من نگفتم همه میخوان فن بازی دربیارن و فقط یه عده مثل اون اقا انتظار داره همه به بتمن رای بدن تا بیاد اول بشه
.gif)
!(witcher و skyrim هم یه سیستم غولی میخوان تا بشه به عظمتشون پی برد و این سیستمو فک نکنم 30% گیمرهامون داشته باشن پس میمونه بتمن!)
ویرایش:bf3 رو هم اگه کسی بره 2 تا نقد ازش بخونه و نظر 10-15 نفر رو هم بپرسه دیگه نمیاد بازی نکرده به عنوان بهترین عنوان انتخابش کنه!
.gif)
نه دوست عزیز لازم نیست حتمآ یه بازی رو تجربه کنی و خوندن 2 تا نقد معتبر و دیدن 2 3 تا تریلر ازش کافیه تا به ماهیت بازی پی ببری...
.gif)
(یعنی از نظر شما کسی که بین این بازیها فقط بتمن رو بازی کرده باید بیاد و بهش رای بده بدون اینکه اصلآ بدونه بقیه بازیها چی هستن!؟)
بتمن رو هم بازی کردم و بازی زیبایی هم بود ولی نه در حد 3 بازی برتر سال!
میدونم ربطی نداره ولی واقعآ اون حرفت منو ناراحت کرد وگرنه نقل قولش نمیکردم!شمایی که بین اینا فقط بتمن رو بازی کردی انتظار داشته باش که همه بیان و به بتمن رای بدن!همین گرافیک بتمن در بعضی جاها خیلی بد بود و کلا گرافیکش بین این بازیها حرفی برای گفتن نداشت...داستان هم که از نظر من اصلآ داستان جالبی نبود و بیشتر به درد زمان بچه گیهای ادم میخوره که یه مرد یه نقاب و شنل سیاه میپوشه و میخواد یه شهرو نجات بده!
.gif)
(اونم از دست کی؟جوکر و پنگوئن!!!
.gif)
)
بتمن اگرم تو بعضی سایتها بین 3تای اوله مطمئن باش چون مولتی پلتفرم هست و واسه هر سه دستگاه اومده و همه امکان بازیش رو دارن انتخاب شده و اگر گریز و انچارتد هم هم مولتی بودن بتمن حتی دیگه اسمی ازش برده نمیشد!
اگه یه سر بری کارتون فروشی و امار کارتون های بتمن رو دربیاری صداتم دیگه درنمیاد...(فک کنم مرز 100 تا رو رد کرده باشه در حالی که 2 3 تا فیلم بیشتر نداره!)
یا حتی نزدیک تراز اون یه سر بری دبستان محلتون و از بچه های زیر 10 سال شخصیت محبوبشون رو بپرسی میبینی 90% یا میگن اسپایدر من یا بتمن یا بن تن(که بن تن تازه گیها اضافه شده!)
.gif)