تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 49 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 486

نام تاپيک: همه چیز درمورد SAMSUNG D585

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام. من یدونه از اینا واسه مادر بزرگم چند ماه پیش خریدم تلویزیون خوبیه ولی دو تا سوال در موردش دارم که متاسفانه وقتایی که میرم اونجا چون ملت دارن تلویزیون میبینن نشد اینا رو تست کنم که جوابشو پیدا کنم واسه همین گفتم از خدمت شما بپرسم
    اول اینکه این مسئله که گویا اکثر سامسونگها دارن که وقتی تصویر مشکی میشه ( مثل وقتایی که کانال رو عوض میکنیم یا مثلا وسط فیلم کل صفحه مشکی میشه) نور صفحه backlight رو اتومات کم میکنه درسته؟ حالا میشه این رو غیر فعال کرد؟
    سوال دوم هم اینکه این اکو سنسور که تو منو روشن یا خاموش میشه کردش کارش چیه؟ تنظیم نور صفحه با توجه به نور محیط؟ آخه مسئله ای هست که تو ذهن من تناقض ایجاد کرده. ما خودمون ال جی داریم حالت ذخیره انرژیش یا باید روی اتومات باشه یا اینه خودت انتخاب کنی که نور چقدر باشه ولی توی این سامسونگ انرژی سیوینگ رو جدا تنظیم میکنی و سنسور رو جدا روشن یا خاموش میکنیم. حالا اصلا این سنسور مال تنظیم نوره؟ یا مثلا مربوط به همون کم کردن نور صفحه در زمان تصویر کاملا مشکیه؟ (اگه این جمله آخر بی ربطه ببخشید )
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

AmirF3;6766946]سلام. من یدونه از اینا واسه مادر بزرگم چند ماه پیش خریدم تلویزیون خوبیه ولی دو تا سوال در موردش دارم که متاسفانه وقتایی که میرم اونجا چون ملت دارن تلویزیون میبینن نشد اینا رو تست کنم که جوابشو پیدا کنم واسه همین گفتم از خدمت شما بپرسم
    خواهش میکنم.این تاپیکو واسه همین ایجاد کردم

اول اینکه این مسئله که گویا اکثر سامسونگها دارن که وقتی تصویر مشکی میشه ( مثل وقتایی که کانال رو عوض میکنیم یا مثلا وسط فیلم کل صفحه مشکی میشه) نور صفحه backlight رو اتومات کم میکنه درسته؟ حالا میشه این رو غیر فعال کرد؟
    من با D585 همچین مشکلی اصلا ندارم.
    اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو مدل های 2010 یکم اینجوری میشد.ولی خوشبختانه اصلا تو سری 5 2011 اصلا همچین مشکلی وجود خارجی نداره

سوال دوم هم اینکه این اکو سنسور که تو منو روشن یا خاموش میشه کردش کارش چیه؟ تنظیم نور صفحه با توجه به نور محیط؟ آخه مسئله ای هست که تو ذهن من تناقض ایجاد کرده. ما خودمون ال جی داریم حالت ذخیره انرژیش یا باید روی اتومات باشه یا اینه خودت انتخاب کنی که نور چقدر باشه ولی توی این سامسونگ انرژی سیوینگ رو جدا تنظیم میکنی و سنسور رو جدا روشن یا خاموش میکنیم. حالا اصلا این سنسور مال تنظیم نوره؟
    Eco sensor کارش تنظیم نور Backlight با توجه به نور محیط هستش.
    که اگه نور محیط کم باشه نور Backlight رو کم میکنه تا هم مصرف انرژی کم بشه و هم چشم اذیت نشه.مخصوصا تو شب وقتی که تمام لامپ ها خاموشه حیلی کاربرد داره.اصلا چشم اذیت نمیشه
    من خودم تو تاریکی شب امتحانش کردم خیلی جالب بودش،نورو طوری تنظیم میکنه که اصلا چشم احساس ناراحتی نمیکنه.
    بله تو سامسونگ Energy Saving یه مغوله جدا از Eco Sensor هستش.

یا مثلا مربوط به همون کم کردن نور صفحه در زمان تصویر کاملا مشکیه؟ (اگه این جمله آخر بی ربطه ببخشید )
    نه دوست عزیز همونطوری که خودت گفتی هیچ ربطی نداره

3. 2 کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من با D585 همچین مشکلی اصلا ندارم.
    اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو مدل های 2010 یکم اینجوری میشد.ولی خوشبختانه اصلا تو سری 5 2011 اصلا همچین مشکلی وجود خارجی نداره
    خیلی ممنون از جوابهاتون این مدل 2011 هستش از تهران هم خریدم و بانه ای نیست و توی کارت گارانتیش تاریخ تولیدشو اکتبر 2011 زده. این مسئله بیشتر وقتایی که کانال رو عوض میکنیم و اون مربع بالا سمت راست میاد و اسم کانال رو مینویسه هنگامی که هنوز کانال جدید نیومده و صفحه هنوز مشکیه به چشم میاد که نوشته های اون مربع کمرنگ میشه و وقتی کانال جدید میاد نوشته ها دوباره پر رنگ میشه. آخه یه کم رو اعصابه
    حالا اگه کسی میدونه میشه این رو غیر فعال کرد یا نه لطفا راهنمایی کنه، خیلی ممنون...

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

پس یعنی با ورودی AV یا همون کامپوزیت مشکل داری،درسته؟
    منظورت از نویز چیه؟ میشه دقیقتر بگی یا اینکه عکس بزاری ؟
    خوب با فیش کامپوزیت داری درواقع تصویر دیجیتال رو به آنالوگ تبدیل میکنی بعد میفرستی به TV.درحالیکه با HDMI تصویر و صدا به صورت دیجیتال به TV فرستاده میشه درنتیجه افت کیفیتی مشاهده نمیشه.
    درنهایت بله HDMI تاثیر داره.
    راستی یه چیزی ناگفته نمونه که تنظیمات تصویر تو قسمت AV جدای از TV هستش.یعنی میشه اینجا یه چیزای دیگه ای واسه کالیبره تصویر تعریف کرد،همچنین تو قسمت USB و PC ...
    با USB یه کلیپ 1080p یا اگه نداشتی 720p حتما تست کن.
    ممنون از پاسخگوییت دوست عزیز... تو تصاویر HD و کانالهای دیجیتال مشکلی نداره و همه چی خوبه...منظورم از نویز شارپ نبودن تصویر و پیکسل پیکسل شدن تصویره که مجبورم میکنه از Noise Reduction استفاده کنم که متاسفانه باعث ابرنگی شدن تصویر میشه...

من هم متوجه این مساله شده ام..دلیلش هم اینه که شما دارید از مد داینامیک استفاده میکنید که با توجه به موقعیت تصویر نور بک لایت کم وزیاد میشه که کلا به نظرم چیز جالبی نیست و فقط عمق رنگ سیاه رو افزایش میده تا کنتراست بالاتر بره اما مساله اینه که به همون اندازه که رنگ مشکی عمیق تر میشه رنگهای دیگه هم تیره تر میشن و خوب همونطور که میدونید دیگه اسم این مساله رو نمیشه کنتراست بالا گذاشت چون روشنایی در همه ی رنگها بصورت یکسان کم میشه....

6. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خیلی ممنون از جوابهاتون این مدل 2011 هستش از تهران هم خریدم و بانه ای نیست و توی کارت گارانتیش تاریخ تولیدشو اکتبر 2011 زده. این مسئله بیشتر وقتایی که کانال رو عوض میکنیم و اون مربع بالا سمت راست میاد و اسم کانال رو مینویسه هنگامی که هنوز کانال جدید نیومده و صفحه هنوز مشکیه به چشم میاد که نوشته های اون مربع کمرنگ میشه و وقتی کانال جدید میاد نوشته ها دوباره پر رنگ میشه. آخه یه کم رو اعصابه
    حالا اگه کسی میدونه میشه این رو غیر فعال کرد یا نه لطفا راهنمایی کنه، خیلی ممنون...
    درسته D585 کلا 2011 هستش دیگه.
    منظورم سری C پارسال بوده.
    الان دقیقا مشکلش چیه؟ من نفهمیدم !؟
    احتمالا رو Dynamic Contrast گزاشتیش
    اگه فقط همینی هست که میگی ، اصلا مشکل نیست که
    مگه رو صفحه سیاه یا تصویری که یخوردش کدره،همچین مشکلی پیش میاد ؟

8. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنون از پاسخگوییت دوست عزیز... تو تصاویر HD و کانالهای دیجیتال مشکلی نداره و همه چی خوبه...منظورم از نویز شارپ نبودن تصویر و پیکسل پیکسل شدن تصویره که مجبورم میکنه از Noise Reduction استفاده کنم که متاسفانه باعث ابرنگی شدن تصویر میشه...
    خواهش
    آره درسته رو Mode AV کیفیت تصویر جالب نیست.چون داره آنالوگ میگیره .
    ولی اگه از کابل HDMI استفاده کنی قطعا کیفیت تصویر بهتر میشه حتی اگه تصویرت HD هم نباشه.

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من هم متوجه این مساله شده ام..دلیلش هم اینه که شما دارید از مد داینامیک استفاده میکنید که با توجه به موقعیت تصویر نور بک لایت کم وزیاد میشه که کلا به نظرم چیز جالبی نیست و فقط عمق رنگ سیاه رو افزایش میده تا کنتراست بالاتر بره اما مساله اینه که به همون اندازه که رنگ مشکی عمیق تر میشه رنگهای دیگه هم تیره تر میشن و خوب همونطور که میدونید دیگه اسم این مساله رو نمیشه کنتراست بالا گذاشت چون روشنایی در همه ی رنگها بصورت یکسان کم میشه....
    درسته D585 کلا 2011 هستش دیگه.
    منظورم سری C پارسال بوده.
    الان دقیقا مشکلش چیه؟ من نفهمیدم !؟
    احتمالا رو Dynamic Contrast گزاشتیش
    اگه فقط همینی هست که میگی ، اصلا مشکل نیست که
    مگه رو صفحه سیاه یا تصویری که یخوردش کدره،همچین مشکلی پیش میاد ؟
    بله میدونستم این قضیه مشکل فنی نیست و عادیه که فقط میخاستم ببینم میشه این مسئله رو غیر فعال کرد یا نه که با توضیحات شما فهمیدم که قضیه به همون داینامیک ربط داره و درسته چون خودم روی داینامیک گذاشته بودمش چون رنگ و آبش بهتره.
    خیلی ممنون از راهنماییهاتون...

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بله میدونستم این قضیه مشکل فنی نیست و عادیه که فقط میخاستم ببینم میشه این مسئله رو غیر فعال کرد یا نه که با توضیحات شما فهمیدم که قضیه به همون داینامیک ربط داره و درسته چون خودم روی داینامیک گذاشته بودمش چون رنگ و آبش بهتره.
    خیلی ممنون از راهنماییهاتون...
    به نظر من و خیلی های دیگه رو داینامیک بهتر نیست،اشتباه نکن !
    تو این حالت روشنایی خیلی زیادی به صحنه های روشن میده و گاهی اوقات باعث میشه که برخی از جزئیات تصویر تو اون ناحیه مشخص نشه.
    شما این کالیبره ای که تو پست اول و 53 گزاشتمو اعمال کن،نتیجه رو خودت میبینی...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

میتونی با تیویت یه تست کنی ببینی میتونه زیر نویسا چه sub و چه srt رو لود کنه ؟ یا باید اول زیرنویسا رو با پیسی به فیلما بچسبونیم؟
    الان قیمتش چنده؟ چند تا لینک از قیمتاش بهم میدی ؟ :*

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میتونی با تیویت یه تست کنی ببینی میتونه زیر نویسا چه sub و چه srt رو لود کنه ؟ یا باید اول زیرنویسا رو با پیسی به فیلما بچسبونیم؟
    الان قیمتش چنده؟ چند تا لینک از قیمتاش بهم میدی ؟ :*
    قبلا تست شده
    با srt هیچ مشکلی نداره
    اما sub و idx رو نمیشناسه.
    نیازی نیست به فیلم بچسبونیش،با کانورت زیرنویس میشه به srt تبدیلش کرد...

محتوای مخفی: لینک قیمت 
    http://www.samsungcenter.ir/index.php?route=product/product&path=42_52&product_id=589

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •