تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 75

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی در مورد ارتقای سیستم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خیر مشکل چندانی به وجود نمیاد... البته در کل ترکیب مولتی-کارت دارای این مشکلات هست:

1. اشغال 2 اسلات PCI Express و از بین رفتن قابلیت ارتقا
    2. دمای بالاتر
    3. همون قضیه Micro Stuttering که البته در انویدیا زیاد نیست
    4. با همه‌ی گیم ها یکسان فریم نمیگیرید، و بستگی به بهینگی گیم و درایور هم داره

و البته خوبیش هم اینه که معمولا نسبت به هزینه پرداختی، قدرت خیلی مناسبی دریافت میکنید.
    به نظر من هم 560SLI ترکیب خیلی خوبی هست اگه قصد ارتقا ندارید...

برای مقایسه و بنچمارک هم به این پست مراجعه کنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:20 PM ----------

دقت داشته باشید که GTX 560 با GTX 560 Ti کاملا متفاوت هست و مدل با پسوند Ti قوی تر و البته گرون تر هست! فکر میکنم هنوز در این مورد دچار اشتباه هستید...

اون لینک بررسی در پست دوست خوبم PC_Expert هست در مورد GTX 560 SLI هست و نه GTX 560 Ti SLI!
    GTX 560 Ti SLI طبیعتا قوی تر از 560SLI میشه...

پیروز باشید.
    با سلام خدمت شما
    حق با شماست ، من ابتدا در این مورد دچار اشتباه شده بودم ولی بعد متوجه این موضوع شدم .
    فقط اگه شما قصد خرید کارت گرافیک داشتید ، کدوم یکی از این کارتها رو انتخاب می کردید و باید به خدمتتون عرض کنم که من در آینده دوباره کارت گرافیک رو ارتقا خواهم داد ...
    و در ضمن بین شرکتهای کارت گرافیک MSI بهتره یا Palit ... ممنون

N570GTX Twin Frozr III Power Edition

R6970-2PM2D2GD5

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

با سلام خدمت شما
    حق با شماست ، من ابتدا در این مورد دچار اشتباه شده بودم ولی بعد متوجه این موضوع شدم .
    فقط اگه شما قصد خرید کارت گرافیک داشتید ، کدوم یکی از این کارتها رو انتخاب می کردید و باید به خدمتتون عرض کنم که من در آینده دوباره کارت گرافیک رو ارتقا خواهم داد ...
    و در ضمن بین شرکتهای کارت گرافیک MSI بهتره یا Palit ... ممنون

N570GTX Twin Frozr III Power Edition

R6970-2PM2D2GD5
    از بین دو کارتی که گفتید؟

قطعا GTX 570 انتخاب بهتری هست، این مدل به راحتی اورکلاک میشه و انتخاب خیلی بهتری نسبت به 6970 هست...

از بین شرکت ها هم کارت های مرجع، فرق چندانی با هم ندارن، ولی کارت های غیر مرجع مثل همین MSI که گفتید رو باید مدل به مدل سنجید، به نظر من این مدل MSI کارت بسیار خوبی هست...

Palit هم احتمالا مدل غیر رفرنس حرفه ای داشته باشه، من اطلاع ندارم که در بازار موجود هست یا نه.

پیروز باشید.

3. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بر همگی

دوستان پسر داییم این کارت گرافیک N570GTX Twin Frozr III Power Edition رو نتونسته پیدا کنه ، فروشنده این کارت گرافیک رو پیشنهاد داده ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 .
    به نظرتون این کارت گرافیک خوبه یا نه و همینطور نسبت به کارت گرافیک MSI بهتره یا نه و خودشم این کارت گرافیک رو 560 تا 570 هزار تومان میده .
    لطفا زود جواب بدید .... ممنون

کد:
    Last edited by smrbh; 13-12-2011 at 18:45.

آخر فروم باز PC_Expert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام بر همگی
    دوستان پسر داییم این کارت گرافیک N570GTX Twin Frozr III Power Edition رو نتونسته پیدا کنه ، فروشنده این کارت گرافیک رو پیشنهاد داده ASUS ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 .
    به نظرتون این کارت گرافیک خوبه یا نه و همینطور نسبت به کارت گرافیک MSI بهتره یا نه و خودشم این کارت گرافیک رو 560 تا 570 هزار تومان میده .
    لطفا زود جواب بدید .... ممنون
    سلام

کارت خوبیه ولی به این قیمت اصلا" ارزش نداره، دنبال Gainward GTX 570 Phantom بگردید بهتره، قیمتش حدود 470 تومن هست و نسبت به ASUS ENGTX570 DCII/2DIS فرکانس GPU و Memory بالاتری داره.

6. 2 کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

اگه عجله ندارید، اواسط دی ماه سری 79XX AMD عرضه میشه...

کد:
    البته معلوم نیست کی برسه ایران! ولی اگه عجله ندارید میتونید صبر کنید، احتمالا قیمت های Nvidia هم تکانی خواهد خورد.

پیروز باشید.

8. 3 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

کارت خوبیه ولی به این قیمت اصلا" ارزش نداره، دنبال Gainward GTX 570 Phantom بگردید بهتره، قیمتش حدود 470 تومن هست و نسبت به ASUS ENGTX570 DCII/2DIS فرکانس GPU و Memory بالاتری داره.
    اگه عجله ندارید، اواسط دی ماه سری 79XX AMD عرضه میشه...

کد:
    البته معلوم نیست کی برسه ایران! ولی اگه عجله ندارید میتونید صبر کنید، احتمالا قیمت های Nvidia هم تکانی خواهد خورد.

پیروز باشید.
    سلام آقا عرفان
    من بعضی از قطعات رو خریدم ، فقط کارت گرافیک و رم رو تا حالا اون مدلهایی که علی آقا گفتن رو پیدا نکردم . به خاطر همین نمیتونم صبر کنم .
    راستی علی آقا شما قیمت این قطعات رو از کجا میدونی ، چون هر قیمتی که شما برای قطعات میدید هیچ کجا نه در تبریز و نه در تهران به اون قیمت پیدا نمیشه ... در ضمن شما فقط به خاطر قیمت اون کارت گرافیک رو نمی پسندید یا به خاطر قدرت و مسائل دیگه ... ممنون

10. این کاربر از smrbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

راستی علی آقا شما قیمت این قطعات رو از کجا میدونی ، چون هر قیمتی که شما برای قطعات میدید هیچ کجا نه در تبریز و نه در تهران به اون قیمت پیدا نمیشه
    من قیمتی میدم که خودم میتونم از بازار بخرم و البته قیمت واقعی هم همینه، خرید یه مقدار گشتن هم میخواد و وقتی خوب بگردید قیمت های خوبی هم پیدا میکنید. شما بگید کدوم قطعه رو بالا گفتم و تو بازار چند بهتون گفتن.

در ضمن شما فقط به خاطر قیمت اون کارت گرافیک رو نمی پسندید یا به خاطر قدرت و مسائل دیگه ... ممنون
    فقط قیمت ...

12. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من قیمتی میدم که خودم میتونم از بازار بخرم و البته قیمت واقعی هم همینه، خرید یه مقدار گشتن هم میخواد و وقتی خوب بگردید قیمت های خوبی هم پیدا میکنید. شما بگید کدوم قطعه رو بالا گفتم و تو بازار چند بهتون گفتن.

فقط قیمت ...
    من الان چند روز میشه که برای خریدن قطعات ، هم در تبریز ( خودم ) و هم در تهران ( پسر داییم ) دنبال قطعات هستم ولی به اون قیمتهایی که شما اینجا میگید پیدا نمیکنم .

cpu: Intel core i5 2500K: 270
    mb: Asus P8Z68-V: 250
    ram: 2*2G 1600 nanogaming Kingmax: 60
    vga: MSI GTX 560Ti Hawk: 350
    power: FSP Everest 800: 135
    case: Green falcon: 100
    cpu : Intel core i5 2500K: 269000
    mb : Asus P8Z68-V: 276500
    power: GREEN - GP885B 167000
    case: Green falcon: 106000

البته من این قطعات رو سفارش دادم ولی هنوز پولشو ندادم و فردا قراره پولشو بدم و قیمت دقیق این قطعات فردا معلوم خواهد شد .
    علی جون برای رم میتونید یه جایگزین خوب بگید که توی همون رنج قیمت باشه و نظرتون در مورد رم Corsair چیه که در پستهای قبلی اشاره کردم .
    قیمت شما برای کارت گرافیک ایسوس چنده و اگه اجازه بدید همون کارت گرافیک رو بردارم . ( اگه فقط دلیلتون قیمت باشه ) .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

cpu : Intel core i5 2500K: 269000
    mb : Asus P8Z68-V: 276500
    power: GREEN - GP885B 167000
    case: Green falcon: 106000

البته من این قطعات رو سفارش دادم ولی هنوز پولشو ندادم و فردا قراره پولشو بدم و قیمت دقیق این قطعات فردا معلوم خواهد شد .
    علی جون برای رم میتونید یه جایگزین خوب بگید که توی همون رنج قیمت باشه و نظرتون در مورد رم Corsair چیه که در پستهای قبلی اشاره کردم .
    قیمت شما برای کارت گرافیک ایسوس چنده و اگه اجازه بدید همون کارت گرافیک رو بردارم . ( اگه فقط دلیلتون قیمت باشه ) .
    ممنون
    تبریز که باید گرونتر باشه، اما تهران قیمت ها دقیقه، پسر دایی شما باید بتونه پیدا کنه!
    الان Green 885B با این قیمتش به چه درد شما میخوه؟ من 800 وات FSP رو بخاطر قیمت مناسبش و اینکه وقتی اور میکنید مصرف سیستم بیشتر میشه پیشنهاد دادم، بنا بر خرید گرین باشه برای این سیستم 685B کاملا کافیه. (البته به قیمت 800 وات FSP )
    در مورد گرافیک هم شما نیازی به اجازه ی من نداری ! من نظرمو گفتم. فقط دنبال اون کارتی که بهتون گفتم باشید اگه نبود اینو بگیرید.
    رم کورسیر مد نظر هم خوبه...

15. این کاربر از PC_Expert بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز
    حدودا 10 روز پیش من قطعات انتخابی خودم رو خریدم ، از تک تک دوستانی که به بنده در خرید این قطعات کمک کردن ، به خصوص آقا عرفان و علی آقا و آقا حامد عزیز کمال تشکر رو دارم .
    امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید .

Motherboard : ASUS - P8Z68-V
    CPU : Intel® Core™ i5-2500K
    Graphics : ASUS - ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5
    Ram : 4GB Crucial Ballistix Sport DDR3 PC3-12800
    Hard : MAXTOR STM3320820AS
    DVD RW : Plextor PX-L890SA
    Power Supply : GREEN - GP885B

Case : GREEN – Falcon

17. 2 کاربر از smrbh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •