اقا بهترین سایت واسه دان logo و face چیه؟
من رفتم dazs8 دان کردم لوگو ها رو ریختم تو graphic و بعد skin اما نشد...حتی لوگو های قبلیم رفت
اقا بهترین سایت واسه دان logo و face چیه؟
من رفتم dazs8 دان کردم لوگو ها رو ریختم تو graphic و بعد skin اما نشد...حتی لوگو های قبلیم رفت
مهیار جون کجایی بالام جان؟اقا این سایت ایتالیاییه بود که گفتی بعد از کلیک تو اون سایت وارد اونجا میشم...از من اکانت بولی میخاد؟واسه فیس های بازیکنان...چکا کنم؟راهنماییم کن دیگه....احتیاج زیادی به فیس بک دارم من....
سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نیاز به عضویت داره برای دانلود فیس پک یا چیزای دیگه.من خودم از اونجا دانلود کردم
سایت زیر هم فری هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم چرا نمی تونید دانلود کنید
حالا شما بگید چی می خواهید؟
ببین عشق من...من الان میخوام یه بک کامل و وسیع از فیس ها رو داشته باشم...وقتی میرم تو سایت مربوطه واسه اینکار اول میگه تورنت رو دانلود کن...جالبه حجمش ماله من فقط 12 kb هستش...دانلودش هم میکنم موقع extract کردن ارور میده...زیر گزینه تورنت 4 تا ابدیت هست به نام update 1 تا update 4...اونا رو دان کردم اما اتفاقی نیافتاد...لطف کنید روش کامل واسه ریختن قیافه های مربیان و بازیکنان و همه اعضا رو باجزییات بگین.....
یه چیزیم میخام واسه دانلود لوگو های باشگاه ها...متالیک لوگو هم اول میگه تورنت رو دانلود کن اونم باز همین مشکلی که گفتمو داشت...لوگو خوشگل میخام![]()
یه سوال دیگه واسه ریختنن لوگو کیت ها اسکین و فیس روی ایکس بی باید از چه راهی رفت؟
سهیل جان، ببکهش یکم سرم شلوغ بود. اولا torrent باید با یک برنامهٔ torrent باز بشه، مثل bitcomet, utorrent, bitTorrent یا vuze. برنامههای دیگری هم هست ولی اینها معروفترین هستند.ا فایل تورنت را نمیشه همینجوری extract کرد، باید از طریقه یکی از این برنامه ها، تورنت را باز کنی و فایلهای اصلی را دانلود کنی. با اینکه فایل تورنت که دانلود کردی فقط ۱۲kb بود، فایلهایی که از طریقه این فایل تورنت دانلود میشه تقریبا بیش از ۴gb خواهد بود. با این کار هم مشکله facepackهات و هم مشکله logopackهات حل میشند.
سوال دوّمت را نفهمیدم.![]()
================================
سلام عزیزم...دلم واست تنگ شده بود...بس اول برم bittent نصب کنم تا بتونم تورنت را extract کنم؟
بهترین فایلی مگایی که واسه صوورت های بازیکنان هست چیه...لوگو متالیک خوشکلم میخاد واسه اکثر لیگ های قوی....
یه چیز دیگه .....من کیت ها رو تو wind xp ریختم اما لوگو default تیم ها رفت...خیلی عجیب بود...میتونی مسیر کیت و فیس و اسکین درست رو تو xp بدی...واسه سیستم برادارم میخام...
چرا دیر میای اینجا؟![]()
اصن نمیتونم megapack خوبی بیدا کنم....میتونی یه لینک واسه باز کردن تورنت بم بدی....مثل utorrent یا bittorent
پست تکمیلی...اقای من...مهدیار من...رفتم bittorent و utorrent رو دان کردم اولش گفت its maybe harm your system که البته من هر دو رو دان کردم...حالا با این bittorent یا اون یکی واسه extract تورنت چکار کنم؟
Last edited by soheilnouri; 10-01-2012 at 20:52.
فعلا با لاتسیو هفته ی سوم هستم...دو برد و یه باخت...داره خیلی بهم حال میده....
lمن از 2007 بازی رو میکنم بهطور حرفه ای.همش فکر میکردم تو ایران کسی این بازی رو نمی کنه.
نسخ 2012 رو بخاطر کنکور بازی نکردم
من نسخه 2011 با ولز تا نیمه نهایی euro 2012 رفتم ایتالیا و پرتغال رو حذف کردم و تو پنالتی به اسپانیا باختم.کلا از دو نوع 4-3-3 استفاده کردم.البته واسه ولز خیلی وقت گذاشتم.رو کنفرانسها حساس بودم.مثلا یک چهارم به اکراین یا ایتالیا میخوردم بازیشون رو کامل دیدم.مثلا یه بار حال نداستم سرسری با استوک رفتم با همین سیستم ها اخراجم شدم.یکیشون رو با کمی تغییر کردم 3-4-3 با بارسلونا اجرا کردم شد عین بازی بارسلونا مقابل میلان.الان یدونه 4-3-3 رو سیوشو دارم اگه میخواین یه سایت معرفی کنید براتون upload کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)