تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 19 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 181

نام تاپيک: سؤالات احتمالي قبل از خريد آيپد

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا عماد نگفتین هزینه ی جلیبریک چقدره ؟ اونقدر هست که ارزش داشته باشه آدم خودش اینکارو انجام بده و اینکه ریسک اینکار برای من که تا به حال از محصولات اپل چیزی نداشتم چقدره

راستی یه سوال خیلی مهم یادم رفت.سرعت مرورگر آیپد 2 چطوره ؟ با GPRS مشکلی نداره ؟
    Last edited by mehdi_47; 22-12-2011 at 23:48.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

هزینه هرچقدر هم کم باشه بهتر اینه که خودتون انجامش بدین
    حداقلش اینه که یه چیز جدید یاد میگیرین
    سرعت مرورگر هم طبیعتا به اندازه فایرفاکس یا کروم توی دسکتاپ نیست ولی از تمام موبایلها و تبلتهای دیگه بهتره
    با gprs هم بطبع مشکلی نباید داشته باشه با wifi هم عالیه

3. 2 کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در مورد ویتا در انجمن بازی های رایانه ای از دوستان مختصص بپرسید بهتر بهتون جواب میدن.

ولی در کل ویتا یک کنسول بازی هست و اگه هدفتون فقط انجام بازی هست، قطعا گزینه بهتری نسبت به آیپد هست.

هنوز بازی های زیادی برای ویتا نیومدن ولی ظاهرا عنوان های باکیفیتی در راه هستند...

پیروز باشید.

5. این کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    هر چقدر که بیشتر تاپیکهای مربوط به آیپد رو مطالعه میکنم به همون نسبت به نکات عجیبی پی میبرم.
    تو تاپیک جلیبریک یه نکته ایی که دیدم اینه که آقا عماد عزیز توضیح داده بودن که جلیبریک 2 نوع هست و یکیش اینه که اگه دستگاه رو خاموش کنیم باید به وسیله ی کامپیوتر بالا بیاریمش،میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید.دومین روش هم گفته بودن که نیازی به کامپیوتر نیست.

این بحث آپدیت به ورژن 5 هم چقدر داغه.مگه چه نغییراتی داره که این همه دوست دارن به ورژن 5 آپدیت کنن ؟ بعد اینکه آقا عماد عزیز گفته بودن که زودتر به 5 آپدیت کنید تا اپل ورژن جدیدتری نذاشته،مگه نمیشه فایل آپدیت رو جداگانه دانلود کرد و بعد به صورت اختیاری هر وقت خواستیم نصبش کنیم ؟ اووف، ایپد هم برای خودش فیلمیه ها.من تا دیروز فکر میکردم این بحث -- کردن و انتظار برای -- شدن یه ورژن فریم ور مربوط میشه به کنسولهای بازی ولی الان میبینم که در مورد ایپد هم این دنگ و فنگا وجود داره.

الان این ورژن 4.3.3 از کدوم نوع جلیبریک هست ؟ با خاموش شدن دستگاه باید حتما با کامپیوتر دستگاه رو بالا بیاریم ؟ و اینکه آیا اینکار خیلی سخته ؟

کاربر فعال انجمن آیپد emadpumad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    هر چقدر که بیشتر تاپیکهای مربوط به آیپد رو مطالعه میکنم به همون نسبت به نکات عجیبی پی میبرم.
    تو تاپیک جلیبریک یه نکته ایی که دیدم اینه که آقا عماد عزیز توضیح داده بودن که جلیبریک 2 نوع هست و یکیش اینه که اگه دستگاه رو خاموش کنیم باید به وسیله ی کامپیوتر بالا بیاریمش،میشه در این مورد بیشتر توضیح بدید.دومین روش هم گفته بودن که نیازی به کامپیوتر نیست.

این بحث آپدیت به ورژن 5 هم چقدر داغه.مگه چه نغییراتی داره که این همه دوست دارن به ورژن 5 آپدیت کنن ؟ بعد اینکه آقا عماد عزیز گفته بودن که زودتر به 5 آپدیت کنید تا اپل ورژن جدیدتری نذاشته،مگه نمیشه فایل آپدیت رو جداگانه دانلود کرد و بعد به صورت اختیاری هر وقت خواستیم نصبش کنیم ؟ اووف، ایپد هم برای خودش فیلمیه ها.من تا دیروز فکر میکردم این بحث -- کردن و انتظار برای -- شدن یه ورژن فریم ور مربوط میشه به کنسولهای بازی ولی الان میبینم که در مورد ایپد هم این دنگ و فنگا وجود داره.

الان این ورژن 4.3.3 از کدوم نوع جلیبریک هست ؟ با خاموش شدن دستگاه باید حتما با کامپیوتر دستگاه رو بالا بیاریم ؟ و اینکه آیا اینکار خیلی سخته ؟
    در نسخه سیستم عامل 5 تغییرات جالبی اضافه شده که میشه از اضافه شدن چند تا افکت و قابلیت مولتی تسکینگ جدید (که به وسیله 5 تا انگشت مثلا میتونید صفحه رو ببندید با 4 تا انگشت میتونید بین صفحات باز انتخاب انجام بدید و... )
    و بهینه شدن سافاری و... نام برد
    شما میتونید فایل هر نسخه از فریمور رو داخل حافظه کامپیوترتون به صورت کامل داشته باشید ولی نکته ای که تاثیر گذاره اینه که شما برای آپدیت باید از نرم افزار آیتیونز استفاده کنید و این نرم افزار قبل از هر چیزی به سرور اپل وصل میشه و چک میکنه که آیا نسخه انتخاب شده با نسخه نهایی ارایه شده یکی هست یا نه که اگر اینجوری نبود اجازه رفتن به مراحل بعد رو به شما نمیده پس شما باید همیشه به آخرین نسخه آپ دیت کنید یا اینکه با داشتن بک آپ از فایلی به نام shsh یک فریمور به اون ریستور کنید و گرفتن shsh هر فریمور زمانی امکان پذیر هست که شما در اون نسخه باشید و هنوز نسخه جدید تر از اون نیومده باشه مثلا الان کسانی که روی 5.0.1 هستند فقط میتونند shsh 5.0.1 رو ذخیره کنند که شاید بعدا به دردشون بخوره(باید عاقبت اندیش باشی )
    دقیقا اووووووف ( شاید خیلی بیشتر )
    جیلبریک 4.3.3 از نوع آن تدر هست یعنی بعد از جیلبیک دیگه مشکلی نخواهید داشت
    باید بدونید برای آیپد 2 هنوز جیلبریک تدر ارایه نشده
    Last edited by emadpumad; 23-12-2011 at 22:43.

8. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

پس اقا عماد الان شما هر وقت میخوای ایپدت رو روشن کنی باید قبلش به کامپیوتر وصلش کنی ؟ اینجوری که خیلی بده

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

پس اقا عماد الان شما هر وقت میخوای ایپدت رو روشن کنی باید قبلش به کامپیوتر وصلش کنی ؟ اینجوری که خیلی بده
    درود بر مهدی گرامی
    اگه یه نگاه دیگه به پست های قبل بندازید متوجه میشیدکه کلمه untether یعنی افسار گسیخته در لغت و در اصطلاح جیلبریکی به معنی جیلبریک کامل به کار برده میشه . و تدر یعنی قلاده ای در لغت و در اصطلاح جیلبریک به عنوان جیلبریک قلاده ای ( همون که بعد از هر بار ری استارت باید با پی سی لود کرد گوشی رو ) استفاده میشه
    پس آیپد 2 از نوع آنتدر در نسخه 4.3.3 جیلبریک شده نه تدر !
    یعنی بعد از هر بار خاموش و روشن نیاز به هیچ چیزی ندارید
    من دستگاهم جیلبریک نیست فریمور 5 روش هست

11. این کاربر از emadpumad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    1- ios4 چه تفاوتی با ios5 داره ؟
    2- آیپد 2 پورت usb داره ؟ اگه نداره میشه یه جوری براش فراهم کرد ؟ هزینش چه قدری میشه ؟
    3- من فروم های دیگه رو خوندم یکی از دوستان گفته بودن که آیپد 2 32GB نگیرین پشیمون میشین !!!!! میخواستم بدونم 32GB عیبی ایرادی چیزی داره ؟؟!
    4- این حسگر ژیروسکوپ چیه ؟ چیکار میکنه ؟ فایدش چیه ؟
    5- iPad 2 - wifi - 3g قابليت مکالمه تلفني با نصب سيم کارت رو تو ایران داره ؟
    6- iPad 2 - wifi - 3g از GPRS پشتیبانی میکنه ؟ ( شاید بگین سوالم خیلی مسخرس ولی اینو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    7- من معنی این کلمه جیلبریک رو ندونستم میشه زیر دیپلم حرف بزنین ما هم بفهمیم !!!!!!! ( )
    ببخشید سوالاتم خیلی در حد مقدماتی بود ولی چیکار کنم سوال کردن بهتر از ندانستن است
    لطفا راهنمایی کنید
    مقسی
    Last edited by mohave; 05-01-2012 at 00:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

1

سلام دوستان
    1- ios4 چه تفاوتی با ios5 داره ؟
    2- آیپد 2 پورت usb داره ؟ اگه نداره میشه یه جوری براش فراهم کرد ؟ هزینش چه قدری میشه ؟
    3- من فروم های دیگه رو خوندم یکی از دوستان گفته بودن که آیپد 2 32GB نگیرین پشیمون میشین !!!!! میخواستم بدونم 32GB عیبی ایرادی چیزی داره ؟؟!
    4- این حسگر ژیروسکوپ چیه ؟ چیکار میکنه ؟ فایدش چیه ؟
    5- iPad 2 - wifi - 3g قابليت مکالمه تلفني با نصب سيم کارت رو تو ایران داره ؟
    6- iPad 2 - wifi - 3g از GPRS پشتیبانی میکنه ؟ ( شاید بگین سوالم خیلی مسخرس ولی اینو ببینین : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    7- من معنی این کلمه جیلبریک رو ندونستم میشه زیر دیپلم حرف بزنین ما هم بفهمیم !!!!!!! ( )
    ببخشید سوالاتم خیلی در حد مقدماتی بود ولی چیکار کنم سوال کردن بهتر از ندانستن است
    لطفا راهنمایی کنید
    مقسی
    درود بر شما
    1 آی او اس نام سیستم عامل آی دیوایسهای اپل هست و هر دو یکی هستند با این تفاوت که در نسخه 5 تغییراتی اعمال شده و باعث بهبود رابط کاربری گردیده .
    2 آیپد کلا پرت یو اس بی ندارد. میشه apple camra kit بخرید و بهش یو اس بی وصل کنید.
    3 تفاوت بین آیپد 16g , 32 , 64 تنها در ظرفیت خافظه اونها هست و بقیه سخن افزار دقیقا یکی هست . مطمینان منظور از اون مطلبی که مشاهده کردید این بوده که چون آیپد از کارت حافظه پشتیبانی نمی کنه حیف هست که ظرفیت 64 گیگ نداشته باشید.
    4 ژیروسکپ همون شتاب سنج 3 محوره هست که به اصطلاح ژیروسکوپ گفته میشه و قادر به شناسایی حرکات آیپد علاوه بر جهت های عمودی و افقی یعنی طولی و عرضی هم هست و داخل بعضی از بازی ها و برنامه ها کاربرد جذابی داره .
    5 & 6 آیپد سیم کارت میخوره و لی فقط میشه باهاش از جی پی آر اس استفاده کرد و این قابلیت رو نداره که بشه باهاش تماس تلفنی برقرار کد و یا اس ام اس فرستاد . و با سیمکارتهای ایرانی هیچ مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    با تشکر از آقا عماد بخاطر پاسخ های خوبشون
    آقا عماد سوال آخرمو جواب ندادین : من معنی این کلمه جیلبریک رو ندونستم میشه یه کم دربارش توضیح بدین

آیپد سیم کارت میخوره و لی فقط میشه باهاش از جی پی آر اس استفاده کرد و این قابلیت رو نداره که بشه باهاش تماس تلفنی برقرار کرد و یا اس ام اس فرستاد . و با سیمکارتهای ایرانی هیچ مشکلی نداره
    ببخشید یعنی هیچ جور دیگه ای نمیشه از جی پی آر اس استفاده کرد و فقط باید از طریق سیم کارت باشه ؟
    اگه اپراتور سوم راه اندازی بشه میشه با سیم کارت های اون میشه تماس تلفنی برقرار کرد و یا اس ام اس فرستاد ؟
    راستی میشه با بلوتوث آیپد فایلی چیزی ارسال یا دریافت کرد ؟
    شرمنده سوالاتم زیاد شد خستتون کردم ببخشد
    مقسی
    Last edited by mohave; 05-01-2012 at 10:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •