تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 122 اولاول ... 345678910111757107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1218

نام تاپيک: Resident Evil 6

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

wow!
    تاپیک ترکید!
    از رو یه تریلر تقریبا 4MIN ،واقعا نمیشه چیزی درباره ی گرافیک ، گیم پلی، صداگزاری و موسیقی ، گفت...فقط میشه یه چیزایی از داستانو کرکترای ک تو بازی هس حرف زد
    ب نظر من تا تریلرای بعدی باید منتظر موند تا بشه یه نظر کوچولو و مفید داد...

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

این شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
    بر فرض نگاه کنیم در اویل دو این شرلی نهایت 6 یا 7 سال داشت تا اونجایی که یادمه پس اگه این باشه که کمی زیاد بزرگ شده
    نسبت به سنش

بعد این هلنایی که در موردش صحبت میکنید تازه وارده که ؟ یه جوری میگید من فکر میکنم قبلا هم بوده من شک الان کل وجودمو برداشته ..؟ نبوده که بوده..؟ بوده چرا من ندیدم .؟
    +

این هلنا هم خوشتیبه ها.. فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...

3. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

این شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
    نه حامد ببین لیون رو چیکار کردن! اینقدر رو صورت طرف کار کردن عوض شده یه مقدار ولی موهاش رو دست نزدن! : دی
    این هلنا هم خوشتیبه ها.. فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...
    خجالت بکش! : دی
    کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه!
    +
    ببین Ada رو بیخیال شو عزیز من با اون کاری نداشته باش! شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
    این شماره هم باید حضور داشته باشه کریس بی جهت نرفته چین میخواد بره پیش ادا اینا!!!
    Last edited by Killzone2; 22-01-2012 at 19:57.

5. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با توجه به اینکه گفته شد در بازی انسان ها هم دشمنان شما خواهند بود این نظریه شاید رد بشه که زامبی ها بار دیگر دست به سلاح بشن!تصویر بالا هم که تو تریلر بود هر چقدر دقت کردم به اینکه این افراد سلاح به دست شباهتی به زامبی داشته باشن رو ندیدم.

+
    اینم در رابطه با شخصیت ایفا کننده نقش لیان (Johann Urb)در فیلم Resident Evil: Retribution ... (حداقل بهتر از after life شده!)
    جالبه نوع لباسش کاملآ شبیه به نسخه ی 4 بازی دیزاین شده...!
    واقعآ همیشه یک علامت تعجب روی سرم بوده که چرا نقش اول سری فیلمهاش باید یک زن باشه در حالی که لیان کندی تو سری بازیهاش این نقش رو بر عهده داره!!!

Last edited by B.3.S.T; 22-01-2012 at 21:04.

7. 6 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

بر فرض نگاه کنیم در اویل دو این شرلی نهایت 6 یا 7 سال داشت تا اونجایی که یادمه پس اگه این باشه که کمی زیاد بزرگ شده
    نسبت به سنش

بعد این هلنایی که در موردش صحبت میکنید تازه وارده که ؟ یه جوری میگید من فکر میکنم قبلا هم بوده من شک الان کل وجودمو برداشته ..؟ نبوده که بوده..؟ بوده چرا من ندیدم .؟
    +

شری توی سری دوم 12 سالش بود نصف کردی بچه رو!
    سنشم میخوره 22 باشه.

موافقم! البته ایدا توی تریلر نبود ولی از اونجایی که تا الآن هر جا لیون بوده اونم سر و کلش پیدا میشه حتما توی این نسخه هم هست.

9. 4 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

نسبت به سنش

+

شری متولد 1986 هستش ، با توجه سالی که داستان بازی توشه یعنی 2008 شری میشه 22 سالش ! پس بهش میخوره دیگه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 4 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

اوووووه 6 نفره آنلاین!
    خیلی عالی میشه اگه بشه 6 نفره بازی کرد.
    یکی از جذابیت هایی که اویل 5 داشت قابلیت Co-op بود. خوشحالم که حذفش نکردن.
    این حتما برا بخش مرسناریزی چیزیه.co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!اصلا مگه CoD هست که 6 نفره بریم جلو؟!
    به نظر من وجود یه همراه همیشگی از عوامل اصلی کاهش ترس و اکشن شدن بیشتر هست.تو شماره 5 شوا مثل تانک پشت سر آدم بود دیگه چیزی برا ترس باقی نمیموند!
    فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...
    چه خوب میشه اگه ada بشاه.اینجوری لیون هم به کلیر میرسه هم به Ada!
    شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
    همون شرقیه که اینقدر روباه صفت ـه .........

این لیون ـه مثلا؟!
    Holy facepalm....................

13. 3 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!
    آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)

این لیون ـه مثلا؟!
    مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!

+
    این تصویر خیلی جالبه!جلوی ژانر بازی زده Action - Adventure !!!به کل ماهیت بازی از بین رفته : Horror

Last edited by B.3.S.T; 22-01-2012 at 21:45.

15. 5 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)
    نه خوب حتما نباید یکی بگه که!
    کلا گفتم!
    مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!
    نه خودت عکسو ببین!چیه انصافا اون jonnahan orb؟!لیون مثلا باید hot guy باشه ها...............

17. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

حافظه کلا به مرور زمان استفاده میشه میره....
    پس 12 سالش بود بهش نمیومد اصلا....با این تفاسیر خودشه شرلیه....خوبه میپسنیدم..

+
    خجالت بکش! : دی
    کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه!
    من کی گفتم کلیر جونم رو بیخیال شدم....
    یک تار مویش را به صد هلن نمیدم..

19. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •