سلام بچه ها
arc s هم با موفقیت وصل شد![]()
بستگی به نوع گوشیت داره اگه گوشیت گلکسی اس 2 است و بخوای از طریق wireless /wifi استفاده کنی باید تیک این گزینه را داخل گوشیت بزنی .
مسیر
setting>>wireless and network<<tethering and portable hotspot<<portable wi-fihotspot setting و بعد از آن گزینه ی portable wi-fi hotspot را فعال می کنی
سلام گوشی من گالاکسی یانگه میخواستم بدونم گوشی حتما باید روت باشه تا بشه از اینترنت رایانه روی گوشی استفاده کرد؟؟![]()
بله!
Reverse Tether
ببین دوست عزیز خود من هم باای مشکل مواجه شدم
شما باید مودم رو درحالت POPOEتنظیم کنی نه در حالت BRIDGE
بهتره که تنظیمات رو از سی دی مودم انجام بدی
روت کردن گوشی اونو از گارانتی ساقط(یا ساقت - صاقت- صاقط - ثاقت ثاقط ؟؟؟؟) میکنه ؟:(
سوالتون رو در جای درست بپرسید،
حالا اول بگید گارانتی توو ایران چه معنی ئی میده ؟
من در این نظرم که 90 درصد یا شاید بیشتر گوشی ها حداقل یکسال رو عمر میکنند و مدت گارانتی هم یکسال بیشتر نیست
من ده روز بعد ازینکه گوشی بخرم ، گوشیم رو روت کردم و یک کاستوم دام نصب کردم
تا الان هم نیازی نداشته که به گارانتی ببرم
درضمن شما اگه روت کنید میتونید با نرم افزار z4root گوشی رو از حالت root خارج و گارانتی رو به گوشیتون بر گردونید
موفق باشید
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درود
گوشی GLX Luster دارم
مودم وایرلس دارم tp-link
از طریق PPPOE تونستم به اینترنت کامپیوتر وصل بشم بوسیله موبایلم.
من بیشتر با حالت بریج به اینترنت وصل میشم ولی وقتی موبایل به مودم کانکت میشه هیچ صفحه ای رو باز نمیکنه؟
باید چکاری انجام بدم تا تو این حالت بریج از اینترنت کامپیوتر توی موبایلم استفاده کنم؟
مرورگر موبایلتون چیه؟ اگر Opera هستش باید بگم که متاسفانه دیگه توی ایران غیر فعاله . مرورگرUC Browser را دانلود و نصب کنید . چون الان هنوز توی ایران فعاله و کار می کنه . سرعتشم فوق العاده هستش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)