تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بــازی ســال ۲۰۱۱ ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Batman: Arkham City

31 25.62%
  • Forza Motorsport 4

2 1.65%
  • Gears of War 3

20 16.53%
  • Portal 2

9 7.44%
  • Rayman Origins

3 2.48%
  • The Elder Scrolls V: Skyrim

17 14.05%
  • The Witcher 2: Assassins of Kings

3 2.48%
  • Uncharted 3: Drake's Deception

36 29.75%
صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: Best of 2011: Game of The Year

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

عزیز من اگر طرفداران pc میخواستن رای بدن باید به witcher که انحصاری pc هست رای بدن نه به بتمن و غیره.

در ضمن رای دادن نباید بنا بر تریلر و عکس باشه و باید طبق تجربه شخصی باشه.شما خودت باید بازی کنی نتیجه بگیری که بازی خوب هست یا نه اگر طبق تبلیغ بخوایم رای بدیم باید bf3 اول میشد. واقعا هم کسی که انچارتد و گریز رو بازی نکرده اخه چرا باید رای بده؟

بعد شما چطوری میدونی حق اسکایریمه که اول باشه؟ بازی کردی؟ به خاطر یک ترلیر رای میدی؟این که نمیشه تصمیم درست حسابی . شما چون دیدی باقی جاها بهترین بازی سال شده همینطوری بهش رای دادی. البته اشتباه فکر نکنی که من با اسکایریم مشکل دارم یا میگم باید به بتمن رای میدادی.

در مورد اسپایدرمن حق با شماست ولی در مورد بتمن تا بازی نکردین نظر ندین بهتره اول بری چندتا تریلر از بتمن ببینی بعدا دربارش نظر بدی.
    من نگفتم همه میخوان فن بازی دربیارن و فقط یه عده مثل اون اقا انتظار داره همه به بتمن رای بدن تا بیاد اول بشه!(witcher و skyrim هم یه سیستم غولی میخوان تا بشه به عظمتشون پی برد و این سیستمو فک نکنم 30% گیمرهامون داشته باشن پس میمونه بتمن!)
    ویرایش:bf3 رو هم اگه کسی بره 2 تا نقد ازش بخونه و نظر 10-15 نفر رو هم بپرسه دیگه نمیاد بازی نکرده به عنوان بهترین عنوان انتخابش کنه!
    نه دوست عزیز لازم نیست حتمآ یه بازی رو تجربه کنی و خوندن 2 تا نقد معتبر و دیدن 2 3 تا تریلر ازش کافیه تا به ماهیت بازی پی ببری...(یعنی از نظر شما کسی که بین این بازیها فقط بتمن رو بازی کرده باید بیاد و بهش رای بده بدون اینکه اصلآ بدونه بقیه بازیها چی هستن!؟)
    بتمن رو هم بازی کردم و بازی زیبایی هم بود ولی نه در حد 3 بازی برتر سال!

پسر جان!اون پست من هیچ ربطی به سوالی که بنده از شما کردم نداشت...نه بازیه خاصی رو مورد عنایت قرار دادم مثل شما نه حالت ترول گونه داشت پستم(شما شخصیتو ,بازیو , تاپیکو کلآ هر چی باش مشکل داشته باشی رو ترول کردی رَف)!
    bold:بتمنت!؟: دی
    معذرت می خوام ولی جدآ و انصافآ خدا شفات بده!
    بقیه سوالاتی که تو ذهنت از پست من به وجود اومده رو تو تاپیک خودش بپرس جوابت رو میدم چون کلآ مورد دار داری پست میدی و هیچ ربطی به سوالی که من از شما کردم نداره!
    bold:این سخن رو هم که خدا داند از کجای عقل به ذهن مبارک رسوخ کرده!میگن طرف چشم بسته غیب میگه,حالا حکایت شماست!: دی
    بتمن و اسپایدر من هم که شدن کارتون دیگه از نظر یک انسان آزاده اندیش!فقط سوال اینه چرا بهترین و پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینما به حساب میان!واقعآ جای تعجبه چرا B:AC تو اکثر سایتها جزء 3 بازی برتر سال قرار گرفته!!!: دی
    میدونم ربطی نداره ولی واقعآ اون حرفت منو ناراحت کرد وگرنه نقل قولش نمیکردم!شمایی که بین اینا فقط بتمن رو بازی کردی انتظار داشته باش که همه بیان و به بتمن رای بدن!همین گرافیک بتمن در بعضی جاها خیلی بد بود و کلا گرافیکش بین این بازیها حرفی برای گفتن نداشت...داستان هم که از نظر من اصلآ داستان جالبی نبود و بیشتر به درد زمان بچه گیهای ادم میخوره که یه مرد یه نقاب و شنل سیاه میپوشه و میخواد یه شهرو نجات بده!(اونم از دست کی؟جوکر و پنگوئن!!!)
    بتمن اگرم تو بعضی سایتها بین 3تای اوله مطمئن باش چون مولتی پلتفرم هست و واسه هر سه دستگاه اومده و همه امکان بازیش رو دارن انتخاب شده و اگر گریز و انچارتد هم هم مولتی بودن بتمن حتی دیگه اسمی ازش برده نمیشد!

این نظر باید بهترین نظر سال اتخاب شه
    واقعا تفکر خیلی زیادی توش انجام شده ...کف کردم عجب نظری !
    (حالا انتظارم میره صدامون درنیاد!)
    اگه یه سر بری کارتون فروشی و امار کارتون های بتمن رو دربیاری صداتم دیگه درنمیاد...(فک کنم مرز 100 تا رو رد کرده باشه در حالی که 2 3 تا فیلم بیشتر نداره!)
    یا حتی نزدیک تراز اون یه سر بری دبستان محلتون و از بچه های زیر 10 سال شخصیت محبوبشون رو بپرسی میبینی 90% یا میگن اسپایدر من یا بتمن یا بن تن(که بن تن تازه گیها اضافه شده!)
    Last edited by LiverBarca; 23-01-2012 at 12:00.

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

باز خوبه بيشتر به بازي مورد علاقه ديگران بي احترامي ميشه، بعضي از افراد به تك تك كسايي كه به آنچارتد 3 راي دادن توهين كردن در صورتي كه خودشون از 5 تا بازي فقط يكيشو تجربه كردن و به اون راي ميدن و حرف از درك و وجدان ميزنن...

3. 7 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من واقعا برای ...
    بی خیال...
    دوستان بهتر میتونن قضاوت کنن!

دیگه لطفا این بحثو ادامه ندین ...
    عجب رقابت فشرده ای !
    این نظر سنجی تا کی ادامه داره؟
    Last edited by mjorh; 23-01-2012 at 13:13.

5. این کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما سعی کن وقتی نظری میدی یک (نظر شخصی)جلو جملت بزن به جا اینکه جمع ببیندی و کلی بگی..
    میدونم ربطی نداره ولی واقعآ اون حرفت منو ناراحت کرد
    اشکال نداره آقا حالا کنسول نداری تازه به اسکایریم هم رأی دادی ناراحتی نداره که اونی که باید میفهمید فهمید خودش..
    شمایی که بین اینا فقط بتمن رو بازی کرد
    معذرت می خوام مگه اسکایریم و پورتال و ویچر 2 انحصاریه کنسول هستن!>؟شما که از روی نقد سایتها(فقط)نظر میدی نباید این حرفو بزنی که. بنده و خیلی ها u3 رو بازی نکردن پس یعنی باید نقدهاشو بخونن بیان به اون رأی بدن؟!خیلی جالبه!
    بتمن اگرم تو بعضی سایتها بین 3تای اوله مطمئن باش چون مولتی پلتفرم هست و واسه هر سه دستگاه اومده و همه امکان بازیش رو دارن انتخاب شده و اگر گریز و انچارتد هم هم مولتی بودن بتمن حتی دیگه اسمی ازش برده نمیشد!
    عزیز!پستهای بنده رو تو تاپیک بهترین شوتر مشاهده می کردی دیگه جمله خودم رو واسه خودم تِلاوَت نمی کردی!

+
    اون دوست گرامی هم که فرمودن به u3 توهین شده 2 نمونه مثال بزنن کی این حرفو زده...!
    Last edited by B.3.S.T; 23-01-2012 at 15:34.

7. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب رقابت خییییلییی فشرده شده! ولی واقعا جای تاسف داره که p30world با 841,545 کاربر که حداقل 1000 تاشون انجمن بازی را میشناسن ! و با گیم آشنا هستن زحمت به خودشون ندادن یه تکه پا بیان تو این تاپیک و تو نظر سنجی شرکت کنن! این نظر سنجی با این تعداد کاربر باید در کتاب گینس ثبت بشه!

9. 7 کاربر از E Z I O بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نگفتم همه میخوان فن بازی دربیارن و فقط یه عده مثل اون اقا انتظار داره همه به بتمن رای بدن تا بیاد اول بشه!(witcher و skyrim هم یه سیستم غولی میخوان تا بشه به عظمتشون پی برد و این سیستمو فک نکنم 30% گیمرهامون داشته باشن پس میمونه بتمن!)
    ویرایش:bf3 رو هم اگه کسی بره 2 تا نقد ازش بخونه و نظر 10-15 نفر رو هم بپرسه دیگه نمیاد بازی نکرده به عنوان بهترین عنوان انتخابش کنه!
    نه دوست عزیز لازم نیست حتمآ یه بازی رو تجربه کنی و خوندن 2 تا نقد معتبر و دیدن 2 3 تا تریلر ازش کافیه تا به ماهیت بازی پی ببری...(یعنی از نظر شما کسی که بین این بازیها فقط بتمن رو بازی کرده باید بیاد و بهش رای بده بدون اینکه اصلآ بدونه بقیه بازیها چی هستن!؟)

میدونم ربطی نداره ولی واقعآ اون حرفت منو ناراحت کرد وگرنه نقل قولش نمیکردم!شمایی که بین اینا فقط بتمن رو بازی کردی انتظار داشته باش که همه بیان و به بتمن رای بدن!همین گرافیک بتمن در بعضی جاها خیلی بد بود و کلا گرافیکش بین این بازیها حرفی برای گفتن نداشت...داستان هم که از نظر من اصلآ داستان جالبی نبود و بیشتر به درد زمان بچه گیهای ادم میخوره که یه مرد یه نقاب و شنل سیاه میپوشه و میخواد یه شهرو نجات بده!(اونم از دست کی؟جوکر و پنگوئن!!!)

اگه یه سر بری کارتون فروشی و امار کارتون های بتمن رو دربیاری صداتم دیگه درنمیاد...(فک کنم مرز 100 تا رو رد کرده باشه در حالی که 2 3 تا فیلم بیشتر نداره!)
    یا حتی نزدیک تراز اون یه سر بری دبستان محلتون و از بچه های زیر 10 سال شخصیت محبوبشون رو بپرسی میبینی 90% یا میگن اسپایدر من یا بتمن یا بن تن(که بن تن تازه گیها اضافه شده!)
    شما قصدت فقط تخریبه از بتمن بدت میاد یا مثلا فکر میکنی خیلی بچه گونست یا شما خیلی بزرگ شدی که به دلت نمیشینه . به هرحال نظر شخصی شماست و قابل احترامه هر چند که غلطه. در ضمن انقدر هم در مورد دیگران زود قضاوت نکن. اگر خواستی ادامه بدی بیا پروفایلم اگر هم نه شما به خیر و ما به سلامت

11. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

اصلا از کل حرفات یکیش هم درس نیست اقای لیوربارسا

همین گرافیک بتمن در بعضی جاها خیلی بد بود و کلا گرافیکش بین این بازیها حرفی برای گفتن نداشت...داستان هم که از نظر من اصلآ داستان جالبی نبود و بیشتر به درد زمان بچه گیهای ادم میخوره که یه مرد یه نقاب و شنل سیاه میپوشه و میخواد یه شهرو نجات بده!(اونم از دست کی؟جوکر و پنگوئن!!!)
    گرافیک بتمن حرفی واسه گفتن نداشت؟یا کلا بتمن رو بازی نکردی و این حرفو میزنی یا کلا سیستمت بتمن رو نکشیدو گزاشتیش کنار
    در کمترین حد گرافیکش هم فوق العاده بود بتمن
    راجب داستانشم بگم که فوق العاده بود و با دیدن 1 دونه کارتون که از بتمن دیدی میای این حرفو میزنی

اولا که بتن 8 تا فیلم داره

1-Batman--1989
    2-Batman Returns--1992
    3-Batman: Mask of the Phantasm--1993
    4-Batman Forever-1995
    5-Batman and Robin--1997
    6-Batman Begins--2005
    7-The Dark Knight--2008
    8-The Dark Knight Rises--7/20/2012 که هنوز نیومده

واسه این که بدونی بهتره اینم بگم که the dark knight تو امریکا سومین فیلم پرفروش کل تاریخ امریکاست با $533,345,358 دلار

و فروش جهانی اون بالغ بر $1,001.900.000 دلار هست که دهمین فیلم پرفروش در کل تاریخ درکل جهان هستش

و فروش the dark knight انگدر زیاد بود که برادران وارنر تصمیم گرفتن که بازی های بتمن را بهترین تکنولزی و بهترین کادر بسازن و بعد دو شاهکار از سری بازی های بتمن ساختن

هرچند که فروش فیلم ها رو گفتن تو اینجا کار درستی نبود ولی اینا رو گفتم که فکر نکنی بتمن فقط کارتونه که بچه مدرسه ای نگاش میکنه
    و لازمه اینم بگم که من به اسکاریم رای دادم دلیلش این نیست بقیه بازی ها چرط هستن یا خوشم نیومده ازشون

13. 4 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

به خدا کسی که اکثرشونو بازی کرده و رای میده خوبه!یه نفر میاد هیچ کدومو درست بازی نکرده و رای میده به انحصاری و میگه رای میدم چون انحصاریه!آخه چه وضعشه؟!انحصاریه که انحصاریه(توهین به UC3 یا GeoW3 نشه ها!واقعا بازی های خوبین هر دوشون و حقشونه رای هاشون ولی خوب این حرکتو من زیره سوال میبرم!مثل اینه یکی بیاد بگه اسکایریم(که خود من فنشم) رو بهش رای میدم چون برا PC و PS3 و Xbox اومده!اینم خیلی مسخرست!)
    یکی کنسول نداره بازی نکرده خوب تقصیرش چیه؟!ولی وقتی یه بازیه خوب رو داری اول خوب بازی کنش!)

15. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

شما سعی کن وقتی نظری میدی یک (نظر شخصی)جلو جملت بزن به جا اینکه جمع ببیندی و کلی بگی..

اشکال نداره آقا حالا کنسول نداری تازه به اسکایریم هم رأی دادی ناراحتی نداره که اونی که باید میفهمید فهمید خودش..

معذرت می خوام مگه اسکایریم و پورتال و ویچر 2 انحصاریه کنسول هستن!>؟شما که از روی نقد سایتها(فقط)نظر میدی نباید این حرفو بزنی که. بنده و خیلی ها u3 رو بازی نکردن پس یعنی باید نقدهاشو بخونن بیان به اون رأی بدن؟!خیلی جالبه!

عزیز!پستهای بنده رو تو تاپیک بهترین شوتر مشاهده می کردی دیگه جمله خودم رو واسه خودم تِلاوَت نمی کردی!

+
    اون دوست گرامی هم که فرمودن به u3 توهین شده 2 نمونه مثال بزنن کی این حرفو زده...!
    داداش من هر چی کنسول که تو عمرت فقط اسمش رو شنیدی رو یه جا دارم(از اتاری بگیر تا xbox و ps3 و psp)
    اگه خواستی بگو عکس همشون رو هم یه جا بندازم و برات اپ کنماسکایرم رو هم 1 ماه بیشتره واسه xbox خریدم و افتاده گوشه ی خونه خاک میخوره ولی بازی نمیکنم چون فعلآ زمان وقت اضافی زیادی ندارم و این بازی رو هم اگه بخوای درکش کنی باید زمان بزاری براش و برای تعطیلات عید میتونه بهترین گزینه باشه...
    ویچر 2 و اسکایرم انحصاری نیستن ولی هم سیستم غولی لازم دارن و هم دردسر نصبشون زیاده...پورتال هم که طرفدار خاص خودش رو داره و معلومه نمیتونه با اینا رقابت کنه...
    اره شمایی که برتری انچارتد رو فقط تو یه تریلرش نسبت به کل بتمن میبینی بهتره به انچارتد رای بدی و فن بازی در نیاری هر چند که انچارتد هم مطمئنم جلوی اسکایریم کم میاره!(یه غلطی کردم ps3 رو به 3.61 اپدیت کردم و الان نه دلم میاد اپدیتش کنم چون میترسم ورژن های پایین تر کپی خور بشه و نه میتونم کپی بازیکنم و تجربه ی انچارتد 3 رو از دست دادم فعلآ و ps3ریم لنگ در هواست و اگه مشتری خوبی هم داشته باشه میفروشمش!)
    من دیگه موتور جستجو نیستم که کل تاپیکها رو زیر و رو کنم تا پستهای شما رو پیدا کنم و نمیدونم تو اون تاپیک هم چی گفتی...

شما قصدت فقط تخریبه از بتمن بدت میاد یا مثلا فکر میکنی خیلی بچه گونست یا شما خیلی بزرگ شدی که به دلت نمیشینه . به هرحال نظر شخصی شماست و قابل احترامه هر چند که غلطه. در ضمن انقدر هم در مورد دیگران زود قضاوت نکن. اگر خواستی ادامه بدی بیا پروفایلم اگر هم نه شما به خیر و ما به سلامت
    نه داداش به خدا بحث این حرفا نیست،بحث سر اینه که یه فن بتمن اومده و به بقیه کاربرا تهمت زده و خداییش من به همین خاطر اینقدر جوش اوردم و حتی پستش رو هم اولش نقل قول نکردم تا شروع کننده ی بحث من نباشم...
    در ضمن من در مورد کی زود قضاوت کردم؟
    اصلا از کل حرفات یکیش هم درس نیست اقای لیوربارسا

گرافیک بتمن حرفی واسه گفتن نداشت؟یا کلا بتمن رو بازی نکردی و این حرفو میزنی یا کلا سیستمت بتمن رو نکشیدو گزاشتیش کنار
    در کمترین حد گرافیکش هم فوق العاده بود بتمن
    راجب داستانشم بگم که فوق العاده بود و با دیدن 1 دونه کارتون که از بتمن دیدی میای این حرفو میزنی

اولا که بتن 8 تا فیلم داره

1-Batman--1989
    2-Batman Returns--1992
    3-Batman: Mask of the Phantasm--1993
    4-Batman Forever-1995
    5-Batman and Robin--1997
    6-Batman Begins--2005
    7-The Dark Knight--2008
    8-The Dark Knight Rises--7/20/2012 که هنوز نیومده

واسه این که بدونی بهتره اینم بگم که the dark knight تو امریکا سومین فیلم پرفروش کل تاریخ امریکاست با $533,345,358 دلار

و فروش جهانی اون بالغ بر $1,001.900.000 دلار هست که دهمین فیلم پرفروش در کل تاریخ درکل جهان هستش

و فروش the dark knight انگدر زیاد بود که برادران وارنر تصمیم گرفتن که بازی های بتمن را بهترین تکنولزی و بهترین کادر بسازن و بعد دو شاهکار از سری بازی های بتمن ساختن

هرچند که فروش فیلم ها رو گفتن تو اینجا کار درستی نبود ولی اینا رو گفتم که فکر نکنی بتمن فقط کارتونه که بچه مدرسه ای نگاش میکنه
    و لازمه اینم بگم که من به اسکاریم رای دادم دلیلش این نیست بقیه بازی ها چرط هستن یا خوشم نیومده ازشون
    من چون حوصله دنگ و فنگ و دردسر ندارم دیگه اصلآ واسه pc بازی نمیخرم و هر بازی هم بخوام بخرم واسه 360 میخرم...(البته pcایم هم کمی قدیمی شده9600gt ولی خداییش کلا اگه ابر pc هم بود با pc بازی نمیکردم)
    و بتمن رو هم رو 360 بازی کردم ولی هیچ چیزش اونطوری به دلم ننشست که به دل شماها نشسته!
    در مورد فیلمهای بتمن هم 5 تاش مال قرن گذشت هست(هر چند که من 3 4تا بیشتر نیدونم) و حتی اگه بخوای اینا رو هم بار کارتوناش مقایسه کنی باز 1/10 کارتوناش نمیشه!
    من نمیدونم چرا ولی نمیخواید قبول کنید که بتمن بیشتر واسه بچه هایی طراحی شده که تو اوج دوران تخیلشون هستن و حتی دشمناش هم خنده دارن...
    در کل دیگه نمیخوام بحث رو ادامه بدم چون کچل شدم از بس که تایپ کردم و اگه میتونستم رایمو برگردونم مطمئن باشید به بتمن رای میدادم تا دست از سرم بردارید...

17. 3 کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من نمیدونم چرا ولی نمیخواید قبول کنید که بتمن بیشتر واسه بچه هایی طراحی شده که تو اوج دوران تخیلشون هستن و حتی دشمناش هم خنده دارن...
    الان این حرفتون توهین به ملیون ها فن بازیه B-AC هسش ...
    از یه چیزیم تعجب کردم درواقع شاخ درآوردم ....از دو تا و مخصوصا یه یوزری ک ازین مطلب تشکر کرده !!!!!!!!!!!
    به هر حال همین جا تمومش میکنم ،
    به امید روزی ک یه ذره احترام واسه هم دیگه ....
    Last edited by mjorh; 24-01-2012 at 11:45.

19. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •