خارج کردم
همه برنامه ها خوب کار میکنند فقط این یه دونه که نیاز زیادی به اون داشتم خرابه
بازم ممنون .........
خارج کردم
بازم ممنون .........
من واقعا از شما معذرت مي خوامخارج کردم
بازم ممنون .........كه نتونستم اين مشكلو حل كنم ولي هر وقت تونستم بهتون پيغام خصوصي ميدم كه نسخه ي جديده اين قسمتو دانلود كنيد
![]()
نه بابا شما چرا
همون روزنامه ها واقعا عالی بودند امروزم کلیک رو گرفتم واقعا دمت گرم
به امید هرچه بیشتر موفقیت شما
با تشکر
بابک
سلام
ممنون .نه بابا شما چرا
همون روزنامه ها واقعا عالی بودند امروزم کلیک رو گرفتم واقعا دمت گرم
به امید هرچه بیشتر موفقیت شما
با تشکر
بابک
موفق باشيد.
با سلام خدمت saeed666
خيلي ببخشيد ولي چون اين نرم افزار به نظر من خيلي عالي هست آيا شما ورژن بالاتري از اين نرم افزار را مي سازيد يا نه؟ اگر مي سازيد زمان آن را هم بگوييد.
نرم افزار بسيار خوب و عالي است.
با تشكر از زحمات Saeed666
سلام
واقعا من انتظار همچين استقباليرو نداشتم . خودمو آماده كردم كه بيام يه اروره جديدو ببينم . خيلي ممنونم نظر لطفتونه .با سلام خدمت saeed666
خيلي ببخشيد ولي چون اين نرم افزار به نظر من خيلي عالي هست آيا شما ورژن بالاتري از اين نرم افزار را مي سازيد يا نه؟ اگر مي سازيد زمان آن را هم بگوييد.
نرم افزار بسيار خوب و عالي است.
با تشكر از زحمات Saeed666
درباره ي نسخه ي بعد هم بگم كه هر چه زودتر اگه تمام مشكلاي برنامرو بفهمم و بفهمم كدوم قسمت برنامه جالب و مورد استفاده نبوده و كدوم قسمتا بايد تكميل بشه ميرم نسخه ي بعد رو آماده كنم. همش بستگي به دوستان اين انجمن داره . چون من ايده ي اين برنامرو از توي همين انجمن فهميدم و همچنين فقط برنامرو توي اين انجمن تا حالا معرفي كردم .
با تمام اين اوصاف چون من هنوز محصلم اگه تا يكي دو هفته ي ديگه كاراش درست نشه نسخه ي بعدي خيلي دير آماده ميشه .
ممنون
آخی باور کن اکثر بچه ها قدر زحمت شما رو میدونند و به این سعی و تلاش احترام میگذارند همینن که سعی کرده ای تا یک کار مثبت آن هم بدون چشمداشت انجام بدی شایسته تقدیرهنوشته شده توسط saeed666
سلام
ممنون ديگه بيشتر از اين شرمندم نكن . زحمات من در مقابل زحمات خيلي از افراد ديگه توي اين انجمن به شدت ناچيزه .آخی باور کن اکثر بچه ها قدر زحمت شما رو میدونند و به این سعی و تلاش احترام میگذارند همینن که سعی کرده ای تا یک کار مثبت آن هم بدون چشمداشت انجام بدی شایسته تقدیره
ممنون از اين كه اميدوارم كردي. راستي درباره ي نسخه ي احتمالي بعدي نظري نداريد ؟
سلام
امكان نداره ! از پرشين گيگ نشه حتما از رپيد شير ميشه !دانلود نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)