تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: Xperia™ Ion* | دومین گوشی اندرویدی با برندSONY,پردازنده ی دو هسته ای و دوربین12مگاپیکسلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Excel-VB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

با سپاس از پاسختان
    آیا اطلاعی از قیمت این تگ ها دارید؟
    فرمودید با لمس تگ مورد نظر به گوشی فرمان خاصی می دهید که این فرمان را خودتان تعریف می کنید؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

با سپاس از پاسختان
    آیا اطلاعی از قیمت این تگ ها دارید؟
    فرمودید با لمس تگ مورد نظر به گوشی فرمان خاصی می دهید که این فرمان را خودتان تعریف می کنید؟؟
    تگ ان اف سی دونه ای 10هزارتومن میفروشن
    یه برنامه در خوده گوشی به این اسم هست "tag" اولین بار تگ خودتون رو به پشت گوشی نزدیک میکنید وارد این برنامه میشید و پروفایل مورد نظر رو تعریف میکنید براش
    از اون به بعد دیگه با نزدیک کردن تگ به پشت گوشی اون پروفایل اعمال میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

با سلام و تشكر
    1- من اين برنامه را ندارم ممكن است نامش چيز ديگري باشد؟
    2- آيا روشي وجود دارد كه براي خروج از حالت stand by نيازي به زدن سخت افزاري دكمه power نباشد؟؟
    متشكرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

نظر کلی دوستان در مرد xperia V چی هستش؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ايران عزيز

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامي
    جمع بندي يك هفته اي خود را در مورد اين گوشي XPERIA ION به اطلاع دوستاني كه تمايل به خريد دارند، ارائه مي نمايم:
    1- Touch چهار دكمه پايين صفحه ضعيف است! اين را در سايت هاي ديگر نيز ديده بودم.
    2- با توجه به وجود آپشن هاي زياد تنظيمات، مديريت بر روي اكثر آيتم ها فوق العاده است.
    3- ضعف در بستن اكثر برنامه هاي باز مانده يا بقول دوستان Task كه برخي براي خروج گزينه Exit دارند ولي اكثراً بايد از قسمت App و Running با گزينه Stop متوقف شوند.
    4- صفحه بزرگ با وضوح و كيفيت فوق العاده
    5- عكاسي فوق العاده (البته پس از تنظيمات)
    6- فيلم برداري خوب اما نه به اندازه اسم دهان پر كن Full HD
    7- پشتيباني كامل از فايل هاي PDF فارسي و پخش اكثر فرمت هاي تصويري (علي رغم آلارم هنگام كپي كردن يك فايل تصويري)
    8- خوش دست نيست
    9- تا حدودي زيبا
    10- بدليل خم پشت گوشي، امكان SMS در حالي كه گوشي روي ميز است، بسيار سخت انجام مي شود و بايد هنگام SMS گوشي در دست باشد.
    11- امكان تشخيص چهره براي Unlock كردن گوشي با دوربين جلو (دقت خوب در تشخيص چهره)
    12- هزينه هاي زياد براي تجهيزات جانبي مانند كيف و محافظ صفحه (اين تجهيزات را از بازار موبايل نخريد خيلي گران مي فروشند)
    13- Mico Sim بودن بطوري كه بايد سيم كارت را همانجا پانچ كنيد و كوچك كنيد كه البته ممكن است بعدها با تعويض گوشي و مواردي از اين قبيل به مشكل بخوريد البته اين را نمي توان ضعف بزرگي دانست.
    14- مدل اين گوشي LTE28h است در حالي كه در Reviewهاي خارجي نام هاي ديگري عنوان شده مثل سايت GSMArena يا Phonearena بنابراين اختلاف اين نام در ايران جاي بحث دارد!
    15- Touch خوب صفحه
    16- ضعف بزرگ اين گوشي: هنگام lock شدن بايد دكمه سخت افزاري power را بفشاريد و متاسفانه هيچ تنظيماتي براي متوقف كردن اين حالت و unlock كردن با لمس صفحه نديدم و فشردن مرتب اين دكمه خصوصا هنگامي كه در كيف قرار داده مي شود واقعاً اعصاب خرد كن است خصوصاً اينكه دكمه نيز پس از مدتي مستهلك شده و ممكن است خراب شود. در دنياي لوازم الكترونيك هيچ چيز قابل پيش بيني نيست خصوصاً اينكه اكثر اين توليدات چيني است.
    17- پس از خريد درخواست برنامه نكنيد، حدود 50 هزار تومان از شما مي گيرند بابت چند برنامه مزخرف و آشغال كه خودتان نيز مي توانيد از اينترنت دانلود كرده و نصب كنيد و چيز خاص و بدردبخوري در آنها نيست اكثرشان هم رجيستر و اتصال اوليه به اينترنت مي خواهند و واقعاً اعصاب خرد كن هستند بنابراين پولتان را دور نريزيد و گردن فروشندگان بي انصاف (متاسفانه اكثرا) را كلفت تر نكنيد!! واقعاً هرچقدر از اينها ماليات بگيرند كم گرفته اند. جالب اينكه وقتي براي GPS آف لاين تماس گرفتم گفتند بار اول بايد با اينترنت پرسرعت WiFi مقدار قابل توجهي فايل دانلود شود و ... كه اگر نمي توانيد بياوريد برايتان درست كنيم!! گفتم مرد مومن مگر نمي توانستيد همان موقع هنگام نصب برنامه ها وقتي 50 هزار تومان!! گرفتيد اين كار كوچك را انجام بدهيد، گفتند سرمان شلوغ شده بود!! اينها فروشندگان بازار موبايل هستند واي بحال علاالدين و فروشندگان نامردش.
    18- داشتن WiFi براي اين گوشي جز ضروريات است البته اگر مي خواهيد از برنامه هايش لذت ببريد.
    18-1- بيش از 40 درصد مصرف باطري توسط WiFi روشن مي باشد كه در آمار گوشي مي توانيد مشاهده بفرمائيد بنابراين باتري شما كمتر از 1 روز تمام مي شود (آنهم نه با كنجكاوي زياد در گوشي) بنابراين اگر خاموش كنيد كه از يك سري امكاناتش محروم مي شويد و اگر روشن بماند باتري شما 1 روزه تمام مي شود!!
    19- به هيچ عنوان به تبليغات سايت DigiKala توجه ننمائيد! 40 درصد تبليغات و اطلاعاتش ناقص و غلط است و صرفاً جهت فروش بيشتر، آمار و اطلاعات غلط ارائه مي كند، من خودم شخصاً اين مسئله را تست كردم و متوجه شدم كامنت هايي كه به نفع ديجي كالا نيست تائيد نشده و حذف مي گردد و گوشي هايي كه روي دستشان مانده است داراي كامنت هاي تعريف و تمجيد زياد و گوشي هايي كه ندارند فقط كامنت هايي كه عليه آن گوشي زده شده تائيد مي شود.
    20- مراقب باشيد كه اختلاف قيمت ها زياد است بدليل نام مزخرف گارانتي كه با يك نام پس و پيش حدود 40 هزار تومان اختلاف قيمت دارد قبل از خريد در مورد گارانتي ها حسابي تحقيق كنيد ..
    21- قبل از خريد روي 2 مدل حسابي تحقيق كنيد و وقتي آنجا رفتيد فقط به آن دو مدلي كه كاملاً مي شناسيد رجوع كنيد، فروشندگان بي انصاف با تبليغات بي مورد شما را سردرگم مي نمايند و آن جنسي كه مدنظر خودشان است را به شما مي فروشند!

با احترام
    Last edited by Excel-VB; 20-04-2013 at 08:24. دليل: به خاطر آوردن يك نكته مهم

6. 6 کاربر از Excel-VB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام بر دوستان گرامي
    5- عكاسي فوق العاده (البته پس از تنظيمات)
    17- پس از خريد درخواست برنامه نكنيد، حدود 50 هزار تومان از شما مي گيرند بابت چند برنامه مزخرف و آشغال كه خودتان نيز مي توانيد از اينترنت دانلود كرده و نصب كنيد و چيز خاص و بدردبخوري در آنها نيست اكثرشان هم رجيستر و اتصال اوليه به اينترنت مي خواهند و واقعاً اعصاب خرد كن هستند بنابراين پولتان را دور نريزيد و گردن فروشندگان بي انصاف (متاسفانه اكثرا) را كلفت تر نكنيد!! واقعاً هرچقدر از اينها ماليات بگيرند كم گرفته اند. جالب اينكه وقتي براي GPS آف لاين تماس گرفتم گفتند بار اول بايد با اينترنت پرسرعت WiFi مقدار قابل توجهي فايل دانلود شود و ... كه اگر نمي توانيد بياوريد برايتان درست كنيم!! گفتم مرد مومن مگر نمي توانستيد همان موقع هنگام نصب برنامه ها وقتي 50 هزار تومان!! گرفتيد اين كار كوچك را انجام بدهيد، گفتند سرمان شلوغ شده بود!! اينها فروشندگان بازار موبايل هستند واي بحال علاالدين و فروشندگان نامردش.
    5- توضیحات تنظیم حرفه ای رو هم مرقوم فرمائید. تا ما آماتور ها هم بفهمیم.
    17-من خودم از سایت های اینترنتی می خرم(آل دیجیتال). چون علا الدین و اخیرا برخی فروشگاه های بازار موبایل، به عناوین مختلف(هزینه باکس، مربعی نشدن پیامک، یک طرفه نشدن بلوتوث و در آخر اگر راه به جایی نبردند، هزینه هلوگرام طرح شبنم) 50 یا 60 تومان از مشتری می گیرند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

سلام

این Non-removable بودن باطری مشکل ساز نمیشه؟ موقعی که گوشی هنگ میکنه چیکار میکنید میدونم اندروید حالا حالا ها هنگ نمیکمنه ( گوشی خودم اکپریا مینی هست و تو این یک سال یک یا دوبار هنگ کرده )

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولوم پایین و بالا و پاور رو میگیری ریست میشه

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ?????؟؟؟؟؟؟

پيش فرض

سلام
    رام رسمی ics 4.04 رو برای این گوشی میخوام کسی لینک دانلود داره؟

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    من می خوام اندروید کیت کت 4.4 روی این گوشی نصب کنم، از کجا باید دانلود کنم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •