من sony را بیشنهاد می کنم.
من sony را بیشنهاد می کنم.
خسته نباشید من بین این مدلها گیج شدم
asus k53
Fujitsu LifeBook AH-531
IBM Lenovo G570
Acer Aspire 5755G
اهل مشهدم قبلا hp g62 داشتم سر گارانتی حالم گرفته شد حالا موندم چی انتخاب کنم یه core i3 می خوام ایسوز خوب اما اینجا کمه اونیم که داره قیمت بالا میگه از فوجیتسو خوشم آمده گارانتی بهین توی مشهد خدمات پس از فروش نداره لنوو core i5 داره و ایسر هم هست با گارانتی سازگار که خدمات پشتیبانیم داره تا 850 هم نمی خوام بیشتر هزینه کنم دلم بیشتر با فوجیتسو هست حالا چکار کنم خوش بحال این تهرانی ها که هرچی امکاناته تهرانه
Last edited by mr_gholami; 21-11-2011 at 23:04.
سلام
خب . . .
کاربردت بیشتر چیه ؟ انتظاراتی که از لپ تاپ داری رو هم بگو ؟
حالا چرا از فوجیتسو خوشت اومده ؟
قیمت های مدل هایی که گفتی اونجا چنده ؟
آره ، خوش بحال اونا .خوش بحال این تهرانی ها که هرچی امکاناته تهرانه![]()
سلام , من فکر می کنم تو از اون آدمهای حساس هستی که از هر چیزی خوشت نمیادو سخت میپسندی , من با توجه به قیمتی که در نظر داری و کاراییت بهت مدل های زیر رو معرفی میکنم و فکر می کنم خوشت بیاد :
Sony VAIO SC1AFD
HP Pavilion DV6-6177
Lenovo ThinkPad Edge E220s 2KG
سلام ممنون دوست خوبم
به خاطر بالا رفتن قیمت ها و کم شدن مقدار پولی که توی جیبم مونده ( از شانس بد ) تنها شانسم یه لپ تاپ دست دوم ایسوس با این کامفیگ هستش :
=====
Model: A42JAProcessor & Cache Memory: Intel® Core™ i7 Processor 740QM : 1.73 - 2.93 GHz, 6M L2 CacheChipset: Mobile Intel® HM55 Express ChipsetMemory: 4GB DDR3Display: 14" 16:9 HD (1366x768) LED backlitVideo Graphics & Memory: ATI Mobility™ Radeon® HD 5730, 2G VRAMHard Drive: 640GBCard Reader: Support SD,MMC card readerVideo Camera: 0.3 Mega Pixel web cameraOperating System: Windows 7
Battery Pack & Life: 6 cells: 4400 mAh 47 WhrsDimension & Weight:34.9 x 23.8 x 3.65 cm (W x D x H)/ 2.2 kg with 6 cell batteryOther: HDMI, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth
=====
حالا مونده سر قیمت با طرف توافق کنم خودش که میگه 1 و 300 خریده 4 ماه پیش و الان داره 1 و 50 میفروشه اگر بتونم همون 50 تومن رو کم کنم فکر کنم توی این گرونی به قیمت نسبتا خوبی تونستم این لپ تاپ رو خریداری کنم، ضمنا گارانتی الماس هم هست.
اگر دوستان نظری دارن بفرمایند![]()
سلام آره رفتم آخرش یه lenovo g570 خریدم دیدم 920![]()
خب دوستان بنده هم بالاخره به مرادم رسیدم!
امروز رفتم و لپ تاپم رو تحویل گرفتم...
جا داره که از دوست خیلی عزیزم جناب مستر مزممفی یه تشکر ویژه داشته باشم، ایشون رو خیلی اذیت کردم و امیدوارم بنده رو بخشیده باشن، یکی از بهترین و گل ترین آدمای روی زمین هستن ایشون و خیلی خوب و با حوصله پاسخگو...
بعد از کلی کش و قوس یه N43SL نصیبمون شد که انصافا تا اینجاش عالی نشون داده!
اما کامفیگش :
=====
Processor & Cache Memory: Intel® Core™ i5 Processor 2430M : 2.4 GHz, 3M L2 CacheMemory: 4GB DDR3Display: 14" LED backlitVideo Graphics & Memory: Nvidia Geforce GT 540M - 2 GB
Hard Drive: 750GBCard Reader: Support SD,MMC card readerOperating System: Windows 7
Battery Pack & Life: 6 cellsOther: HDMI, Lan, WiFi, Webcam, Bluetooth,USB3 *1,Sonic Master, Support Directx11قیمت تمام شده 1370000
=====
موهامون سفید شد تا خریدی!!!!خب دوستان بنده هم بالاخره به مرادم رسیدم!
اینو که همه میدونن یه چیز جدید بگو .جا داره که از دوست خیلی عزیزم جناب مستر مزممفی یه تشکر ویژه داشته باشم، ایشون رو خیلی اذیت کردم و امیدوارم بنده رو بخشیده باشن، یکی از بهترین و گل ترین آدمای روی زمین هستن ایشون و خیلی خوب و با حوصله پاسخگو...![]()
خودمم پیر شدم!موهامون سفید شد تا خریدی!!!!
کشته مرده ی اون اعتماد به نفستماینو که همه میدونن یه چیز جدید بگو .![]()
=====
حالا از لحاظ قیمت خوب باهام تا کردن یا نه؟
نظری راجع به کامفیگش نداری؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)