تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 131

نام تاپيک: وصل شدن به اینترنت جهانی بدون ورود به منو سرویس

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

c7000 led ... اون 7 ثانیه هم تقریبی گفتم ( کرنومتر که نگرفتم ) ولی خب خیلی طولش دادم شاید حتی بیشتر از 7 ثانیه .. وقتی internet@tv رو زدم خیلی مکث کردم تا کامل بالا بیاد و بعدش خیلی شمرده اون دکمه هارو زدم . لیست کشور ها اومد تغییرش دادم تمام برنامه هایی که قبلا نصب کرده بودم پاک شد ( البته به درد بخور هم نبودن )
    اپلیکشن های زیادی توی قسمت samsung apps اضافه شده بود ( مثل یوتوب ، netflix و ... ) ولی من چندتاشو تاشو نصب کردم کار نداد بعضی هاش می نوشت Not available in your area ,و بعضی هاشم احتمالا به خاطر چیلترینگ نیورد ...
    خلاصه برنامه ی خیلی شگفت اوری ندیدم ( اگه شما دیدید بگید ما هم استفاده کنیم مثل تی وی های آنلاین ) ... اگه browser داشت خیلی بهتر بود ( شنیدم مدل های جدید دارن )
    این تجربه من از internet@tv و برنامه هاش .
    درسته. من d6600 دارم و مثل شما چیز شگفت انگیزی ندیدم مثلا فیس.بوک و یوتیوب که فیل.تره و نمیشه ازش استفاده کرد. من آخر سر کشورو کرم همون ایران که لااقل 4 تا برنامه فارسی (600 تا برنامه مال ضمیمه های همشهری!) بشه باهاش دانلود کرد.

2. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام اقا حسینهمونطور که گفته بودید منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام اقا حسین همون طور که گفته بودید منو مخفی برای زیاد کردن نرم افزار ها روی info link type:ازoperating رویdevelopingگذاشتم وقتیsoftware نصب میشه میزنه اختلال در شبکه بعدش میام تو محیط اصلی نرم افزار هست واجرا میشه ولی وقتی میام بیرون از اسمارت هاب وتلویزیون رو خاموش میکنم ودوباره روشن میگه اسمارت هاب نیاز به بروز رسانی دارد و وقتی ok میکنم هرچی نصب کردم پاک میشه در ضن این اتفاق هر دفعه میفته و در ضمن باید بگم هز طریق روش بالا خبری از ایران نیست تورو خدا سریعتر راهنمایی کنید مدلش UA40D6960 البته من این ایکون رو با rusamsung فعال کردم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام.ببخشید کسی اینجا میدونه که چطوری باید برنامه هایی رو که نصب کردی رو تی وی چطوری دو باره بدون اینکه به اینترنت وصل باشی اجرا کنی؟بعضی برنامه هاش واقعا اینترنت میخواد.اما مثلا واسه بازیهاش که دیگه نمیخواد وصل باشی.اما تا وصل نباشی برنامه یا بازیه اجرا نمیشه.میشه کاریش کرد که بشه افلاین بازیهایی رو که نصب کردی اجرا کرد.مدل تی وی c6960 هست.خواهش میکنم کسی اگه بلده ج بده

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.ببخشید کسی اینجا میدونه که چطوری باید برنامه هایی رو که نصب کردی رو تی وی چطوری دو باره بدون اینکه به اینترنت وصل باشی اجرا کنی؟بعضی برنامه هاش واقعا اینترنت میخواد.اما مثلا واسه بازیهاش که دیگه نمیخواد وصل باشی.اما تا وصل نباشی برنامه یا بازیه اجرا نمیشه.میشه کاریش کرد که بشه افلاین بازیهایی رو که نصب کردی اجرا کرد.مدل تی وی c6960 هست.خواهش میکنم کسی اگه بلده ج بده
    نه امکانش نیست. درو اقع هر بار که بازی رو اجرا می کنی چک می کنه نیاز به آپدیت داره یا نه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همه مدلهای سامسونگ اینطوریه؟حتی مدلهای 2011 و 2012 ؟مدلی هست که بشه افلاین هم استفاده کرد؟ال جی چطور؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

همه مدلهای سامسونگ اینطوریه؟حتی مدلهای 2011 و 2012 ؟مدلی هست که بشه افلاین هم استفاده کرد؟ال جی چطور؟
    سیستم اسمارت سامسونگ ربطی به مدل خاصی نداره همشون همینجوری هستن. ال جی رو اطلاع ندارم.

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه سوال ،

نیازه به وایرلس و ... نیست ؟

یعنی با فعال کردن اینترنتش بدون هیچ وسیله ای وصل میشه ؟ کدام اوپراتور سرویس میده و اینکه رایگانه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یه سوال ،

نیازه به وایرلس و ... نیست ؟

یعنی با فعال کردن اینترنتش بدون هیچ وسیله ای وصل میشه ؟ کدام اوپراتور سرویس میده و اینکه رایگانه ؟
    یه مودم ADSL که خروجی اترنت (LAN) داشته باشه به همراه کابل شبکه کفایت می کنه.

11. این کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

یه مودم ADSL که خروجی اترنت (LAN) داشته باشه به همراه کابل شبکه کفایت می کنه.
    ممنون .

منظورم اینه که نیاز به گرفتن اشتراک اینترنت نیست ؟

بدون ماوس باید کار کنیم دیگه ؟ سامسونگ سری 5 هم این امکانات رو داره ؟ مدلش رو نمیدونم دقیق .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •