تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 20 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 198

نام تاپيک: بهترین بازی های 2011 از نگاه سایت ها و نشریات معتبر

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

کم کم رفتیم رو ایرادای بنی اسراییلی هاامتیاز اصلا معیاری برای انتخاب نیس چرا؟؟چون :
    دقیقا می خواستم این حرفو بزنی...که زدی...

پس با این حساب بهترین انتخاب ها برا همون وی جی هستش...چرا چون هر بار هر چیزی رو با معیار و ملاک اون مقایسه میکنیم
    زیرا که ادیتور های وی جی هم بهتر هم مدبرتر هستن..

درمورد اون انتخاب ها وقتی یه بازی انحصاری میاد وسط کار سخته....
    باز IGN بازیی هایی رو انتخاب میکنه که نمراتشون بالای 9 بوده و خود 9 نیومده به عنوان یکه 7.5 یا 8 یا 8.5 گرفته ارزش بده

Best Shooter

• Battllefield 3
    • Call of Duty: Modern Warfare 3
    • Crysis 2
    • Rage
    • Resistance 3
    تو این لیست که اسم شوتر داره همشون خوبن همشون هم نمره خوب گرفتن پس هر کدوم رو انتخاب میکرد حق بود
    و مقاومت با احتصاب خیلی اولویت ها از جمله همون ارسنالی که گیم اسپات تو لیستش برده و اومده به قول خودت به تبلیغات بها نداده مانند EA و به فروش بیشترو ملاک نکرده بالا بودن گرافیک رو گذاشته کنار و به عنوان یکه نمره خوب همراه داستان خوب بخش انلاین ورزیده رو انتخاب کرده
    چه بسا که تو بخش جداگانه که اختصاص به مولتی داره فقط این بتلفیلد بود که بهتره تو اون ژانر...

+

درضمن من نگفتم GS کیلویی نمره میده دقت کن من زیر شک بردم و گفتم اگر اون نه پس این یقینا تاییدش نکردم که..

PC Game of the Year

• The Elder Scrolls V: Skyrim
    • Minecraft
    • Portal 2
    • Total War: Shogun 2
    • The Witcher 2

مگه تابلو نیس باید ویچر 2 انتخاب بشه؟؟پس چرا IGN هم اسکایرم رو انتخاب کرده؟؟؟؟پس IGN هم بد ؟؟
    تو این یه مورد موافقم من باز میگم رو پی سی ویچر هستش ولی گیم اسپات همه چیو داده پای پورتال اونجا اومده گفته بزار متفاوت باشم اسکاریم رو بزاریم
    ولی IGN همه چیو اینطوری نکرده نشسته دقیق مطالعه کرده زانو نزده جلو پوتال...

در مورد گرافیک هم اگه این کنسولا تا سال 2020 هم بیان بالاخره از لحاظ نرم افزاری همیشه اندکی پیشرفت می کنن پس هر سال باید بهترین گرافیکو داد به اونا دیگه ؟؟؟
    VGA یا سایتای دیگه معیارشون رو کنسول ولی گیم اسپات معیارش رو PC و کلا بهترین ارایه هست....تفاوت در اینه
    Best Action Game

• Batman: Arkham City
    • Dead Space 2
    • Infamous 2
    • Portal 2
    • Uncharted 3
    تو این مورد هم والا مراد تو از کرایسیس فقط نسخه کنسولیشو بازی کردی در حالی که نه انچارتد رو تجربه کردی نه نسخه پی سی کرایسیس رو و فقط معیارت حرف ها و امتیازات هستش...

ببین مراد ریا نباشه ولی من روی GTX580 کرایسیس رو تجربه کردم روی کنسول هم تجربه کردم انچارتد رو هم تجربه کردم هر دو شون رو حالت 3D هم بازی کردم در واقع من اول تجربرو همراه کردم با حرف منتقد ها امتیاز کامل IGN بهترین گرافیک سال انچارتد و میام حرفمو میگم اینجاست که کمی بحثا تغییر میکنه

درواقع تجربه همراه با دیدگاه میام حرفی رو میزنم عمرا حتی نمونه نداره من جایی بیام در مورد چیزی حرف بزنم که تجربشو ندارم
    هر چی باشه حتی عنوان عنوان سونی باشه....بنا براین تو این دو مورد همراه با تجربه میام میگم که این اتخاب و بحث گرافیک درسته
    و مطمئنا اکشن ایفموس از انچارتد بالاتر بود
    دیگه ول کن اساسین رو زدم استوب هستش کنسول الان سه چراغه میشه برم بازی کنم

دوست عزیز میشه دقیقا به برتری های تکنیکی Uncharted 3 در برابر Crysis 2 اشاره کنید...؟

ممنون.
    عرفان جان با اجازه من هم در جوابی شریک بدونی افتخار دادی

تکنیکی....مگه تکنیکی انچارتد کم بود..؟ یا کمه...؟

عرفان جان با یه کنسول 5 سال پیش این تکنیکو دراوردن نشون دادن کاری هستش که جای تحسین داره من خودم فن کرایتیکم نیم تونم زیاد در موردش بحث کنم
    ولی حق رو به انچارتد میدم ببین رم هایی که ما رو سیستمموم هست مثلا میزنه مال یکی DDr3 اونم با 1333 یا بالاتر باس میگیره اونم نه یکی نه دو تا
    یهو یکی 8 گیگ رم میندازه روش اون در کنار یه رم 512 ی که این گرافیکو نشون میده باعث میشه جای تحسین داشته باشه حالا قدرت های سخت افزاری باقی به کنار
    راستی اون شکلک رو اومدم...
    Last edited by Layken; 20-12-2011 at 14:25.

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

پس با این حساب بهترین انتخاب ها برا همون وی جی هستش...چرا چون هر بار هر چیزی رو با معیار و ملاک اون مقایسه میکنیم
    زیرا که ادیتور های وی جی هم بهتر هم مدبرتر هستن..
    معیار انتخاب mw3 به عنوان بهترین شوتر در vga چی بوده؟؟

باز IGN بازیی هایی رو انتخاب میکنه که نمراتشون بالای 9 بوده و خود 9 نیومده به عنوان یکه 7.5 یا 8 یا 8.5 گرفته ارزش بده
    پس چرا IGN به رزیستنس 3 داده 8.5 ولی انتخابش کرده ؟؟

ببین مراد ریا نباشه ولی من روی GTX580 کرایسیس رو تجربه کردم روی کنسول هم تجربه کردم انچارتد رو هم تجربه کردم هر دو شون رو حالت 3D هم بازی کردم در واقع من اول تجربرو همراه کردم با حرف منتقد ها امتیاز کامل IGN بهترین گرافیک سال انچارتد و میام حرفمو میگم اینجاست که کمی بحثا تغییر میکنه

درواقع تجربه همراه با دیدگاه میام حرفی رو میزنم عمرا حتی نمونه نداره من جایی بیام در مورد چیزی حرف بزنم که تجربشو ندارم
    هر چی باشه حتی عنوان عنوان سونی باشه....بنا براین تو این دو مورد همراه با تجربه میام میگم که این اتخاب و بحث گرافیک درسته
    مثه جریان تو ارجینال نداری من ارجینال دارم ؟؟نمیدونم چرا وقتی کسی تو بحث گیر می کنه فکر می کنه فقط خودش یه چیزی رو انجام داده.........

کرایسیس رو بنده روی PC انجام دادم و DX 11 اون رو.........بازی انچارتد 3 رو هم کامل بازی نکردم ولی بازیش کردم(پستم در تاپیکش هم به عنوان اولین ادم هست)

گرافیک کرایسیس2 از همه بازیها بهتر(حتی تو بحثم با عرفان و آرین وقتی بتای بتلفیلد اومد گفتم) حالا هم همین عقیده رو دارم........ .

تازه حرف گیم اسپات BEST TECHNICAL هستش نه ترکیب هنری و نکنیکی.........اگه شما خیلی موارد تکنیکی غالب در انچارتد 3 میدونین بیایید به ما بگین بهره مهند شیم.......
    .
    .
    .

.
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 20:35.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

معیار انتخاب mw3 به عنوان بهترین شوتر در vga چی بوده؟؟
    معیارشون داشتان برتر بود تو اون نامزدهایی که وی جی داشت داستان Mw3 از همشون بهتر بود ...

پس چرا IGN به رزیستنس 3 داده 8.5 ولی انتخابش کرده ؟؟
    مراد IGN به مقاومت 9 داده بود ...نه 8.5...

+
    درمورد بحث اخری هم تو زود عصبانی میشی برا همین من ادامه نمیدم....اصلا توجه نمیکنی به فضای بحث و فکر میکنی من اینور دارم دیوار میارم پایین هیچ وقت هم گیر نکردم و نمی کنم گیر برا اون کسی داره که بهترین گرافیک سال رو قبول نداره همین.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان جان با اجازه من هم در جوابی شریک بدونی افتخار دادی

تکنیکی....مگه تکنیکی انچارتد کم بود..؟ یا کمه...؟

عرفان جان با یه کنسول 5 سال پیش این تکنیکو دراوردن نشون دادن کاری هستش که جای تحسین داره من خودم فن کرایتیکم نیم تونم زیاد در موردش بحث کنم
    ولی حق رو به انچارتد میدم ببین رم هایی که ما رو سیستمموم هست مثلا میزنه مال یکی DDr3 اونم با 1333 یا بالاتر باس میگیره اونم نه یکی نه دو تا
    یهو یکی 8 گیگ رم میندازه روش اون در کنار یه رم 512 ی که این گرافیکو نشون میده باعث میشه جای تحسین داشته باشه حالا قدرت های سخت افزاری باقی به کنار
    راستی اون شکلک رو اومدم...
    اختیار داری حامد جان.

من نگفتم Uncharted کم بود یا ضعیف بود... دوستمون گفتند که انتخاب Crysis 2 جوک بوده که من دلیل برتری فنی و تکنیکی آنچارتد رو پرسیدم.

این که با کنسول 5 سال پیش این عنوان اجرا میشه جای تحسین داره و خودت هم میدونی چه قدر از گرافیک این گیم متعجب بودم... ولی اگه بخوایم از نظر تکنیکی بررسی کنیم و نسخه PC Crysis 2 مد نظر باشه بحث جدا هست.

Crysis 2 از جدیدترین تکنیک های گرافیکی استفاده کرده، DX11 Tessellation، DX11 SoftShadow ، DX11 Motion Blur، DX11 HBAO و چندین و چند افکت و تکنیک دیگه که در نهایت با جشنواره ای از جلوه های دیداری رو به رو هستیم...
    تکنیک های سایه زنی و نورپردازی که در این گیم دیدم فوق العاده بودن...

ولی فکر نمیکنم در U3 به این صورت باشه هر چند گرافیک بسیار قدرتمند هست(حتی از نظر تکنیکی)

در کل درسته جفتشون عنوان های بسیار قدرتمندی هستند ولی این که انتخاب قویترین عنوان گرافیکی PC رو به عنوان بهترین گرافیک تکنیکی جوک بدونیم به نظرم جالب نیست.

پیروز باشید.
    Last edited by Erfan.; 20-12-2011 at 14:58.

5. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

معیارشون داشتان برتر بود تو اون نامزدهایی که وی جی داشت داستان Mw3 از همشون بهتر بود ...
    چی بگم اخه؟؟؟میگی چون اسکایرم نشده بهترین PC پس گیم اسپات فلان بعد که مال VGA رو نشون میدم میگی منظورت نقش افرینی بوده........بعد که مال IGN رو نشون میدم میگی گیم اسپات چون جایزه زیاد داده پروتال گفته اینو بدیم به اسکایرم

میگی گیم اسپات با امتیاز رای نمیده پس کیلوییه.......بعد که مال IGN رو هم نشون میدم میگی عوضش IGN امتیاز پایین 9 رو برنده نمی کنه... .

میگی VGA خوب انتخاب می کنه بعد مال شوتر رو نشون میدم میگی بهترین شوتر رو بر اساس داستان انتخاب کرده(یعنی چی)ولی اینفمیموس رو IGN دقیقا بر اساس اکشن بیشتر انتخاب کرده(و داستان انچارتد پشم بوده کلا و عیبی نداره؟؟؟)

میگم گرافیک کرایسیس بهتر میگی تو بازی نکردی بعد که میگم بازی کردم و بیا دو تا اسم تکنیکو نام ببر که بفهمیم تو کرایسیس نبوده اینجوری میگی...........

+

زشته بابا بخدا.........همین از رو شکم حرف زدن و گوش ندادن به امار و حقایق بوده که ما اینهمه سال کشورمون تو فلاکت دیگه

بنده هم ادم عصبانی نیستم ولی از شنیدن حرفای بی پایه اساس بدم میاد(تو این فروم هم تا حالا همه میدونن بنده کی ها عصبانی شدم)
    .
    .
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 15:08.

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

زشته بابا بخدا.........همین از رو شکم حرف زدن و گوش ندادن به امار و حقایق بوده که ما اینهمه سال تو فلاکتیم دیگه
    مراد دیگه داری تند میری .....
    تو هنوز نمی دونی یه امتیازی که یه سایت به بازیش داده چند بوده میای با من سر امتیاز بحث میکنی..
    فلاکتمون هم از این نیست از اینه که فقط به حرف ها توجه کردیم عمل نداریم از بس حرف زدیم به این روز افتادیم تو هر زمینه ای
    حالا هی من با خوش رویی ادامه میدم تو هی بگو فلانه بهمانه فک نکن من بلد نیستم و حرف نزدنم از رو گنگیه ....
    تو هی سوال میپرسی منم دارم جواب میدم یک طرفه داری فقط جواب های منو زیر سوال میبری اخرش شکمو میشیم...
    به همون ضرب المثل اذریمون تکیه می کنم...تیر رو تو چش خودمون نمیبینیم تو چش باقی دنبال تار مویی هستیم حالا نمیدونم درست ترجمه کردم یا نه....
    بحث رو هم هر چه قدر دوس داری ادامه بده من دنبال کسی هستم که اخرش شکمو نمیدونم گیر و اینا لقب نده...
    +
    اقا ویرایش نکن...من یه بار میخونم دوباره میبینم اضاف شده..
    بنده هم ادم عصبانی نیستم ولی از شنیدن حرفای بی پایه اساس بدم میاد(تو این فروم هم تا حالا همه میدونن بنده کی ها عصبانی شدم)
    .
    حرف بی پایه و اساس جواب نداره و عصبانی شدن پس خودتو عصبانی نکن اگر بی پایست راحت بگذر ازش
    من یه چیزی گفتم تو هی داری حرفامو زیر سوال میبری سوال میپرسی در حالی که حرف های خودت رو منم میبینم حالا بماند پایه یا بی پایه ولی کاری ندارم میگذرم چون میدونم اخرش
    میای میگی شکمو اینجا هر کی نظری داره برا خودش و نظر هر کی هم برا خوشد محترم حالا هی تو برا مال منو سوال پیچ کن بعد بگو حرف های بی پایه و بی اساس
    Last edited by Layken; 20-12-2011 at 15:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مراد دیگه داری تند میری .....
    تو هنوز نمی دونی یه امتیازی که یه سایت به بازیش داده چند بوده میای با من سر امتیاز بحث میکنی..
    فلاکتمون هم از این نیست از اینه که فقط به حرف ها توجه کردیم عمل نداریم از بس حرف زدیم به این روز افتادیم تو هر زمینه ای
    حالا هی من با خوش رویی ادامه میدم تو هی بگو فلانه بهمانه فک نکن من بلد نیستم و حرف نزدنم از رو گنگیه ....
    تو هی سوال میپرسی منم دارم جواب میدم یک طرفه داری فقط جواب های منو زیر سوال میبری اخرش شکمو میشیم...
    به همون ضرب المثل اذریمون تکیه می کنم...تیر رو تو چش خودمون نمیبینیم تو چش باقی دنبال تار مویی هستیم حالا نمیدونم درست ترجمه کردم یا نه....
    بحث رو هم هر چه قدر دوس داری ادامه بده من دنبال کسی هستم که اخرش شکمو نمیدونم گیر و اینا لقب نده...
    بنده دارم مثه ادم بحث می کنم .........اون امتیاز رو هم اشتباه لپی کردم ولی به بحث ربطی نداره و مواردی که در بالا نوشتم رو نمیتونی رد کنی
    بحث با شما مثه بحث با احمدی نژاد...........هر کسی پستای ما رو بخوونه خودش متوجه میشه

به هیچ کدام از موارد این پست نمیتونی جواب بدی میری سر وقت یه چیز دیگه....اخر بحث با شما هم که مشخصه خواهی گفت : شما فلانو نداری فلانو تجربه نکردی من تجربم خیلی زیاد و ..........

کلا بنده اشتباه کردم بحث رو شروع کردم..............به نظر من انتخابهای گیم اسپات مضخرف و انتخابهای IGN بدون نقص و گرافیک انچارتد 3 هم حتی بهتر از DX11 کرایسیس 2 هست(چون شما تجربش کردی)

+

داشتن نظر شخصی یه چیز علت نظر شخصی رو از ادم پرسیدن و ادم نتونه جواب بده و به در و دیوار بکوبه یه چیز دیگس......در کل گفتم شروع کردن این بحث اشتباه بود(خودم کردم که لعنت بر خودم باد)

.
    ..
    .
    .
    Last edited by halflife g; 20-12-2011 at 15:42.

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اوفـــــ بسه دیگه!
    چه همه تایپ کردین,1 روز زمان میبره خوندنش!

+
    آقا طفلک DS2 چقدر مظلوم واقع شده!انصافآ جو و اتمسفر بازیش خیلی عالی بود..تازه گرافیکش نسبت به سبکی که داره خیلی عالی بود.

و انتخابهای IGN :

Best Shooter

Battllefield 3
    Call of Duty: Modern Warfare 3
    Crysis 2
    Rage
    Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
    Best Multiplayer Game

Battllefield 3
    Call of Duty: Modern Warfare 3
    Portal 2
    Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad
    Terraria
    عجب جیگریه این IGN !: دی
    کلآ با بتل3 زیاد حال کرده!: دی
    واسه XBOX هم 3 جا بهترین شده!

+
    تا الان به این نتیجه رسیدیم که هر منبعی که انتخابهای خودش رو کرده بر اساس سلیقه بوده و نه معیار فنی.هر کی به هر چی علاقه داشته زده انتخاب کرده!

10. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب.لیست رو دیدم و به نظرم به غیر از چند مورد عالی بود!به نظرم بهترین انتخاباش Best PC Game و Goty و Best RPG بودش.
    خوبیاشو زیاد گفتن فقط به اون چند مورد میپردازم:
    Most Memorable Moment
    اینو نپسندیدم.به نظرم MW3 حداقل حقش بود تو لیست نامزدا باشه.
    فیفا 12 هم به نظرم بهترین ورزشی بود.
    Best Atmosphere
    به نظرم UC3 یا بتمن.
    Best PS3 Game
    این خیلی نامردی بود UC3 چی شد پس؟!

Best Driving Game
    Forza4

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بنده دارم مثه ادم بحث می کنم .........اون امتیاز رو هم اشتباه لپی کردم ولی به بحث ربطی نداره و مواردی که در بالا نوشتم رو نمیتونی رد کنی
    بحث با شما مثه بحث با احمدی نژاد...........هر کسی پستای ما رو بخوونه خودش متوجه میشه

به هیچ کدام از موارد این پست نمیتونی جواب بدی میری سر وقت یه چیز دیگه......دقیقا همین انتخابای گیم اسپات رو بقیه هم می کنن ولی.......اخر بحث با شما هم که مشخصه خواهی گفت : شما فلانو نداری فلانو تجربه نکردی من تجربم خیلی زیاد و ..........

کلا بنده اشتباه کردم بحث رو شروع کردم..............به نظر من انتخابهای گیم اسپات مضخرف و انتخابهای IGN بدون نقص و گرافیک انچارتد 3 هم حتی بهتر از DX11 کرایسیس 2 هست(چون شما تجربش کردی)

+

داشتن نظر شخصی یه چیز علت نظر شخصی رو از ادم پرسیدن و ادم نتونه جواب بده و به در و دیوار بکوبه یه چیز دیگس......در کل گفتم شروع کردن این بحث اشتباه بود(خودم کردم که لعنت بر خودم باد)

.
    یه چی میگی ادم نمیتونه ازش رد بشه...
    مگه چقدر با اون شخصی که اسم بردی بحث کردی که با من تشابهش دادی..

به همشون هم جواب دادم ولی چون دست پیش میگری پس نیوفتی من مجبورم با دو دست همه هندوانه هارو بگیرم میزنه یکیش میوفته شب یلدایی باید جواب پس بدم محکوم میکنی که چرا همشو نگرفتی خب عزیز دل یکی یکی دیگه

شما فلانو نداری فلانو تجربه نکردی من تجربم خیلی زیاد و ..........
    اقا حرف تو دهن ما نزار .....من کی همچین حرفی رو زدم من گفتم نداری حرف نزن اینو من کی گفتم بابا من اسنانی نیستم بخوام رخ ملت بکشم من میگم تجربه کردم و نظرم همراه با دیدگاه ها و تجربم اینه.. کی گفتم تو داری نداری ....... عجبا

(خودم کردم که لعنت بر خودم باد)
    نه ببین مراد من لعنت ملنت نه....گوش کن من گیمر تو گیمر همه اینجا هستیم دو رهم که چی فقط خبر بخونیم نه خب نظرات همو هم میگیم بحث کنیم دور هم باشیم حالا هر کی یه حرفی بزنه صفای قدمش شخص خودم هیچ وقت نگفتم اقا تو که اینو گفتی حرفت غلطه نه والا نگفتم سوال پیچشم نمیکنم اما تو هی داری منو سوال پیچ میکنی اخرش هم خودت از جواب هام سرکرده میشی میزنی به بیابون
    خو اقا نظر من اینه دیگه...گراف رو من میدم به انچارتد گناه که نکردم...

14. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •