wow!
تاپیک ترکید!
از رو یه تریلر تقریبا 4MIN ،واقعا نمیشه چیزی درباره ی گرافیک ، گیم پلی، صداگزاری و موسیقی ، گفت...فقط میشه یه چیزایی از داستانو کرکترای ک تو بازی هس حرف زد
ب نظر من تا تریلرای بعدی باید منتظر موند تا بشه یه نظر کوچولو و مفید داد...
wow!
تاپیک ترکید!
از رو یه تریلر تقریبا 4MIN ،واقعا نمیشه چیزی درباره ی گرافیک ، گیم پلی، صداگزاری و موسیقی ، گفت...فقط میشه یه چیزایی از داستانو کرکترای ک تو بازی هس حرف زد
ب نظر من تا تریلرای بعدی باید منتظر موند تا بشه یه نظر کوچولو و مفید داد...
این شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
بر فرض نگاه کنیم در اویل دو این شرلی نهایت 6 یا 7 سال داشت تا اونجایی که یادمه پس اگه این باشه که کمی زیاد بزرگ شده
نسبت به سنش
بعد این هلنایی که در موردش صحبت میکنید تازه وارده که ؟ یه جوری میگید من فکر میکنم قبلا هم بوده من شک الان کل وجودمو برداشته ..؟ نبوده که بوده..؟ بوده چرا من ندیدم .؟
+
این هلنا هم خوشتیبه ها..فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...
![]()
نه حامد ببین لیون رو چیکار کردن! اینقدر رو صورت طرف کار کردن عوض شده یه مقدار ولی موهاش رو دست نزدن! : دیاین شرلی اگه اون شرلی باشه کمی به گروه سنیش نمیخوره مگه این که زیاد بزرگش کرده باشن
خجالت بکش! : دیاین هلنا هم خوشتیبه ها..فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...
![]()
کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه!
+
ببین Ada رو بیخیال شو عزیز من با اون کاری نداشته باش!شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
این شماره هم باید حضور داشته باشه کریس بی جهت نرفته چین میخواد بره پیش ادا اینا!!!![]()
Last edited by Killzone2; 22-01-2012 at 19:57.
با توجه به اینکه گفته شد در بازی انسان ها هم دشمنان شما خواهند بود این نظریه شاید رد بشه که زامبی ها بار دیگر دست به سلاح بشن!تصویر بالا هم که تو تریلر بود هر چقدر دقت کردم به اینکه این افراد سلاح به دست شباهتی به زامبی داشته باشن رو ندیدم.
+
اینم در رابطه با شخصیت ایفا کننده نقش لیان (Johann Urb)در فیلم Resident Evil: Retribution ... (حداقل بهتر از after life شده!)
جالبه نوع لباسش کاملآ شبیه به نسخه ی 4 بازی دیزاین شده...!
واقعآ همیشه یک علامت تعجب روی سرم بوده که چرا نقش اول سری فیلمهاش باید یک زن باشه در حالی که لیان کندی تو سری بازیهاش این نقش رو بر عهده داره!!!
Last edited by B.3.S.T; 22-01-2012 at 21:04.
شری توی سری دوم 12 سالش بود نصف کردی بچه رو!
سنشم میخوره 22 باشه.
موافقم! البته ایدا توی تریلر نبود ولی از اونجایی که تا الآن هر جا لیون بوده اونم سر و کلش پیدا میشه حتما توی این نسخه هم هست.
شری متولد 1986 هستش ، با توجه سالی که داستان بازی توشه یعنی 2008 شری میشه 22 سالش ! پس بهش میخوره دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این حتما برا بخش مرسناریزی چیزیه.co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!اصلا مگه CoD هست که 6 نفره بریم جلو؟!اوووووه 6 نفره آنلاین!
خیلی عالی میشه اگه بشه 6 نفره بازی کرد.
یکی از جذابیت هایی که اویل 5 داشت قابلیت Co-op بود. خوشحالم که حذفش نکردن.
به نظر من وجود یه همراه همیشگی از عوامل اصلی کاهش ترس و اکشن شدن بیشتر هست.تو شماره 5 شوا مثل تانک پشت سر آدم بود دیگه چیزی برا ترس باقی نمیموند!
چه خوب میشه اگه ada بشاه.اینجوری لیون هم به کلیر میرسه هم به Ada!فقط اگر قرار باشه کلیری هم بیاد اوضاع خوب میشه چون برادر هست همه هستن اونم باشه خوبه فرصت پیدا کنه این Ada رو بزنه...تو گوشش...![]()
همون شرقیه که اینقدر روباه صفت ـه .........شرقی هم هست که دیگه هیچی! : دی
این لیون ـه مثلا؟!
Holy facepalm....................
آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)co-op 6نفره تو حالت داستانی رو به هیچ وجه نمیشه هضم(درسته؟!) کرد؟!
مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!این لیون ـه مثلا؟!
+
این تصویر خیلی جالبه!جلوی ژانر بازی زده Action - Adventure !!!به کل ماهیت بازی از بین رفته : Horror
![]()
Last edited by B.3.S.T; 22-01-2012 at 21:45.
نه خوب حتما نباید یکی بگه که!آخه کی گفت قراره co op رو تو بخش داستانی 6 نفره انجام بدی!؟(نه واقعآ یه لحظه خودت فکر کن!: دی)
کلا گفتم!
نه خودت عکسو ببین!چیه انصافا اون jonnahan orb؟!لیون مثلا باید hot guy باشه ها...............مثلآ خودشه!فرقی نمی کنه زشته یا خوشگل چون نقش اصلی نیست!![]()
حافظه کلا به مرور زمان استفاده میشه میره....
پس 12 سالش بود بهش نمیومد اصلا....با این تفاسیر خودشه شرلیه....خوبه میپسنیدم..
+
من کی گفتم کلیر جونم رو بیخیال شدم....خجالت بکش! : دی
کلیر هست رفتی گیر دادی به هلنا! تو که کلیر رو گیر داده بودی بهش حالا چسبید به این یکی! کپکام هم مورد داره ها طرفداراش رو دچار سستی میکنه!![]()
یک تار مویش را به صد هلن نمیدم..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)