حدودای 1850 البته زیاد قیمت مشخصی نداره و به وجدان فروشنده ها خیلی بستگی داره. دلار هم فکر نمی کنم فعلا قصد سقوط داشته باشه.مطمئنا کیفیت اونجا بهتره در مورد هزینه ش اطلاعی ندارم که چقدر براتون تموم میشه.
حدودای 1850 البته زیاد قیمت مشخصی نداره و به وجدان فروشنده ها خیلی بستگی داره. دلار هم فکر نمی کنم فعلا قصد سقوط داشته باشه.مطمئنا کیفیت اونجا بهتره در مورد هزینه ش اطلاعی ندارم که چقدر براتون تموم میشه.
اگه مهندسی و واسه حمل و نقل پروژه هات میخوای خوبه یا اگه پزشکیو واسه کنفرانسات میخوای خیلی خوبه
ولی اگه گرافیستی یا میخوای بازی کنی حتی به مقدار کم یا هر کار دیگه ای باید بگم اصلا مدل مناسبی نیست
.
.
.
ممنون از پاسختون
البته همون کنفرانس مناسبتره...ولی خوب مگه بازی مخصوص گراففیستو ...هست![]()
در این مورد گرافیکش 2 گیگ ک باید خیلی خوب باشه!!!!!!!!!!!!!11![]()
گفتم اگه واسه کارای گرافیکی ویا بازی میخوای بددت نمیخوره
درسته دوست عزیز اعداد بالا هست ولی قدرت پردازش بالا نیست
سلام.من 4 ماه پیش 224 گرفتم 1700
اگه کسی سوالی دربارش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چت بگه
در ضمن عزیزایی که میگن ارزش خرید نداره...برن باهاش 1ساعت کارکنن.کیفیت صفحش واقا عالیه.صدای دالبیش و کیبوردش و طراحیش و.. در ضمن اکثر هاردای لپ تاپ5400 دور در دقیقه سرعت دارن اما این7200دور.که تو سرعت کلی سیستم تاثیر خیلی خوبی میذاره.البته بهاش کمی مصرف بیشتر و مقدار جزیی صداست.که فکر نکنم اهمیت داشته باشه.لا اقل برای من
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)