دوستانی که مشکل دارن اون برد رو به یه ایکس باکس وصل کنن و دسته رو با اون سینک کنن شاید درست بشه. من همچین مشکلی نداشتم البته نمیدونم چرا؟؟!!
میتونین برد و دسته رو به مغازه های تعمیر ایکس باکس ببرین و اونجا سینک کنین.
دوستانی که مشکل دارن اون برد رو به یه ایکس باکس وصل کنن و دسته رو با اون سینک کنن شاید درست بشه. من همچین مشکلی نداشتم البته نمیدونم چرا؟؟!!
میتونین برد و دسته رو به مغازه های تعمیر ایکس باکس ببرین و اونجا سینک کنین.
من ----- اصلی رو به قیمت 35 تومن خریدم.گرون نیست؟
Last edited by soheil noori; 15-05-2012 at 17:42.
فکر کنم از هر دیود آمر بالای دیگه یی هم بشه استفاده کرد چون دیودها حدود 0.6 ولت,ولتاز رو کم می کنه.
من برد رو خریدم 8 تومن. تازه اگر نمی گفتم چقدر قیمت کردم 1000 تومن هم می شد خرید.
سلام
دوستان برای sync کردن دسته با ----- میتونید از کابل play & charge ایکس باکس در pc استفاده کنید. اینطوری دیگه لازم نیست برد رو به xbox وصل کنید و دسته رو بهش بشناسونید.
Last edited by soheil noori; 30-04-2012 at 12:13.
البته فکر کنم ولتاژ رو 1.7 ولت کم میکنه. چون ولتاژ کاری برد 3.3v هست و ولتاژ یو اس بی هم 5v
قیمت برد جلویی ایکس باکس چنده
سلام سعید جان من این بردرو امروز ردیف کردم همه چی هم درسته فقط مشکلم تو سینک کردن دسته هستشضمنا درایور رو هم درست نصبیدم ویندوز با هاش هیچ مشکلی نداره به نظرت مشکل از کجاست؟؟؟؟ دسته هم کاملا سالمه..
سلام
واللا نمیدونم چندتا از دوستان هم مثل شما این مشکل رو داشتن ولی خیلی ها هم مثل من مشکلی نداشتن.
شما اگه ایکس باکس دارین برد رو روی اون بزارین و بعد دسته رو باهاش سینک کنین و بعد وصل کنین به PC
صفحه های قبل رو هم بخونین شاید مشکلتون حل شد
سعید جان ردیف شد ولی من از کابل خود دسته استفاده کردم فقط برای بار اول که دسته رو بشناسه
بعد از اون دیگه ردیف شد
با تشکر
این کابل ؛ همون کابل Play & Charge ـه ... ؟؟؟
و اینکه تکی میشه گیر آوردش یا باید باطریش رو هم خرید ... ؟؟؟
من دسته ایکس باکس رو بهش وصل کردم ( اول سینک نمیشد وقتی بورد رو گذاشتم رو دستگاه سینک شد ) ولی وقتی دوباره دسته رو با دستگاه سینک میکنم دیگه با بورد سینک نمیشه
انگار باید یک دسته جدا براش خرید
اگه با این کابله بشه خیلی خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)