خواهش می کنم .
خود شرکتش که مدعی فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه ولی بذار تست کنم می گم .البته فیلم من سه بعدی نیست .فقط می تونم به rmvb تبدیلش کنم .
خواهش می کنم .
خود شرکتش که مدعی فیلمهای سه بعدی رو هم پخش می کنه ولی بذار تست کنم می گم .البته فیلم من سه بعدی نیست .فقط می تونم به rmvb تبدیلش کنم .
من یه سوال داشتم . شرمنده آماتورم
ال سی دیه ما سونی هست و ورودی یو اس بیش فایلای divx و mkv اینارو رو ساپورت نمیکنه
میخواستم بدونم این دستگاه رو بگیرم قابلیت اتصال به tv داره ؟
یعنی میتونم فیلمای با اون فرمتو ببینم ؟
ممنون .
sub هم پشتیبانی میکنه
چه قد سوال دارم
---------- Post added at 04:43 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
اره میشه دیگهمن یه سوال داشتم . شرمنده آماتورم
ال سی دیه ما سونی هست و ورودی یو اس بیش فایلای divx و mkv اینارو رو ساپورت نمیکنه
میخواستم بدونم این دستگاه رو بگیرم قابلیت اتصال به tv داره ؟
یعنی میتونم فیلمای با اون فرمتو ببینم ؟
ممنون .
با hdmi و کابل AV وصل کرد
ممنون ازتون
شرمنده میپرسم
راهی ارزونتر نیست که من با تی وی بتونم فرمت mkv یا divx و ببینم ؟
اگه کابل خور pc تون نزدیکه تلویزیرون
با استفاده از کابل s-video یا Hdmi وصل کن
rmvb رو باهاش پخش کردم مثل یه سی دی خیلی خش دار، سبز و صورتی نشون داد .فقط صداش میومد.
راه گرونتر تا دلت بخواد هست، ولی حدود 60-70 هزار تومان ایکس ویژن ، فراسو و دینای هست .
یا اینکه mkv وDivx رو به فرمت قابل پخش توی تلویزیونتون تبدیل کن .
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستانی که دستگاه رو گرفتن لطفاً بگن آنتن شون چیه ؟
برای من سیمارانه برقی که امروز اکثر کانالها رو خراب می گیره و سیگنالش تا صفر هم میره . تا اونجایی که می دونم باید آنتن شاخه ای معمولی استفاده کرد.
Last edited by afshin4841; 26-12-2011 at 21:37.
پس چطور می خواد 3d بیارهrmvb رو باهاش پخش کردم مثل یه سی دی خیلی خش دار، سبز و صورتی نشون داد .فقط صداش میومد.
ولی بازم با این قیمت خیلی خوبه
ایشالله اینم تو ابگرید بعدی میره
زیرنویس sub هم پخش میکنه srt زرد میشه رنگش؟
زیرنویسsub رو نه ساپورت نمی کنه .
زرد هم نمیشه ؛سبز ،سفید ، قرمز ،سیاه و سفید داره
رنگ پس زمینه زیرنویس رو میشه عوض کرد .
سلام
بلاخره نتيجه چي شد كدومشون يهتره اين يا اون ؟
سلام..
بعضی از گیرنده ها خودش پاور داره که باید فعال بشه ، لطفا یه نگا تو منوش بنداز ببید چنین چیزی داره ، اگه گیرنده خودش پاور داشته باشه دیگه به پاور آنتن نیازی نیست..
ضمنا، اگه ولوم پاور آنتن زیاد باشه تیونر گیرندت ضعیف میشه ، دقیقا مثل TV![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)