تمدن اینجوری نیست بازی خیلی پیچیده هستش
همچنین جنگ های صلیبی 1 به دلیل اینکه گرافیک پایینی داره پیشنهاد نمیشه من دیدم کسایی که به خاطر گرافیک پایین این بازی کلا از بازی های استراتژیکی زده شدن
پیشنهاد من اینه که اول قلعه 3 رو شروع کنید که ساده تره و بعدش هم قلعه 2 ! من به شخصه برعکس خیلی های دیگه از قلعه 2 بیشتر خوشم میاد
مژده به ژنرال بازا
C&c Generals 2 این تابستون میاد من که خیلی مشتاقشم![]()
اینا که گفتین همه خوبه منم بازیسون کردم
ولی Battle For Middle Eatrth II از همشون بهتره
7 سال از انتشارش میگزره و هنوزهم هزاران نفر تو گیمرنجر بازی میکنن
البته شرکت های ایرانی بهش توجه نکردن ولی از هر لحاظ بهترینه
فقط باید امتحانش کنین مخصوصا آنلاین
یه چیزه متفاوت هستش
بهترین بازی استراتژیک هست به نظر من که کلا ایتراتژیک بازم!
generals1&2
age of empires III
البتهage of empires III (عصر فرمانروایان3) یه چیز دیگستمن یه عمر دارم باهاش حال میکنم چندبارم تمومش کردم با game ranger هم میشه آنلاین بازی کرد.
![]()
منم عاشق age of empires بودم.با c&c دو نسخه اخر خیلی حال کردم.
ولی بعد از اینها نتونستم بازی استراتژیک مناسب پیدا کنم.اگر کسی چیز خوبی سراغ داره تو پروفایل پیشنهاد بده ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)