تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین بازی شوتر 2011 ؟

راي دهنده
136. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Battlefield 3

21 15.44%
  • Call of Duty: Modern Warfare 3

56 41.18%
  • Crysis 2

13 9.56%
  • Dead Space 2

5 3.68%
  • Gears of War 3

29 21.32%
  • Killzone 3

12 8.82%
صفحه 7 از 9 اولاول ... 3456789 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 89

نام تاپيک: Best of 2011: Genre Awards - Best Shooter Game

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

حامد چون ازم پرسیدی جواب میدم :

اقا الان باز شروع کردی از من سوال کردن اخرش به خودت لعنت نفرستی فقط من دلم کوچیکه چون یه طور بیان میکنی انگار کسی گفت Geow بده...؟
    خب MW هم کم تو بخش انلاین کم نداره نبود قسمت Co op هم ایرادی محسوب نمیشه که برا خاطرش کنارش بزنیم کم نیستن بازی های این مدلی خودت که باید خوب بدونی یک بازی کنسولی شوتر اولین دیدگاهش co op هستش
    من اصلا حساسیتی رو gears ندارم ولی از لحاظ تعریف :

محتوا یا content یعنی اونقدر چیز واست ارایه بده که تو برای تموم کردنشون ساعتها مشغولشون بشی
    اینی که تو میگی ارزش بازی هستش که به قول نوید واسه هر کسی درجه ارزش بازی فرق می کنه

در بین این بازیها بیشترین محتوا رو gears3 داره یعنی اونقدر بخش مختلف داره که برای فقط یه بار تموم کردنشون یا برای یه بار پر کردن لول ولول 100 شدنت ماهها جا واسه بازی داره......
    ولی بازی mw3 بخش سینگل و انلاین وspec ops داره که بله از بقیه بازیها پر محتوا تر هست ولی در مقایسه با gears3 پایینتر(اگرم شک داری به حرفم میخوای بازم لولم تو گیرز با کال او رو بذارم تا مطمین شی کدوم بیشتر جا داره واسه بازی)..... .

+

خب حتما همینطوره اولا که ادامه داستان قبلی هستش که همه چشم انتظارن ببین چه میشه...
    الان نیمه جانی بیاد برا چی میاد میاد که موفقیت های خودش رو در سایه داستان قسمت های قبلی خودش ادامه بده
    بنده ادامه داستان رو نمیگم بقیه موارد رو میگم تازه درسته halflife شماره های قبلیش عالی هست ولی اگه شماره 3 اش بیاد و در حد قبلی ها نباشه به خاطر دو شماره قبلیش قربون صدقش نمیرن(ملاک آخرین ارایه هست نه شماره های قبلی بازی)

خط دیالوگ هارو برا متوجه شدن توصیه میکنم چند بار MW رو بازی کنی دقت کنی به مواردی میرسی
    فقط کمک کنم که یک خط داستانی قوی همیشه همراه دیالوگ ها هستش
    من و خیلی ها چند بار بازی کردیم چیزی متوجه نشدیم این نظر شخصیه شماس(مثه همون اچیومنت)......

خارج از مبحث نظر سنجیه عموم و در یک نگاه به جامعه (منتقد ها و فروش ها و جوایز ها و امارها...) میبینیم که این MW هستش که حتی اگر اون ملاک های 4 نفره یا انلاین و مد خوب رو نداره با بهترین مجموع امتیازات در کنار فروش تاریخی همراه با بهترین شدن در بین شوتر های امسال و ادامه نشون میده که در کنار عموم نفرات منتقدها هم بر این باورند که MW پرمحتواست

نشون نمیده پر محتواس نشون میده خیلی لذت بخش و قابلیت تکرار بالایی داره ............محتوا یا content داشتن یه چیز دیگس......راستی امتیازا و جوایزش هم هست تو تاپیکش و می بینیم در چه حد(نسبت به رقبا)...... پس فقط فروش بازی بسیار بالاس که اونم نون گذشتشو میخوره و البته نوش جونش(بازی خیلی خوبی هم هست ولی اینکه بهترین شوتر بین شوترهای امسال نظر شخصی شماست)

.
    .
    .
    Last edited by halflife g; 07-01-2012 at 01:20.

2. 3 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

شیطونه میگه اره گیرزو بکنم تو آستین یکیتون و سیگار پرایسو بذارم رو معامله اون یکی
    دفعه آخرتون باشه حضرت CoD قُــدِّسَ سِــرُّهُ(البته ایشالا بده هزار سال) با حضرت همایونی GeoW مقایسه میکنین ها!: دی

شما هنوز جوونین و به طبع دوس دارین تو هرچیزی کنجکاوی کنین ولی یادتون باشه یه سری چیزا هستن که نباید وارد حریمشون بشید چون هر چقدر هم که با ایمان باشید از اونجایی که گیمر جایزالخطاست ممکنه دچار غفلت شده و به بیراهه برید و خدای ناکرده مرتکب معصیت بشید!

CoD بخش کمپینِ سینماتیک و جذابی داشت که بازهم ارزش چندبار رفتن رو داره البته mw1 یا CoD2 نمیشه و شاید هیچ بازی دیگه ای هیچوقت نتونه جای این دو بازی رو بگیره. دو مد اسپشیالش هم عالی بودن و مولتیش هم که همون روند سابق رو پیش گرفت. اصولا codهارو میشه فقط با خودشون مقایسه کرد. ماشالا اینقدر هم زیاد و متنوعن که واسه مقایسه به مشکل نمیخورین. تجربه هم اینو ثابت کرده و از خودم نمیگم...نمونش عناوین شاخی بودن که قرار بود این بازیو محو کنن اما بعد از ریلیز کسی روش نشد مقایسشون کنه.

GeoW هم بخش کمپین خیلی زیبایی داشت که تقریبا همه بیشتر از یه بار تمومش کردن. از طرفی وجود مد چهار نفره و انواع مدهای وِِرساس و هُرد و بیست جذابش ، هم کمپین بازی رو تحت شعاع قرار دادن هم کلا سایر شوترهایی که مدهای آنلاین داشتن.

کلا بخوایم همه جانبه نگاه کنیم کامل ترین شوتر امسال GeoW3 بود و مو لا درزش هم نمیره. چون اینجا که اسمش بهترین کمپین یا دلهره آور ترین شوتر یا بهترین گرافیک در یه بازی شوتر یا بهترین خون در یه بازی شوتر(کیل سه: دی) نیستش که...اسمش بهترین شوتره.
    اما خب خیلی از کاربرای اینجا به خاطر هزار و یک مشکل، مولتیه گیرز امتحان نکردن (تقریبا 110 تومن فقط دوماه مولتیه این بازی سردستم خرج گذاشت!) که حق هم داشتن! و به mw3 رای دادن. یادتون نره mw هم مولتی پلتفرم بود و کسی بعید میدونم بازیش نکرده باشه(بجز نوید که عذرش موجهِ: دی) هم اینکه کمپین خیلی باحالی داشت پس عجیب نیست اول شدنش تو این تاپیک.

بعد هم اگر انتخاب چندگانه بود این اختلاف ها کمتر بود مثلا خودِ من جا اینکه فقط به Gears of war3 رای بدم به MW3 هم رای میدادم یا حتی به یکی دوتای دیگه مثل BF3 یا DS2. چون امسال شوترهای خیلی خوبی اومد که هر کدومش واسه شش ماه یا یه سال کافی بود.

4. 11 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

کلا بخوایم همه جانبه نگاه کنیم کامل ترین شوتر امسال GeoW3 بود و مو لا درزش هم نمیره.
    خدا بهت عمر بده منم دارم همینو میگم بیشترین content یا محتوا رو gears3 داشت یعنی به قول معروف از همه "پرملات تر" بود

یادتون نره mw هم مولتی پلتفرم بود و کسی بعید میدونم بازیش نکرده باشه(بجز نوید که عذرش موجهِ: دی) هم اینکه کمپین خیلی باحالی داشت پس عجیب نیست اول شدنش تو این تاپیک.
    البته حسین جون این به نظرم ایرادی نداره ها.....چون این نظر سنجی از ایرانی ها هستش و نظر ایرانیهاس(لزوما هم قرار نیست درست باشه) چطور که مثلا اگه این نظر سنجی از ژاپنی ها به عمل بیاد کسی به اسکایرم یا mw3 رای نمیده بلکه همه میرن به supermario و فاینال فانتزی رای میدن.......چون نه ایکس باکس دارن و نه از بازیهای غربی خوششون میاد
    واسه ماهم دقیقا فرم دیگه این صدق می کنه(اکثریت کنسول ندارن)
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 07-01-2012 at 11:53.

6. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

البته حسین جون این به نظرم ایرادی نداره ها.....چون این نظر سنجی از ایرانی ها هستش و نظر ایرانیهاس(لزوما هم قرار نیست درست باشه) چطور که مثلا اگه این نظر سنجی از ژاپنی ها به عمل بیاد کسی به اسکایرم یا mw3 رای نمیده بلکه همه میرن به supermario و فاینال فانتزی رای میدن.......چون نه ایکس باکس دارن و نه از بازیهای غربی خوششون میاد
    واسه ماهم دقیقا فرم دیگه این صدق می کنه(اکثریت کنسول ندارن)
    اون قسمت حرفتون که نظر سنجی تو ایران اینطوری هست اینا درسته و اینکه به مورد جالبی اشاره کردی البته مراد جان دیگه انحصاری های با کیفیت تر خودت هم بهتر میدونی بسته به سلیقه کیفیت بالاتر نسبت به این مولتی پلتفرم ها تو شوتر ها دارن و البته بیشتر باید رای بیاره اگر مبنا رو کیفیت بزاریم و اره همین بخش چند نفره جالبتر و اینا درسته با این حال MW بیشتر رای آورد
    این MW هم شاهکاری هست از نظر طرفدار ها به هر حال نظر هر کسی قابل احترام هست

ولی درباره ژاپن!...
    مراد جان ژاپنی ها خودشون تا بخوایی سبک ساختن برای همون نیاز به بازی های غربی که فقط فرهنگ کشتن با خشونت زیاد و جنگ اینا داره کنارش یه داستان به قول خودشون حماسی نیاز ندارن با وجود شاهکار های خیلی بزرگ تر و عنوان های خیلی پر محتوی تر ساخته شده توسط چون کسی مثل میکامی و کوجیما و میزاکی و... کسانی که ساختن و خیلی باهاش خاطره دارن برا همین دیگه عنوانی که اسمش شده انحصاری 360 برا اینا ارزش زیادی نداره با وجود شاهکار FF و سوپر ماریو و خیلی از انحصاری ها از جمله آنچارتد 3 و GOW بیشتر لذت میبرن و اینکه ماریو هم بازی کنید بعد دبارش قضاوت کنید! هر چقدر گیرز و اسکایریم و اینا برای طرفداراش قابل احترام هست اینا هم برای طرفداراش دارای یک درجه بسیار بالایی هست.
    اون قسمت حرفتوت هم که گفتی بازی اسکایریم و اینا ژاپنی ها بازی نمیکن اصلا درست نیست بلکه فامیستو به تنها بازی غربی که نمره کامل داده همین بود اگر غرب شاهکار بسازه ژاپن هم خوشش میاد چون عنوان های خیلی پر محتوی تری نسبت به غرب داره...
    از همین حرف شما هم میشه اینطوری برداشت کرد که غربی ها هم فقط میرن گیرز و دد اسپیس بازی میکنن و تو نظر سنجی هم اینطوریه چون از ژاپنی ها خوششون نمیاد و اینکه PS3 ندارن!!! درسته به نظر خودت؟

همین سونی و نینتندو اینقدر انحصاری داره که همه هم با کیفیت بعد طرف بیاد بره چند تا انحصاری مایکروسافت رو بازی کنه؟ البته منظورم رو بد برداشت نکنید از جنبه خوبش ببینید چون یه مقدار رو جزئیات توجه کنید اینطوری هست!
    +
    یه چیز دیگه! : دی اینکه هر کسی از هر سبکی خوشش میاد و باعث میشه طرف بیاد بخش چند نفره و اینا رو بره و اینکه از جنگ با لوکاست لذت ببره بسته به سلیقه هست و بگه اره این پر محتوی است و کسی هم نمیگه نیست حالا یکی دیگه میگه نه میاد یه نظر دیگه میده من خودم چون از گیرز خوشم نمیاد نمیگم بی محتواس یا اینکه از عنوان های دیگه ضعیف تره! اینطوری از ارزش بازی کم نمیشه و اینکه کسی هم با این حرف نمیگه اره گیرز بازی جالبی نیست!!!!! به جا اینکارا بهتره سلیقه دیگران رو در نظر بگیرید این طور که شما درباره بهترین نقش آفرینی تاریخ و برترین پلتفرمر دنیا میگید انگار بازی های مسخره ای هست! و شاهکار SMG2 رو همین سایت غربی گیم اسپات خیلی هم خوشتون میاد ازش بهش 10 داده پس غربی ها هم میدونن شاهکار چی هست!!! اگر پر محتوی ترین منظورتون هست همین عنوان پلتفرم که داستانی هم نداره از عنوان های دیگه خیلی فراتر شاهکار هست!!!

این مورد هم بگم اگر به محتوی و داستان پردازی قوی و گرافیک خیره کننده محیط های زیبا و اینا بخوایین سونی نینتندو خیلی موفق تر عمل کردن ولی این به معنی این نیست که عنوان های غربی همه رو میگم پر محتوی نباشه و نظر هر کسی به هر حال متفاوت هست...

8. 3 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

بنده اصلا با ps3 و xbox7400 و sony و micro و supermario و killznoe و mw و انحصاری و .........کاری ندارم و هیچ چیز رو هم ارزش گذاری و مقایسه نکردم(کسایی که پست قبلیمو بخوونن متوجه میشن) فقط گفتم نظرات مردم در اقصی نقاط دنیا متفاوته همین ......
    در ایران ما هم نظرات گیمرها به هر علتی اینه چه خوب چه بد ....مردم ژاپن(نه فامیتسو) هم نظراتشون اونه و بالطبع دیگر مردم نقاط دنیا هم به هر علتی نظر متفاوتی دارن....... .

+

در مورد محتوا هم قبلا توضیح داده شد اونی که شما میگید ارزش بازی برای هر کس هست ولی content یا محتوا یه چیز ثابت..... .
    برای مثال اسکایرم 100 ساعت گیم پلی داره در نتیجه محتوای گیم پلیش بالاس حالا شاید یکی از بازی خوشش نیاد نمیشه گفت بی محتواس میتونه بگه از محتواش خوشش نمیاد

.
    Last edited by halflife g; 07-01-2012 at 13:33.

10. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام اقا رفقا AD وصلید...: دی
    امتحان هم عالی بود تقلب پیشه کار کردم..

رقابت خیلی خوب پیش اومده تا اینجای کار

Call of Duty: Modern Warfare 3 با 40 رای ممتنه : دی اوله

Gears of War 3 هم با 25 رای...

Crysis 2 هم با 12 رای به در مقام های اول تا سوم قرار دارند

شیطونه میگه اره گیرزو بکنم تو آستین یکیتون و سیگار پرایسو بذارم رو معامله اون یکی
    دفعه آخرتون باشه حضرت CoD قُــدِّسَ سِــرُّهُ(البته ایشالا بده هزار سال) با حضرت همایونی GeoW مقایسه میکنین ها!: دی
    منم امتحان اندیشه داشتم الان مغز پره....
    اقا کسی مقایسه نکرد اصلا مبحث چیز دیگه ای بود برداشت چیز دیگه ای شد

حسین جان برخی دوستان صب تا شب به جای یه کار مثبت فقط میشینن بگن اهان این اینجا یه حرفی زد ..اهان یه کلمه شد دو کلمه
    اصلا کی با Geow 3 کار داره ...خب معلومه از بین شوتر های امسال از همش سر تره این که تابلوئه .....
    یه لحظه حرف من رو با چه کسی نقل و قول شد و در چه موردی بود بگذریم...اصلا...: دی

12. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از قدیم گفتن وقتی بحث COD بشه دیگه پایانی وجود نداره : دی

به نظر من به طور کلی شوترهای پارسال رو در نظر بگیریم در اون سطح که فکر می کردیم نشدن. یادمه اول سال چه قدر تعجب می کردیم که امسال عجب سال رویایی و فوق العاده برای این سبکه که اگه الان به طور کلی همه بازی ها رو در نظر بگیریم عملا می بینیم که به این صورت نبوده. الان مثلا بالاترین امتیاز در بین شوتر ها رو گیرز 3 داره اونم با میانگین امتیاز 91 و بعد از اونم بازی هایی مثل Battlefield 3 و MW3 و Dead Space 2 قرار دارن که میانگین امتیازشون حدود 89 ایناست که واقعا انتظار می رفت بعضی از این شوتر ها که نامزد شدن در سطح بالاتری باشن...
    الان مثلا سال 2004 رو در نظر بگیریم سال رویایی و خیلی فوق العاده برای این سبک بودش چون بازی هایی مثل Half Life 2 و Far Cry و Doom 3 منتشر شدن و اگه در آخر سال آدم یه بررسی کلی کنه مشخصه سطح فنی بازی های در اون سبک در چه حدی بوده که سال 2011 به نظر من به طور میانگین در نظر بگیریم در سطح خیلی عالی قرار داشت اما نه در سطح فوق العاده و بالاتر...

البته مثلا برای کسایی مثل حسین هر شوتری منتشر میشه خیلی عالی و فوق العاده ست : دی

لیست بازی های شوتر بزرگ 2012 رو که داشتم جمع می کردم جدای از بایوشاک و هیلو و مکس پین و ... به اسم های دیگه ای هم می خوردم که به این نتیجه رسیدم که امسال برای شوتر ها وضع بهتری نسبت به پارسال وجود داره و فکر کنم از این نظر سال خیلی سورپرایز کننده ای باشه!

14. 5 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

لیست بازی های شوتر بزرگ 2012 رو که داشتم جمع می کردم جدای از بایوشاک و هیلو و مکس پین و ... به اسم های دیگه ای هم می خوردم که به این نتیجه رسیدم که امسال برای شوتر ها وضع بهتری نسبت به پارسال وجود داره و فکر کنم از این نظر سال خیلی سورپرایز کننده ای باشه!
    خب اسم اونای دیگه هم بگو ببینیم منتظر چیا باید باشیم

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب اسم اونای دیگه هم بگو ببینیم منتظر چیا باید باشیم
    این به بحث این تاپیک زیاد نمی خوره منم آخر حرفم اینو گفت و یکمی گذرا ازش گذشتم و دیگه بحثو باز نکردم
    توی یه تاپیکی که به زودی در چند روز آینده زده خواهد در مورد همچین چیزایی به طور کامل صحبت خواهد شد
    اگه شما توی اون تاپیک جوابتو نگرفتی صد در صد می تونی بگی چرا جوابی داده نشد : دی
    +
    به نظر من در بین این شوتر ها از نظر خط دیالوگ بهترین Dead Space 2 بودش و واقعا داستانی که این بازی داره خیلی سطحش بالا هستش و فکر کنم بعد از بازی کردن اون خود سازندگان بازی های دیگه این سبک به بهتر بودن داستان این بازی اعتراف کنن!
    نمی دونم حامد چرا گفت MW3 بهترین خط دیالوگ رو داره! اصلا خط دیالوگش کو که بهترین هم باشه؟!

17. 4 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

این به بحث این تاپیک زیاد نمی خوره منم آخر حرفم اینو گفت و یکمی گذرا ازش گذشتم و دیگه بحثو باز نکردم
    توی یه تاپیکی که به زودی در چند روز آینده زده خواهد در مورد همچین چیزایی به طور کامل صحبت خواهد شد
    اگه شما توی اون تاپیک جوابتو نگرفتی صد در صد می تونی بگی چرا جوابی داده نشد : دی
    +
    عزیزم من دیدم کار تاپیک داره به جاهای باریک و زبونم لال بد و بیراه کشیده میشه
    گفتم بحث و عوض کنم هم اسم بازی های آینده رو بدونم
    دیدم نه کار تاپیک بیخ پیدا کرده و با پا در میونی من و امثال من درست بشو نیس
    شما هم که زدید تو ذوقم ممنون
    کار ندارم برید بجنگید
    شوخی کردم ولی یکی بیاد بحث و جمع کنه

19. این کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •