تو این روش برای هد شویی نیاز به کارتریج نیست:
محلول داخل جوهر رو می تونید داخل جوهر بریزید (اگر مخزن دارید،شلنگ های مخزن رو بکشید بیرون و ا اونجا محلول رو تزریق کنید.
موفق باشید
تو این روش برای هد شویی نیاز به کارتریج نیست:
محلول داخل جوهر رو می تونید داخل جوهر بریزید (اگر مخزن دارید،شلنگ های مخزن رو بکشید بیرون و ا اونجا محلول رو تزریق کنید.
موفق باشید
شیلنگ ها رو از سمت مخزن جدا کنم؟ از آب بندی خارج نمیشن؟
بعد اینکه تو شیلنگ ها جوهر هست. با سرنگ خالیشون کنم؟
شلنگ ها رو از روی کارتریج به سمت بالا بکشید تا در بیان. کار راحتی هست.
بعد از اینکه شلنگ ها رو در آوردید، بالاتر از مخزن قرار بدید و زیرش دستمال کاغذی بذارید تا جوهر بیرون نیاد.
قبل از همه این کار ها هر دو درپورش مخزن هر رنگ رو ببندید.
و بعد اتمام کار و نصب مجدد مخزن،حتما هواگیری کنید
موفق باشید
سلام
پیرنترم هدش خراب بود که مجبور شدم هدش رو عوض کنم
حالا با هد تازه و رنگ جدید مشکل دارم
نمیدونم چرا سیاه رو کم رنگ میزنه ( مثل اینکه خاکستری میزنه ) این باعث میشه که عکسها شفاف نشن
نازل هم خوب میزنه..رنگم هم wox هستش
لیبل روی سی دی ها هم قبلا شفاف میزد ولی حالا شفاف نیست
مثل اینکه سیاه رو خاکستری میزنه
ممنون میشم کمکم کنید
![]()
Last edited by HOSEINBIG; 22-03-2013 at 22:54.
سلام دوست عزیز
قبلا چه رنگی استفاده می کردید و الان چی؟
سلام
بازم یه سئوال داشتم یکی از دوستان من که با این پرینتر پی 50 زیاد کار میکنه یه ایده ای داره که میگه اگر این پرینتر رو خاموش نکنی اگه حتی برای یه ماه هم از پرینتر استفاده نکنی و چاپ نگیری هد چاپگر خشک نمیشه آیا این واقعیت داره و میشه و به این حرفش اطمینان کرد خودش میگه که این کار رو کرده ولی من مطمعن نیستم راست بگه میخواستم نظر شما دوستان رو هم بدونم.
من هم این مطلب رو شنیدم و شایددرست باشه.
خصوصا اینکه در قسمتی از ریپورت دستگاه ها،تعداد دفعات کلین بر اثر مرور زمان ذکر شده. (یعنی ظاهرا بعد از یه مدتی به طور خودکار هدکلین می کنه)
اما خودم تستسش نکردم، چون هیچ وقت اینقدر دستگاهم بیکار نبوده!!!
بهرحال اگر چاپ هم باهش انجام بدید بهتره.
موفق باشید
سلام
مرسی
از مخزن قابل شارژ استفاده می کنم ولی زیاد وارد نیستم در این مورد
الان پرینت داشتم میگرفتم که چراغ قطره روشن شد خاموش روشن کردم هر دوتا چراغ قطره و سطل آشغال روشن خاموش می شن
سلام دوستان
پرینتر من تانکی بود خیلی وقته مثل آدم کار میکرد تا اینکه هفته ای یه کارتریج خراب میشد جوهرو به هد نمیرسوند! منم رفتم این دفعه 6 تا کارتریج قابل شارژ خریدم و تانک و شیلنگو جمع کردم رفت.
حالا یه مشکلی... وقتی میخوام شارژ کنم دستگاه نشون میده کارتریج خالیه در حالی که 2/3 داره هنوز! بعضی رنگارام کم نشون نمیده کم میشن اصلا.رو سیستم ولی نصفه هستن!!!
وقتی جوهر میریزم میزارم رو سیستم پر نشون نمیده. همون اندازه قبل نشون میده. بیاد پایین تر پرینتو نصفه میزاره میده بیرون کاغذو!!!
هر دفع 20 بار باید قطره چکونو بزنم کارتریجارو وردارم بزارم تا فول بشه..
چیکارش کنم؟؟؟؟ راهی هست از رو کامپیوتر حالیش کنم کارتریج ها پر شدن؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز مهم نیست که تو کامپیوتر چی نشون بده.
فقط وقتی ارور داد، یه بار قطره رو بزنید و کارتریج که خالی نشون میده رو بردارد و بذارید تا ارور رفع یشه.
البته خیلی کم پیش میاد که وسط پرینت ناقص کنه کار رو و خطابده.
اگر سطح برخی جوهر ها خیلی پایین اومده بود،قبل از چاپ یک عکس بزرگ، یک بار قطره رو بزنید و کارتریج رو دربیارد، دوباره که قطره رو بزنید، اگر سطح جوهر پایین باشه، ارور میده و دوباره همون کار رو بکنید. اینطوری دیگه وسط کار ارور نمیده.
من راهی بلد نیستم که بشه قبل از تموم شدن جوهر ها (توی نرم افزار) سطح جوهر رو ریست کرد.
از چه جوهر استفاده می کنید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)