تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 10 اولاول ... 345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 93

نام تاپيک: یه لپ تاپ فوق العاده ولی ارزون . مشکل خاصی داره ؟

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

دوستان لپتاپ n53sv
    Core i7-2630QM-6mb-4GB RAM DDRIII
    با قيمت 1120000 مي ارزه رفيقم مي خواد بخره يا نه؟؟
    هاردش هم 500 گيگه با ولي دورش رو نمي دونم!
    گرافيكش هم 1گيگ
    nVIDIA-GT 540M
    به نظرتون با اين قيمت چي ديگه مي تونه بخره؟؟ همين مدل خوبه؟؟
    قیمت های سایتشون آپدیت نیست .
    زنگ بزن قیمتشونو 2باره بپرس .

2. این کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

آذرتحليل اين قيمت رو 4 ساعت پيش توي سايت digionline گذاشته!
    گذاشتن لينك فروش ممنوعه وگرنه براتون لينك رو مي گذاشتم!
    مي تونيد با يه سرچ خيلي كوچولو پيداش كنيد!
    یادش بخیر ، یه زمانی میخواستم N55 SF بخرم ، اومدم تو همین دیجی آنلاین دیدم ، آذر تحلیل زده 1580 تومن و این در صورتی بود که همه جا 1650 و یا 1700 میدادن ، آقایی که شما باشی ، تو یه جرکت جهادی پاشدم تلفونو برداشتیم ،به آذر تحلیل زنگیدم .

الو (حال ندارم داستانو براتون تعریف کنم ، قبلا به یکی از کاربرا گفته بودم )

نتیجه ی آخرش این شد که ، الکی قیمت داده بودن ، و منم براشون قاطی کردم ، گفتم "برای چی بازارو خراب میکنید و .. . . . " آذر تحلیل گفت " آقا من از طرف خودمو ، مادرمو ، پدرمو ، پدر بزرگو . . . . از شما عذر میخوام "
    گفتم چه فایده ای داره ؟ تلفو قطع کردم .

دیگه خودت بگیر ، تو این بازاری که الان پیش اومده ، خیلی ها سوء استفاده میکنن .

4. 2 کاربر از Mr.Mazmamfi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

با همین پول تو ایران چیز های بهتری هم گیرتون میاد...یه سری به لپ تاپ های MSI بزنید
    از msi متنفرم.الکی عین الف هرز همه جا استند میزنه که چی مثلا؟! 10 سال پیش هیشکی نمی شناختش من احمقم رفتم یه کارت گرافیک ازشون خریدم هنوز که هنوزه دارم میسوزم!! هیچ وقت ندیدم تو سایتش یه اپدیت خشک و خالی بزاره! فنشم هفته ی اول سوخت با دوندگی درستش کردم..دوستم همون موقع ایسوس خریده بود و همین چند وقت پیش هم کارت رو فروخت به یکی برای یه سیستم توی رستوران!! یه بازار تشنه با سطح سواد پایین ( منظورم عامه ی مردمه کسی به خودش نگیره) مثل ایران گیر اورده و بزور تبلیغ های رنگارنگ و دخترهای پشت استند نشین میخواد جنس بفروشه .جسارت به شما نشه دوست عزیز شما بزگوارید که منو راهنمایی میکنید .

آذرتحليل اين قيمت رو 4 ساعت پيش توي سايت digionline گذاشته!
    گذاشتن لينك فروش ممنوعه وگرنه براتون لينك رو مي گذاشتم!
    مي تونيد با يه سرچ خيلي كوچولو پيداش كنيد!
    به این سایت ها اصلا نمیشه اعتماد کرد بس که اوضاع زود داره عوض میشه.یه سر به سایت چار* ( مثلا نگفتم منظورم چیه!!) بزنید و اعلامیه صفحه ی اول رو ببینید متوجه میشید چی شده.بعد هم در نظر داشته باشین که هزار و یک ایتم ممکنه فرق کنه.از داس یا ویندوز تا حتی نوع ویندوز یا باس رم یا نوع درایو و ... همه چی.
    من که پولمو رفتم سکه خریدم!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان دو مدل دیگه هم من پیدا کردم:

Lenovo ideapad y470: i7-2630qm , 8GB 1333, GT525m 2GB, 750GB 5400rpm, 14", 2.3kg به قیمت 1800 تقریبا
    و
    samsung 300v5a: i7-2670qm, 6GB, GT520mx 1GB, 640GB 5400, 15.6", 2.45kg به قیمت 1600

نظرتون در مورد این مدلها چیه؟ سامسونگ لپ تابهاش چطوره؟ طراحی ظاهری خوبی داره
    تصحیح میکنم گرافیک اولی GT555m 2GB است

دوستان نظری در مورد این مدلها ندارند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم رو اولین اپشن شما نظر داشتم.قیمت هم همینیه که می فرمایین البته تا عصر روز دوشنبه و خدا میدونه فردا چی میشه قیمت.دستگاه کاملیه نمیشه روش عیب فنی گذاشت ولی وقتی thinkpad edge S رو دیدم ( با مشخصات فنی کاملا پایین تر ولی وزن کمتر و باتری پلیمری و طراحی زیبا) یه ذره دودل شدم.قیمتش 1.700 بود .تاکید میکنم جفتشون به این قیمت نمیارزن ولی اگه کسی مجبور به خرید باشه خب چاره ی نیست.در کل اگه شما هم 14 اینچ خوب میخوای این لیست برترین هایه منه...البته ترتیب نداره:
    1 thinkpad edge e420 s
    2 asus N43sl
    3 sony sa23 gx/b
    4 samsung sf 411
    5 asus u series bamboo

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

منم رو اولین اپشن شما نظر داشتم.قیمت هم همینیه که می فرمایین البته تا عصر روز دوشنبه و خدا میدونه فردا چی میشه قیمت.دستگاه کاملیه نمیشه روش عیب فنی گذاشت ولی وقتی thinkpad edge S رو دیدم ( با مشخصات فنی کاملا پایین تر ولی وزن کمتر و باتری پلیمری و طراحی زیبا) یه ذره دودل شدم.قیمتش 1.700 بود .تاکید میکنم جفتشون به این قیمت نمیارزن ولی اگه کسی مجبور به خرید باشه خب چاره ی نیست.در کل اگه شما هم 14 اینچ خوب میخوای این لیست برترین هایه منه...البته ترتیب نداره:
    1 thinkpad edge e420 s
    2 asus N43sl
    3 sony sa23 gx/b
    4 samsung sf 411
    5 asus u series bamboo

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

1 thinkpad edge e420 s
    2 asus N43sl
    3 sony sa23 gx/b
    4 samsung sf 411
    5 asus u series bamboo
    مدلی (y470) که شما دیدید با cpu مدل 2670 بود یا 2630 و از کجا قیمت گرفتید و قیمت دقیقش چند بود؟ من این مدل را از نزدیک ندیدم، ظاهرا صفحه نمایشش براق است؟! اگر اینطور باشه که نمیگیرمش

asus u43 صفحه نمایشش براق بود یا مات؟

نظرتون در مورد k43 asus چیه؟

قیمت مدلهای دیگری هم که گرفتید اگر ذکر کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

1 thinkpad edge e420 s
    2 asus N43sl
    3 sony sa23 gx/b
    4 samsung sf 411
    5 asus u series bamboo

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

از msi متنفرم.الکی عین الف هرز همه جا استند میزنه که چی مثلا؟! 10 سال پیش هیشکی نمی شناختش من احمقم رفتم یه کارت گرافیک ازشون خریدم هنوز که هنوزه دارم میسوزم!! هیچ وقت ندیدم تو سایتش یه اپدیت خشک و خالی بزاره! فنشم هفته ی اول سوخت با دوندگی درستش کردم..دوستم همون موقع ایسوس خریده بود و همین چند وقت پیش هم کارت رو فروخت به یکی برای یه سیستم توی رستوران!! یه بازار تشنه با سطح سواد پایین ( منظورم عامه ی مردمه کسی به خودش نگیره) مثل ایران گیر اورده و بزور تبلیغ های رنگارنگ و دخترهای پشت استند نشین میخواد جنس بفروشه .جسارت به شما نشه دوست عزیز شما بزگوارید که منو راهنمایی میکنید .!
    دوسته عزیز شاید قبلا اینجوری بوده ولی الان تو مسابقات FURTURMARK بیس مسابقه روی کارت های برند MSI هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

مدلی (y470) که شما دیدید با cpu مدل 2670 بود یا 2630 و از کجا قیمت گرفتید و قیمت دقیقش چند بود؟ من این مدل را از نزدیک ندیدم، ظاهرا صفحه نمایشش براق است؟! اگر اینطور باشه که نمیگیرمش

asus u43 صفحه نمایشش براق بود یا مات؟

نظرتون در مورد k43 asus چیه؟

قیمت مدلهای دیگری هم که گرفتید اگر ذکر کنید ممنون میشم
    مدلی که از y470 دیدم این بود
    i7 2670qm--8gig ddr3 --750gig 5400rpm--gforce 555 2gig ddr5--win 7 home--price 1.800
    صفحه نمایش هم براقه بله.میشه منم یه راهنمایی بکنی در موردش که براق چرا بده؟
    بامبو صفحه اش براق نبود.
    در مورد k43 هم کلا از سری k خوشم نمیاد من چون برام سنگینن ولی قیمتاش خوب بود در مقایسه با سایر سری ها.یه مغازه رو هم میشناسم k زیاد داشت منصف هم بود اگر خواستی بهت بگم کجاست چون نمیدونم مجازه اینجا بگم یا نه؟

دوسته عزیز شاید قبلا اینجوری بوده ولی الان تو مسابقات FURTURMARK بیس مسابقه روی کارت های برند MSI هستش
    بعد این یعنی لپ تاپاشم خوبه؟ دوست گلم میشه لطفا ثابت کنی این حرفی که زدی رو ؟ یعنی دیگه تو کل دنیا هیچ کارتی به این برند نمیرسه؟ یه ذره سخته قبول کنم مثلا xfx هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این برند نداره. در ضمن اگر هم اینجور باشه که خوب اوور کلاک بشه این اصلا فاکتور مهمی برای من نیست چون با یه فن افتر مارکت میشه هر کارتی رو اوور کرد..مهم اینه که چند سال سالم میمونه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •