این تیم قوی ترین تیم لهستان پس از سال ها است!
چزنی مطمئن است که میزبان مشترک یورو 2012 می توانند تأثیرگذار ظاهر شوند
ووجیچ چزنی معتقد است که لهستان " قوی ترین تیم خود پس از سال ها" را در اختیار دارد و می تواند شگفتی ساز یورو 2012 شود. لهستان به عنوان یکی از میزبانان یورو 2012 در گروه A با تیم های روسیه، جمهوری چک و یونان هم گروه است و جمعه در بازی افتتاحیه این رقابت ها مقابل یونان قرار خواهد گرفت.
لهستان تا کنون تنها یک بار در جام ملت های اروپا حاضر شده است که در همان تنها حضور خود در سال 2008 نتوانست از دور گروهی صعود کند اما چزنی معتقد است که مردم سرانجام توانایی های آن ها خواهند دید و به آن توجه خواهند کرد.
دروازه بان لهستانی توپچی ها در گفتگو با مجله رسمی باشگاه گفت:" فکر می کنم لهستان شانس عملکرد خوب را دارد. جو پیرامون تیم ملی کمی تغییر کرده است و مردم دریافته اند که ما بازیکنانی درجه یک و جهانی داریم."
" سه بازیکن ما از بورسیادورتموند از بهترین ها در پست خود در اروپا هستند. لوکاژ پیژک در دفاع راست به نظر من جزو سه نفر برتر در اروپاست و سطح آمادگی جسمانی او چیزی است که من قبلاً نظیر آن را ندیده ام."
" یاکوب بلاژیکوفسکی کاپیتان تیم همیشه در تیم ملی در سطحی بالا قرار دارد و رابرت لواندوفسکی یک گلزن بالفطره است. ما بسیاری بازیکنان دیگر داریم که می توانند تأثیرگذار باشند. لودووریچ اوبرانیاک در خط میانی بازیکن فوق العاده ای هست و ما مدافعین مستحکمی داریم."