خوب منم روی شبکه دیجیتال امتحان کردم..اصلا همه جا...از کجا بفهمم که این قابلیت روی کدوم مدل های تی وی هست؟
خوب منم روی شبکه دیجیتال امتحان کردم..اصلا همه جا...از کجا بفهمم که این قابلیت روی کدوم مدل های تی وی هست؟
من با ح ک کردن تلویزیون تونستم بالاخره روی فلشم ضبط کنم (قبلا پیغام خطا میداد و فلش رو قبول نمیکرد)
البته نا گفته نماند که ریسک بالای داره
آقا شما همین مدل رو -- کردی؟
لااقل روش -- رو بگو منم یه امتحانی بکنم.....
سلام
این از راهنمای زبان انگليسى
We recommend using a USB HDD with at least 5,400 rpm, but a USB HDD of
RAID type is not supported.
A USB storage device cannot record until it completes the Device
Performance Test.
USB memory stick is not compatible
با فلش هم میشه ضبط کرد فقط باید سرعت خوندن و نوشتن فلش بالا باشه.
کسی از دوستان تونسته فایل ضبط شده رو با کامپیوتر ببینه. لطفا تئوری ندید که باید از سیستم عامل لینوکس یا برنامه ای که بتونه فایل های لینوکس رو باز کنه استفاده کرد. اگر تونسته مدل TV هم بگید.
من تلویزیونم D7000 با یک فلش معمولی که قبلا پیغام خطا میداد که فلش مناسب ظبط نمی باشد از طریق ح ک تلویزیون ظبط کردم
فایلهای ظبط شده داخل کامپیوتر دیده نمیشه که به احتمال زیاد باید داخل لینوکس دیده بشه بعدا امتحان میکنم
بزودی روش ح ک تلویزیون رو اموزش خواهم داد با ح ک کردن دیگه نمی تونید تلویزیون رو اپدیت کنید
اما یکسری اپلکیشن جدید با امکانات دیگه ای به تلویزیون اضافه خواهد شد
منظورت برنامه SamyGO هست؟
آقققققققققققققققققققا سلام دستم به دامنتون کمکککککککککک. :((
آقا من به روشی که دوستان گفتن با برنامه rusams......به استرالیا تغییر دادم برنامه هام اومد .اما الان که میخوام 3D ببینم فیلم کامله اما تصویر نصف شده ینی تلویزیونو اگه افقی دو نصف کنیم فیلمه سه بعدیو نصفه پایین نشون میده نیمه بالایی سیاه هست.این فیلمو چند بار دیدم میزون بود اما الان اینجوری شده.تصویره معمولی میزونه اما سه بعدی که میکنم نصف میشه (فیلم کامله اما کوچیک شده اومده نیمه پایین تلویزیون) از دکمه size هم استفاده کردم نشد .هر کاری کردم نشد .آقا کمکم کنید :((
راستی من مدل تلویزیونو به UD6900 تغییر دادم که یادم نیست قبلیش چی بوده .یه جایه دیگرم انگولک کردم گذاشتم رو 46A1UF.....
لطفا کمگم کنید درستش کنم مرسی .REST FACTORY هم کردم درست نشد . تلویزیون من 46D6960 L.E.D SAMSUNG .46 اینچ هست . مرسی منتظره کمکتونم 10000بار ممنونم :(
علتش اینه که شما Type رو تغییر دادید. نباید دست به Type زد.
من خودم 46D6600 دارم که معادل همون 46D6960 هست. Type توی منوی مخفی من اینه: 46L1UF6E می خوای روی این بذار شاید درست شد. ولی همیشه یادت باشه قبل از اینکه چیزی رو تغییر بدی ازش عکس بگیر یا یادداشت کن.
Model هم بذار رو UD6600
آقا زدم نشد کمککککککککککککککککککککککک ککککک :(((
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)