مشکل همینجاس که فایل Raw ریسایز نمیشه و اگرم بشه من تاحالا ندیدم![]()
اشکال نداره من آپ کردم یکیشو از اینجا دانلود کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل همینجاس که فایل Raw ریسایز نمیشه و اگرم بشه من تاحالا ندیدم![]()
اشکال نداره من آپ کردم یکیشو از اینجا دانلود کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بزارید ممنون میشم
من مشکلی ندارم.
=========================
ببخشید پستتون ندیدم
دارم دان میکنم دستتون درد نکنه![]()
من اینو اینجوری ادیت کردم البته HDR نیست.
من یکم با این فایل RAW ور رفتم . واقعا عالیه. کیفیت عکس تغییری نمیکنه و دست آدم خیلی برای ادیتش بازه. حالم از هرچی دوربین کامپکت بهم خورد
البته رنگش اصلا تو این ادیت به دلم ننشست و دیگه بیشتر وقت نذاشتم
من این HDR چندین ماه پیش درست کردم
از سه شات تشکیل شده
البته خیلی زیاده روی شده تو این عکس و رنگ سبزش تو چشم میزنه.
HDR
این عکس در حالت اتومات دوربین هست.
![]()
اون عکس رو من فقط برای مثال آوردم... عکس های دیکه ای هم دارم اما مورد داره نمی گذاشت
منظور من این بود که چطور با ویرایش عکس اصالت اش از بین می ره
همین رفع ایراد که گفتی خودش خیلی مهمه... عکس ویرایش نشده حالت زمینی تر و واقع گرایانه تر داره ولی عکس روتوش شده حالت غیر مادی می گیره درست مثل پیکره های خدایان یونان که هیچ عیب و ایرادی نداشتن تا ماورایی به نظر برسن
به به .. آفرین . اگه اولین بارته به نظر من خیلی خوب بود ... یه جورایی ادیت شما رو بیشتر دوست دارم . یه ذره ی خیلی کوچیک رنگ زرد باید اصلاح بشه البته من دیگه خیلی اصلاحش کردم یعنی در واقع زیاده روی کردم
حالا مزیت فایل Raw رو دیدی ؟ ادیت من با اون رنگ ها و ادیت شما با این رنگ ها . منظورم اینه که این همه قابل انعطافه
فقط یه موضوعی .. هرچی نگاه کردم خودمم نفهمیدم چیکار کردی که زمین عکس همونه ولی آسمونش جابه جا شدهعمدا این کارو کردی ؟ یا اتفاقی بوده ؟؟؟
Last edited by mehr film; 21-01-2012 at 19:44.
واقعا RAW یه چیز دیگست. حالا 1000D فکر کنم 8 بیتی عکس میگیره اخه این که 8 بیتی بود.
دیگه اون 24 بیتیهاش چی باشه.
به نظرم اینجوری بهتر بود اسمون اینور به اونور بهتر میامدو برای همین زدم زمین رو سروته کردم
جاده یه گوشه باشه خیلی بهتره /.
ایشالله یه مسابقه ادیت هم بزاریم.![]()
16 بیتی میگیره .. باید از قسمت پایین ACR انتخاب کنی که 16 بیتی وارد فتوشاپ کنی ... و با Tif سیو کنی و در نهایت که کارای عکس تموم شد به صورت Jpg ذخیره کنی
کادر بندی هم به این خاطر اینجور بستم که اون جاده که میره به عمق عکس چشم رو هدایت میکنه به اون گوشه ی کوه الان که جا به جا شده یه خورده از لحاظ بصری به نظرم تعادل خوبی نداره .. البته هنوزم جذابه من خوشم اومد اما تعادل نداره
ایشالله![]()
سلام
این عکس منو اگه ویرایش کنید ممنون میشم(از لحاظ کادربندی رنگ ها و. ..)
عکس بزرگتر برای ویرایش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باز نمیشه لینکش خرابه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)