تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 28 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 280

نام تاپيک: آینده برنامه نویسان || (چه زبانی یاد بگیریم + از کجا شروع کنیم) * (WPF,WP7,Silverlight) چیست؟

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

سلام
    به قسمتهای آخر حرفهایی که در این پست زدم بیشتر دقت کنید لطفا".

خوب من این تاپیک رو زدم برای مبتدی ها دیگه.و اتفاقاً برای کسانی که برنامه نویس هستند
    پس از این به بعد لطف کنید اطلاعات درست دست ملت بدید، شاید یکی پیدا شد و به این بحث ها اکتفا کرد و فقط بره همینها رو یاد بگیره!
    اگه قرار بود همه برن اول C یاد بگیرن بعد وارد تکنولوژی جدید بشن که زدن این تاپیک بی فایده بود چون الان همه دارن همین کار رو انجام میدن.
    مطمعناً کسی که به برنامه نویسی علاقه داره یه چیزایی ازش میدونه.حداقل میدونه که برنامه نویسان چه کارهایی انجام میدن.
    شما طبق صحبتهای خودتون گفتید که این تاپیک برای برنامه نویسهای تازه وارد هست، بنظرتون یک برنامه نویس تازه وارد، چه چیزهایی میتونه از c یاد داشته باشه؟ نکنه منظورتون در این حده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من 3 سال از عمرم صرف سی و سی شارپ و وی بی شد. دیگه نمیخوام کسی مثل من این همه عمرشو حیف کنه در صورتی که در عرض 6 ماه میشه یه برنامه نویس حرفه ای WPF شد.
    یعنی شما الان پشیمونیدکه C و #C یاد گرفتید؟ همونطور که میدونید و در پستهای قبلیم اشاره کردم، از WPF صرفا فقط برای ایجاد UI برنامه استفاده میشه. که فقط مختص سیستم عامل ویندوز هست و در سیستم عامل های دیگه کاربردی نداره.
    حالا شما حاضر بودید هیچی از برنامه نویسی ندونید ولی برید WPF یاد بگیرید؟
    اگر منظورتون از آموزش های پایه ای مفهوم برنامه نویسی هست که خوب میشه کاریش کرد ولی اگه زبان برنامه نویسی سی و جاوا و سی پلاس پلاس هست شرمندهبحث در این مورد زیاد شده.
    همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد این تاپیک دارای اشکال هست، ببینید شما دقیقا مشخص نکردید که دقیقا برنامه نویس تو چه زمینه ای، برای چه پلتفرم و سیستمی میخواد برنامه بنویسه.بنظر من اینها باید دقیقا مشخص بشه تا کاربر/برنامه نویس تازه وارد گمراه نشه.

ببینید به نظر من یادگیری ایجاد رابط کاربری برنامه در هر سیستم عاملی ( Win, Mac OSX, Linux ) در سطح متوسط یا بیشتر، 3 الی 4 ماه بیشتر وقت نمیبره، مهم اینه که شما واقعا برنامه نویس باشید! تاکید میکنم برنامه نویس باشید! اینکه با چندتا D&D ساده بشه یک کنترل ایجاد کرد، صرفا" جنبه ی تجاری داره و برای سرعت بخشیدن عملیات توسعه نرم افزار ایجاد شده تا برنامه نویس ها رو خیلی درگیر پیاده سازی UI برنامه نکنن و بتونن بیشتر وقتشون رو برای base/پایه/قلب/باطن برنامه بزارن تا واقعا برنامه ی کاربردی از آب در بیاد.
    اینکه در WP7 خیلی بر روی WPF و Silverlight تاکید شده، بخاطر اینه که شما واقعا دستتون در دسترسی به API های سیستمی بسته است. البته نه کاملا ولی فقط بصورت خیلی محدود و کنترل شده میتونید از امکانات سیستمی استفاده کنید! دقیقا این چیزی هست که در سیستم عامل iOS شرکت Apple مشاهده شده و این دو شرکت یعنی Apple و Microsoft سیاستهای خاص خودشون رو در پیش گرفتن و همونطور که مشاهده میکنید در فروشگاه Apple برنامه هایی که از Private Framework/API ها استفاده کردن اجازه انتشار در App Store رو پیدا نمیکنن! که یکی از دلایل و بیشترین احتمالش این میتونه باشه که دسترسی رو برای برنامه نویسان کمتر کنند تا کمتر شاهد سوء استفاده از باگهای احتمالی سیستم عاملهای خودشون باشن، و همچنین کاهش ویروسها/تروجانها/کرمها و ... همینطور که فعلا از شواهد پیداست آینده ویندوز 8 هم تقریبا به همین صورت هست. (چند ماه پیش در فروم برنامه نویس بحث هایی شده بود، اگر علاقه مند هستید میتونید برید و مشاهده کنید)

پ.ن: پست بعدی رو جدا میزنم چون نمیخوام با جمله ی اول این پست تداخل پیدا کنه.
    Last edited by eAmin; 10-11-2011 at 00:19.

2. 7 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای eAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Node.js

پيش فرض

همونطور که اشاره شد گفتیم که این تاپیک یک ایراداتی داره که باید کاملا برطرف بشه شک و شبهه هاش. و این تاپیک به تنهایی کافی نیست و اگر بخوایم از روی اصول بریم جلو یا باید چندین تاپیک ایجاد کرد و یا موضوعات رو از هم جدا کرد و طبق اون بر روی یک موضوع تعیین شده بحث کنیم تا به نتیجه برسیم.

1. اگر منظور برنامه نویسی فقط برای رابط کاربری ویندوز هست، که نباید بحثی از زبان های C++, Java, Python, Delphi زده میشد و باید بجای اینها Win32 API رو مثال میزدید، که بخشی ازاون وطیفه ایجاد رابط کاربری رو داره. اونوقت گزینه های بیشتری هم در میون میومد مثل Adobe Air, Qt, wxWidget که باید همه اینها به علاوه ی WPF, HTML5, Silverlight اضافه بشه.

2. اگر منظور برنامه نویسی فقط برای ویندوز هست، جدا از رابط کاربری، در اون زمان باید از در مورد تمامی زبانهای موجود به بحث کردن پرداخته بشه و بحثی از WPF و ... وسط نیاد.

3. اگر منظور برنامه نویسی برای انواع سیستم عاملها باشه جدا از رابط کاربری اون، دیگه نباید حرفی از WPF و ... زده بشه و در اینجا فقط باید زبانهای موجود رو مورد بحث قرار داد مثل C++, Objective-C, Java, C#, Python و ...

در اینصورت فکر میکنم راحت تر و زودتر بشه به نتیجه رسید!
    موفق باشید.

4. 5 کاربر از eAmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    به قسمتهای آخر حرفهایی که در این پست زدم بیشتر دقت کنید لطفا".
    به جان خودم اصلاً حال ندارم صحبت های خودمو کپی کنم و دوباره بذارم اینجا چون هم شلوغ میشه هم یه خورده کسل کنندست هم برای من هم برای شما که خواننده اید.
    توی پست دومتون اینطور که به نظر میاد کلاً XAML مایکروسافت رو رد کردید و میخواهید کاربران مثل قدیم هم ویژوال بیسیک یاد بگیرن هم C هم جاوا هم....که میشه همون روال قبلی بازم زدن این تاپیک فایده ای نداشت.

هدف از زدن این تاپیک:
    معرفی تکنولوژی های روز و بیشترین استفاده در سراسر جهان.
    70 درصد ایرانی ها هنوز ویندوز XP دارن اصلاً نمیتونم اجازه بدم که برن روی مک برنامه بنویسن.
    یک برنامه نویس دوست داره آینده اش تامین باشه یعنی پول در بیاره نه اینکه وقتشو صرف یاد گرفتن چیزایی کنه که اصلاً معلوم نیست از برنامه نویسی زده بشه یا نه.
    و مهمتر از همه برنامه نویسی یکی از سخت ترین شغل های دنیاست.مطمعناً ما بسیاری از برنامه نویسان رو از دست میدیم چون علاقه ای به برنامه نویسی ندارن.
    باور کنید خیلی ها به ویژوال بیسیک 6 بیشتر علاقه نشون میدن تا C و C++ به خاطر اون یکم زیبایی و راحتی که نسبت به اونا داره.
    پس از این به بعد لطف کنید اطلاعات درست دست ملت بدید، شاید یکی پیدا شد و به این بحث ها اکتفا کرد و فقط بره همینها رو یاد بگیره!
    اگر میگفتید از اطلاعاتتون منبع بذارید زیباتر بود چون من بیکار نیستم بشینم فکر کنم مطلب بفرستم و دوستان رو گمراه کنم یا به سمت افکار خودم بکشونم.
    شما طبق صحبتهای خودتون گفتید که این تاپیک برای برنامه نویسهای تازه وارد هست، بنظرتون یک برنامه نویس تازه وارد، چه چیزهایی میتونه از c یاد داشته باشه؟
    اصلاً نیازی نیست در مورد سی چیزی بدونه.چون وقتی میخواد وارد تکنولوژی جدید بشه باید از تکنولوژی ها و برنامه نویسی سال 2010 و 2011 بدونه نه سال 1990.
    شما یه سرچ توی گوگل بزنی میلیون ها مطلب در مورد سی و جاوا پیدا میکنی پس اگه قرار باشه اینجا بحث از سی و ... زده بشه هیچ فایده ای نخواهد داشت و تکراری خواهد بود.
    یعنی شما الان پشیمونیدکه C و #C یاد گرفتید؟
    سی بله ولی سی شارپ نه.چون الانم دارم با سی شارپ تحت WPF برنامه نویسی میکنم و بدردم میخوره.
    البته دستورات اولیه سی مثل شرطی و سینتکسها که مثل هم هستن ولی خوب اون Cout و Cin حالمو بهم میزنه.اصلاً افت داره بخوام بگم تو سال 2011 هستیم و تو دانشگاه های ما اینو تدریس میکنن خیلی ها هم کاردانی ول میکنن خیلی ها هم کارشناسی به جایی نمیرسن.
    همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد این تاپیک دارای اشکال هست، ببینید شما دقیقا مشخص نکردید که دقیقا برنامه نویس تو چه زمینه ای، برای چه پلتفرم و سیستمی میخواد برنامه بنویسه.بنظر من اینها باید دقیقا مشخص بشه تا کاربر/برنامه نویس تازه وارد گمراه نشه.
    لطفاً پست اول تاپیک رو بخونید.دقیقاً مشخص شده که یک برنامه نویس باید چیکار کنه ضمن اینکه پست های پی در پی این تاپیک هم در پست اول قرار خواهد گرفت.

-----------------------------
    در آخر هم خدمت عزیزان عرض کنم که ما نمیخواهیم شما رو مجبور به یاد گرفتن چیزی کنیم.اینجا موضوعات روز مطرح میشه و مشخصه که بسیاری از افراد در حال حاضر با این تکنولوژی ها پول در میاورند...البته پول چیز خوبی نیست ولی باید افکار سال 1990 از فکر شما بیرون برود.
    روزی خواهد رسید که برنامه نویسی تحت سیستم عامل کاملاً ویژوالی خواهد بود و ما همچنان قصۀ زبان های 1990 را خواهیم خورد.

6. 4 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

دقیقا کار سیلور لایت چیه؟یعنی چطور برنامه های میشه باهاش ساخت؟ اگر برنامه های تحت وب هست(که باید رقیبی باشه برای asp.net و php) اگر مبتی بر ویندوز هست پس این وب بودنش برای چیه؟؟
    فلش میدونید چیه؟سیلورلایت همونه.فلش هم بدون وب اجرا میشه هم با وب.سیلورلایت هم همینه.
    نه asp.net و اینا بحثش جداست.البته اونایی که فقط پول میخوان پارو کنن بهتره برن سراغ Asp.net ولی خوب اونایی که هم لذت میخوان هم پول از این تکنولوژی هایی که گفتیم میتونن استفاده کنن.
    واقعا با js و html واقعا چطور میشه برنامه های ویندوز 8 رو نوشت؟
    منم دوست دارم بدونم.
    راستی یادی هم بکنیم از دلفی!! کسی میدونه چرا این زبون برنامه نویسی یهو خوابید؟؟ (جدا از رو کردن فناوری های جدید برنامه نویسی توسط MS)
    خدا بیامرزتش.سی و دلفی و سی پلاس اینا همه مردن.
    فقط این سی مثل این عالمان مرده میمونه که یادش همیشه باقی هست...یا مثل شهیدانی که همیشه زنده هستن
    یا علی.

8. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه szh_1367's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چند خط کوتاه مینویسم و وقت دوستانم رو بیش از این تلف نمی کنم

هنوز که هنوزه شما جواب سوال من رو ندادید " این تاپیک برای چه دسته ای از افراد برنامه نویس زده شده است ؟ چه از نظر سیستم عامل و چه از نظر رابطه کاربری " اگر جواب داده اید لطفا پست خودتون نقل قول کنید

علی اقای عزیز اطلاعات شما در مورد برنامه نویسی کامل نیست

برنامه نویسی اونی نیست که شما دارید تعریف می کنید اگر کسی واقعا میخواهد عمرش رو در راه برنامه نویسی طی کنه باید ابتدا از زبانهایی مثل پاسکال و سی شروع کند چه بخواهد wpf ، html و ..... دلیلش رو میتوان در اختلاف فاحش سطح برنامه نویسان قدیمی با جدید مشاهده کرد

صحبت خیلی زیاده اما من نمیخواهم وقت کسی رو با نوشته هایی که هدف خاصی نداشته باشه تلف کنم

موفق باشید

10. 4 کاربر از szh_1367 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    هنوز که هنوزه شما جواب سوال من رو ندادید " این تاپیک برای چه دسته ای از افراد برنامه نویس زده شده است ؟ چه از نظر سیستم عامل و چه از نظر رابطه کاربری " اگر جواب داده اید لطفا پست خودتون نقل قول کنید
    گفتم که لطفاً پست اول تاپیک رو بخونید.
    علی اقای عزیز اطلاعات شما در مورد برنامه نویسی کامل نیست
    شاید اینطور باشد.البته از منظر شما.
    اگه بفهمم دارم اشتباه میکنم بلافاصله این تاپیک رو حذف میکنم.اینو جدی گفتم اگه روزی دیدید که این تاپیک نیست بدونید من داشتم اشتباه میکردم.
    الانم دوستان اینقدر شبهه وارد کردن که مجبورم برم تحقیق کنم.
    برنامه نویسی اونی نیست که شما دارید تعریف می کنید اگر کسی واقعا میخواهد عمرش رو در راه برنامه نویسی طی کنه باید ابتدا از زبانهایی مثل پاسکال و سی شروع کند چه بخواهد wpf ، html و ..... دلیلش رو میتوان در اختلاف فاحش سطح برنامه نویسان قدیمی با جدید مشاهده کرد
    نمیدونم چرا به برنامه نویسی که میرسه یه دفعه همه چی باید بر عکس باشه.
    شما برای استفاده از فتوشاپ از ورژن قدیمی استفاده میکنید یا جدید؟
    شما برای اینکه یک کتاب رو بخرید نسخه اول قدیمی رو میخرید یا نسخه جدید اونو که کاملتره؟
    برای خرید کالا و ماشین و ... چطور؟
    برای خرید خمیر دندان چطور؟.
    خرید قطعات کامپیوتر چطور؟
    من متوجه نمیشم چرا برای برنامه نویسی باید اول پاسکال و سی بخونیم؟بخدا دارم میبینم دانشجویانی که سنشون رفته بالا و به جایی نرسیدن.
    یکی رو دیدم که همین حرفای منو که الان میزنم دو سال پیش انجام داده بود برای خودش.یعنی خودش پیگیر شد.یه جوون 18 ساله داشت با WCF و WPF یه برنامه چت مینوشت.
    ما خودمون نرم افزار های شهرداری خودمون رو با سیلورلایت نوشتیم همین چراغهایی که توی جاده ها خاموش روشن میشن.
    اگه میخواستیم با سی بنویسیم دمار از روزگارمون در میومد.
    شما به ما منطقی بفرمایید که چرا من که میخواهم تازه برنامه نویسی تحت ویندوز یاد بگیرم باید اول بیام پاسکال یاد بگیرم بعد از کلی زحمت دوباره بیام سی و بعد بیام سی شارپ و بعد بیام WPF یاد بگیرم.
    به نظر شما اونی که از اول WPF یاد میگیره موفق تره یا اونی که از پاسکال شروع میکنه؟
    فهمیدن مفهوم برنامه نویسی کار یه روزه....فقط کافیه یه PDF مطالعه کنید که بدونید اصلاً زبان ها چیکار میکنند و به چه دردی میخورن.دیگه اینکه بیاییم به خاطر فهمیدن مفهومش از سی یا پاسکال شروع کنیم عین بی انصافی هست و باعث شکست خواهد شد.مگر اینکه طرف مثل من خیلی جان سخت باشه.
    یا علی

12. 2 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن .NET Framework _H2_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    یک جایی بین Framework و نارمک!

پيش فرض

سلام
    چند صفحه تاپیک گذشته و قصد شرکت در بحثی که از اولش نبودم را نداشتم.
    ولی به اسرار یکی از دوستان، بسیاری مطالب گفته شده را خواندم و نظر تکراری خودم را که شاید بارها در تالار گفته باشم، بیان میکنم.

==============

در بررسی زبان برنامه نویسی دلخواه باید حوزه سیستم عامل هدف را هم مد نظر داشت.

پلتفرم سخت افزاری هم مهم است.
    مثلاً نمیتوان همان کد C که برای سیستم عامل داس و تحت پردازنده x86 اینتل نوشته اید را بردارید و در C تحت MCS-51 اینتل یا MCS-96 اینتل استفاده کنید.
    شاید دستورات ساده ای مثل if و for فرقی نداشته باشد و تفاوت ها بسیار بسیار بیشتر از شباهت ها است.
    پس مثلاً به صرف اینکه داس و ویندوز و MCS-51 کامپایلر C دارند نمیتوان گفت هر دو یک C واحد و یگانه دارند

نتیجه:
    در بررسی زبان دلخواه باید حوزه سخت افزار و سیستم عامل مورد نظر را دقیق مدنظر داشت.

==============

از نظر من هر زبان برنامه نویسی ارزش یادگیری و کار کردن را دارد ولی خط قرمز آن، برای من و پیشنهاد به دیگران، بروز بودن زبان و سیستم عامل و پلتفرم است.
    به بیان دیگر آن خط قرمز زنده بودن زبان است، اینکه شرکت طراح کامپایلر به صورت دوره ای نسخه های جدید و بروزرسانی های کامپایلرش را بدهد.

مثلاً در منطق من هیچ دلیل و منطق و برهانی برای یادگیری و کار کردن تحت VB6 یا Pascal یا نسخه های تحت داس C و ++C و... و... وجود ندارد.
    در مقابل، یادگیری و کارکردن انواع زبان های PHP و DELPHI و JAVA و ++VC و ... و کلیه بچه های و فرزندان ریز و درشت Net Framework. مشکلی ندارد.
    چون هر کدام
    1) نسخه جدید و بروز دارند.
    2) سیستم عامل زنده ای دارند که روی آن اجرا میشوند.
    3) پلتفرم سخت افزاری زنده ای دارند که روی آن اجرا میشوند.

از نظر من، پس از عبور از این مرحله مهم است که افراد میتوانند با توجه به پلتفرم سخت افزاری، نرم افزاری، حوزه کاری، علاقه مندیها، انتظارات مالی و درآمد و... یک زبان مناسب را انتخاب کنند.

در نهایت، شخصاً هیچ اعتقادی به پیش نیاز بودن یک زبان مستقل برای یادگیری یک زبان مستقل دیگر ندارم.

تشریح بیشتر این منطق:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

==============

در خصوص WPF که بحث شده بود، در واقع نمود تحت دات نت XAML است.
    که تحت سیستم عامل ویندوز بنظر آینده خوبی دارد.
    و مایکروسافت بخش مهم از تکنولوژی آینده خود (WinRT) را برای پلتفرهای رایانه های شخصی و وسائل قابل حمل و... هماهنگ با این روش UI بنانهاده که در صفحات قبلی تاپیک دوستان توضیح دادند.

در کل برای برنامه نویسی تحت دسکتاپ ویندوز و منطبق با محصولات مایکروسافت، شاید بتوان گفت از بهترین انتخاب های ممکن باشد.
    میبخشید و موفق باشید.

14. 7 کاربر از _H2_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عنوان تاپیک باید باشه با چه تکنولوژی هایی برای آینده آشنا بشیم یا یه همچین چیزی کلاً اینکه چه زبانی آدم یاد بگیره که خیلی چیز قابل بحثی نیست همونطور که دوستان گفتن چون کاملاً بسته به نیاز هست، یه جایی شما نیاز به یک زبان Managed دارین یجایی زبان Managed کار شما راه نمی ندازه یا ممکنه یه زمانی شما نیاز به یک زبان Cross Platform داشته باشید البته در مورد تکنولوژی هم میشه این بحث رو مطرح کرد کاملاً.

16. 3 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام.
    خیلی ممنونم از استاد عزیزم که سالهاست زیر دست ایشون ما برنامه نویس شدیم.

حیف بود من این مطلب رو نقل قول نمیکردم باور کن تا حالا پستی به این جالبی نخونده بودم که با عقل و منطق به بررسی موضوعی بپردازه.ممنونم استاد:

سلام
    یک نکته کوچک را لازم دیدم با اجازه دوستان یادآوری کنم ...

این حرف کاملاً درست است و من هم قبول دارم، هیچ شکی در آن نیست.
    ولی با نتیجه گیری که از این حرفها برخی افراد میکنند به شدت مخالف هستم و به نظرم مخالف هر علم و منطق و استدلالی و عقلانیتی است.

چه نتیجه ای؟
    - نتیجه اینکه برای یادگیری VB.Net بهتر است از VB6 منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!!
    - برای یادگیری ++VC یا #C یا VC++.Net و... بهتر است از C منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!!
    - بدتر و وحشتناک تر از همه آنکه برای یادگیری برنامه نویسی بهتر است از Pascal منقرض شده شروع کرد !!!!!!!!!!!!!!

اگر اینطور باشد هیچ کس هیچ وقت برنامه نویس نمیشود؟
    برای یادگیری VB9 (همان Vb.Net2008) بهتر است از VB8 شروع کرد ...
    برای VB8 بهتر است از VB7 و برای VB7 از VB6 !

پس حتماً برای یادگیری VB6 هم بهتر است از VB5 شروع کرد؟
    یعنی کسی منکر ان است که اگر VB5 بلد باشید، یادگیری VB6 ساده تر است؟؟؟
    واقعاً کسی میتواند بگوید جمله فوق غلط است، جمله فوق صحیح است ولی نتیجه گیری غلط نباید کرد.

بعد هم هر کس VB4 بلد باشد VB5 را بهتر یاد میگیرد.
    ...
    هر کس QBasic بلد باشد VB1 را بهتر یاد میگیرد.
    ...
    نتیجه ان میشود که هر کس پاسکال بلد باشد، برنامه نویسی را بهتر یاد میگیرد !!!!!!!!!!!!!!

=====

قبلاً در جاهای دیگر هم گفتم، آیا کسی که گواهی نامه رانندگی بگیرد باید موتور سواری و دوچرخه سواری و گاری سواری و اسب سواری و شتر سواری و... را قبلش یاد گرفته باشد؟؟؟

=====

حتماً اول هم باید Win95 یاد گرفت تا بعد یه Win7 برسیم.
    یا اول باید Photoshop-1 را یاد گرفت تا بعد Photoshop-2 و... بگوییم Photoshop-CS4
    یعنی واقعاً الآن کسی قبول میکند که برود Photoshop-1 را یادبگیرید تا بعد ده پله برسد به Photoshop-CS4 ؟
    اگر همین حرف را برای Photoshop بزنیم همه به ما نمیخندد؟

پس چرا من نباید به این استادهای دانشگاه بخندم؟؟؟

(((
    از طرف دیگر ...
    بدیهی است کسی که Photoshop-6 را بلد باشد Potoshop-7 را راحت تر یاد میگیرد!
    ولی بدیهی هم است که هر کس Photoshop-7 را بلد باشد Photoshop-6 را راحت تر یاد میگیرد!
    غیر از این است؟؟؟
    خوب چه ربطی داره!؟ پس حالا باید بالاخره Photoshop-6 را یاد گرفت یا Photoshop-7 ؟؟؟
    جواب : هیچ کدام! Photoshop-CS4 را باید یاد گرفت (سوال نکته انحرافی داشت !)
    )))

متاسفانه ما به حرف افراد دقت نمیکنیم.
    به گوینده آن دقت میکنیم.
    چون یک فردی که جایگاه خوبی دارد و مثلاً استاد دانشگاه نرم افزار است و اطلاعاتش قدیمی شده و ناچاراً نمیتواند علوم حدید را تدریس کند، میگوید پاسکال یادتان میدهم تا برنامه نویسی شوید ... همه حرفش را میپذیرند !
    همین را اگر یک فرد دیگر بگوید باور کنید که به او خواهیم خندید و میگوییم دیوانه شده.

مشکل این است که صحت مطلب را با فرد گوینده اش میسنجیم نه با عقلانیت خودمان.

(((
    و البته استادان و معلمان زحمت کش هم تقصیر خاصی ندارند ...
    برای خرج زندگی اش شش موتوره کار کرده و وقتی برای روز رسانی و یادگیری دانش جدید را نداشته اند ...
    انهم برنامه نویسی که هر چند سال کلی متحول میشود و مطلب جدید پیدا میکند.
    )))

=====

یعنی واقعاً این استدلال منطقی است؟؟؟

=====

میگویند VB.Net برای شروع سخت تر از VB6 است.
    چرا؟؟؟
    شما میخواهید برای شروع یک نفر به او If و Select Case و While و For و Sub و Function را یادبدهید؟
    غیر از این است؟ خوب اینها را که VB.Net و زبانهای جدید هم دارد؟؟؟؟

فقط زبانهای جدید چیزهایی بیش از اینها هم دارد Try و CType و SyncLock و DirectCast و... و...
    خوب مگه مجبورید موارد مشکل را همان اول یاد داد؟؟؟

شما با همان زبان جدید یاد بگیرید ولی همان دستورات ساده If و Select Case و While و For و Sub و Function را بگویید!!!
    ( بعد که طرف مسلط شد و خواست ادامه دهد میتواند مطالب پیشرفته تر را هم یاد بگیرد )

=====

به نظر من:
    هر زبانی میخواهید یاد بگیرد، ولی فقط و فقط جدید و 2008/2009/2010 باشد و تحت سیستم عامل Windows یا Linux

از همه دوستان بابت طولانی شدن مطالب عضر خواهی میکنم.
    مطالب بیان شده اصلاً و ابداً به فرد و محل خاصی اشاره نداشت و اگر چنین احساسی وجود دارد عضرخواهی میکنم.
    فقط بیان مخالفت با یک تفکر کلی و عمومی "عقب ماندگی بیشتر/یادگیری بیشتر" بود!
    شرمنده و موفق باشید.

18. 4 کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام علی آقا
    من نمیخواستم دیگه این بحث رو ادامه بدم.چون فکر میکردم شما دیگه با زبانهایی مثل سی یا سی پلاس پلاس کاری ندارین و یک راست میرین تنها سراغ wpf و ...
    ولی استدلالهایی که ارائه میدین واقعا غیر قابل قبول هستند.من از شما میپرسم.یاد گرفتن wpf چقدر زمان میبره؟
    من قبلا هم از شما سوال کرده بودم .شما گفته بودید که میشه همه چی با سی شارپ یا wpf نوشت ولی آیا بصورت مستقیم این کار انجام میشه؟
    کلاسی رو که شما به راحتی فراخوانی میکنین و اتصال سخت افزاری باهاش برقرار میکنین آیا با زبان سی شارپ نوشته شده ؟
    ببینین شما خودتون هم میگین که انقدر پول درمیاریم از بابت نوشتن یه برنامه توسط wpf و ...
    کاملا روشنه که هدف از کار کردن با تکنولوژیهایی نظیر wpf بیشتر از لحاظ تجاری هست.
    به قول خود شما من هم الان حسه نوشتن ندارم.چون دارم درباره یه چیزه کاملا روشنی که همه میدونن صحبت میکنم.

خدا بیامرزد زبان سی ، سی پلاس پلاس رو دیگه یعنی چی؟
    من نمیدونم شما این حرف ها رو از کجا میگین.اگه میخوایین افرادی مثل بنده یا سایر دوستان بیان برای بحثهای بیهوده و ...نه دیگه این آخرین پست بنده بود تو این تاپیک.
    چون فایده ای نداره و دوباره همون حرفهای قبلی تکرار میشن.
    بهتره دیگه مقایسه ای بین زبانها انجام ندین چون از مبحث اصلی هم دور خواهین شد و بیشتر اسباب جنگ و جدال و دشمنی بین دوستان فراهم میشه.
    خدانگهدار
    Last edited by newsoft; 10-11-2011 at 14:20.

20. 2 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •