تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: مشاوره برای لپ تاپ گیم تا 2 میلیون

در آغاز فعالیت xclash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان ممنونم از جواب هاتون

با تحقیقاتی که انجام دادم، مثل اینکه g53 گزینه مناسبی برای بنده هست، آیا با همین قطعات لپ تاپ دیگری هم هست از برند دیگه ای ؟

به نظر دوستان تا 3 هفته دیگه قیمت ها درست میشه ؟

اگه ممکن هست نظر کلیتون رو در مورد g53 بگید، معایب و مزایاش

پیشاپیش ممنونم بابت جواب هاتون .

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان ممنونم از جواب هاتون

با تحقیقاتی که انجام دادم، مثل اینکه g53 گزینه مناسبی برای بنده هست، آیا با همین قطعات لپ تاپ دیگری هم هست از برند دیگه ای ؟

به نظر دوستان تا 3 هفته دیگه قیمت ها درست میشه ؟

اگه ممکن هست نظر کلیتون رو در مورد g53 بگید، معایب و مزایاش

پیشاپیش ممنونم بابت جواب هاتون .
    ببین g53 رو باید باهاش درست رفتار کنی چون اگه خراب بشه یا بخوای رم یا هاردشو ارتقا بدی باید از زیر کی برد این کار انجام بشه بهر حال گزینه مناسبی هست ولی توصیه من اینه شما صبر پیشه کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فرشید جان یعنی گزینه بهتری در راه هست ؟

آخر فروم باز Farshid72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

فرشید جان یعنی گزینه بهتری در راه هست ؟
    صبر کردن از نظر تکنولوژی بهتره ممکنه مدل های بهتری هم ارائه بشه با گرافیک های GTX560 یا 80
    ولی من میگم شما صبر کنید قیمت ها برگرده رو قیمت حقیقی اجناس اونوقت شما اقدام به خرید کنید که ضرر هم نکرده باشید
    چون لپ تاپ همینجوریش افت قیمتش بالا هست بعد شما ان همه پول بدی اینو بگیری بعد دلار ارزون بشه الکی الکی 200 300 تومن ضرر میکنی

در آغاز فعالیت hosein.maghoul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

12

[QUOTE=xclash;6796604]سلام

من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ واسه طراحی های سنگین خریداری کنم ، کاز اصلی من با Ps , Corel Draw هست، در کنارش میخوام براحتی همه گیم ها رو اجرا کنه روی آخرین رزولویشن.

نهایتاً تا 2.300 میتونم هزینه کنم، نظر شما دوستان چیه ، پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون .
    [/QUO

سلام دوست عزیز منم تا چند ماه پیش دقیقا مثل شما دنبال لپ تاپی با همین کارایی ها میگشتم حدود دو ماه دنبالش بودم و همه ی برند هارو زیررو کردم

در نهایت الان asus g53 sw خریدم تا الان کاملا ازش راضی هستم هیچ بازی نیست که توش تیک بخوره و هیچ کاری نیست که نشه باهاش کرد

ولی از برند های دیگه مدل msi gx780 رو پیشنهاد میکنم

قیمت لپ تاپی که من خریدیم بدون 3D حدود 2.300 هست که دقیقا به مقدار هزینه ی شما میخوره
    ولی جایی که من خریدم به دلیل جشنواره این لپ تاپ حدود 19.800 میداد الان نمیدونم آیا هنوز به این قیمت میده یا نه ولی اگه شما مایل باشید ی سر میرم ازش میپرسم
    اون موقه که من خریدم از این مدل حدود 30 تا داشت که قاعداتا نیموتنه تو این مدت همه رو فروخته باشه پس بازارام نباید فرقی در قیمت ها گذاشته شده باشه چون اینارو به دلار قدیم خریده و تو انبار بودن مگر اینکه بخواد زرنگی کنه

6. این کاربر از hosein.maghoul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام

من تا یکی دو هفته دیگه میخوام یه لپ تاپ واسه طراحی های سنگین خریداری کنم ، کاز اصلی من با Ps , Corel Draw هست، در کنارش میخوام براحتی همه گیم ها رو اجرا کنه روی آخرین رزولویشن.

نهایتاً تا 2.300 میتونم هزینه کنم، نظر شما دوستان چیه ، پیشاپیش ممنونم از جواب هاتون .

[QUOTE=xclash;6796604]سلام

[/QUO

سلام دوست عزیز منم تا چند ماه پیش دقیقا مثل شما دنبال لپ تاپی با همین کارایی ها میگشتم حدود دو ماه دنبالش بودم و همه ی برند هارو زیررو کردم

در نهایت الان asus g53 sw خریدم تا الان کاملا ازش راضی هستم هیچ بازی نیست که توش تیک بخوره و هیچ کاری نیست که نشه باهاش کرد

قیمت لپ تاپی که من خریدیم بدون 3D حدود 2.300 هست که دقیقا به مقدار هزینه ی شما میخوره
    ولی جایی که من خریدم به دلیل جشنواره این لپ تاپ حدود 19.800 میداد الان نمیدونم آیا هنوز به این قیمت میده یا نه ولی اگه شما مایل باشید ی سر میرم ازش میپرسم
    اون موقه که من خریدم از این مدل حدود 30 تا داشت که قاعداتا نیموتنه تو این مدت همه رو فروخته باشه پس بازارام نباید فرقی در قیمت ها گذاشته شده باشه چون اینارو به دلار قدیم خریده و تو انبار بودن مگر اینکه بخواد زرنگی کنه

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

ممنونم از شما حسین جان

شما کجا ساکن هستید ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

ممنونم از شما حسین جان

شما کجا ساکن هستید ؟

من کرمان هستم دوست خوبم
    من کانفیگشو براتون میزارم
    cor i7
    8GIG RAM
    750 HDD
    GEFORCE GTX560M
    البته مدلی که من خریدم گرافیکش پایینتره (GTX460M) ولی هیچ مشکلی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه larantas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من کرمان هستم دوست خوبم
    من کانفیگشو براتون میزارم
    cor i7
    8GIG RAM
    750 HDD
    GEFORCE GTX560M
    البته مدلی که من خریدم گرافیکش پایینتره (GTX460M) ولی هیچ مشکلی نداره
    اگه اشتباه نکنم. g53sw گرافیکش 460 هستش. این گرافیک 560 مربوط به g53sx میشه.که جدید تر و قدرتمند تره.
    خبرش رو حتما بذار.آدرس سایت هم اگه ازش داری لطف کن اون رو هم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

[QUOTE=hosein.maghoul;6802788]
    [/QUO

ببخشيد شما كي اين لپ تاپتونو خريديد؟
    ميشه آدرس و شماره تلفونشونو بديد؟
    گارانتي داره ديگه!؟ چي هست گارانتيش؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •