منم پارسال همین طور بودم.
سعی کن ارامش داشته باشی.
چیزه دیگه ای هم که خیلی مهم هست انگیزه هست.
ببین چه رشته ای رو دوست داری.آینده میخوای چیکار کنی و .....![]()
منم پارسال همین طور بودم.
سعی کن ارامش داشته باشی.
چیزه دیگه ای هم که خیلی مهم هست انگیزه هست.
ببین چه رشته ای رو دوست داری.آینده میخوای چیکار کنی و .....![]()
سلام به همهسلام منم با شما موافقم نباید به خودمون بگیم شکست خوردیم ، ولی متاسفانه خود منم اینجوریم
یعنی من خودم قبلا سال اول دبیرستان معدلم بالای 19 بود حالا که انتخاب رشته کردم و رفتم مدرسه جدید تو سال دوم و سوم شدیدا افت کردم نمیدونم چرا و چم شد ولی اینو میدونم بیش از حد کامپیوتر بازی میکنم یعنی از وقتی که از مدرسه میام تا اینکه بخوابممسخرست میدونم ولی نمیتونم درستش کنم نمیدونم چرا کسی از دوستان راه حلی چیزی نداره معتاد شدم فکر کنم به این نت
آقا لطفا پلیز هلپ می ، در ضمن بعضی ها تا ساعت 2 بامداد درس میخونن! چطور ممکنه؟ من حتی نمیتونم تا ساعت 10:30 دووم بیارم خوابم میاد!
یعنی ممکنه چون من کامپیوتر بازی میکنم مغزم ضعیف بشه؟ و خوابش بیاد؟ یعنی اگه کامپیوتر بازی نکنم و ورزش صبحگاهی و ... انجام بدم میتونم منم تا 2 بامداد بشینم درس بخونم ؟ خواهش میکنم کمک کنین میخوام زرنگ بشم دوباره این آرزوی قلبیمه لطفا کمکم کنین ممنون میشم
از شر نت میخوای خلاص شی فقط تنها راهش اینه که مجبور بشی یعنی مثل من کلا قطع شه و دیگه بابات فعال نکنه...من چند ماه بیش که معتاد نت بودم چند دفعه میخواستم مودمم رو بشکنم یا بندازم دور ولی نتونستم تا اینکه زوری بدون نت شدم و بعد یه مدت الان اون مشکلات رو ندارم...منظورم اینه که یا بگو بابات کلا جمعش کنه بعد یه ماه دوباره بیاره دیگه اونجوری نخواهی بود....
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
تو کلاس سعی کن بازدهت رو ببری بالاتر(بهتر بفهمی) درسای روز رو همون روز بخونی و کنار زرنگا بشینی تا ازشون استفاده کنی(نه هر جور استفاده ای!)
راستی بچه کجایی؟
درس خوندن مثل دویدنه!
از لحظه شروعش نمی تونید با سرعت شروع کنید مخصوصا اگه پایه نسبتا ضعیفی دارید.اما کم کم بدنتون و مغزتون باید عادت کنه.حتی از روزی نیم ساعت شروع بشه..کم کم بیشترش کنید .به شرطی که پیوسته باشه.به عبارتی آهسته و پیوسته.قرار نیست از روی 16ساعت شروع کنید..همیشه آهسته...همیشه پیوسته..البته اینجور هم خوب نیست 5ماه فقط روزی نیم ساعت!
آره درسته ، من وقت زیادی رو صرف این میکنم که مطلب رو توی خونه بفهمم در صورتی که اگه همون مطلب رو توی کلاس بگیرم توی خونه فقط به تمرین و حل مسئله میپردازم و خیلی خیلی جلو میوفتم ! درس هر روز رو هم باید همون روز بخونم ( دو تا کاری که اصلا نمیکنم ! ) متاسفانه میرم اون آخر کلاس میشینم ، بعدشم که خودتون تصور بکنید چی میشه ...تو کلاس سعی کن بازدهت رو ببری بالاتر(بهتر بفهمی) درسای روز رو همون روز بخونی و کنار زرنگا بشینی تا ازشون استفاده کنی(نه هر جور استفاده ای!)
راستی بچه کجایی؟![]()
مازندران - قائمشهر
شما چی ؟
دقیقا !درس خوندن مثل دویدنه!
از لحظه شروعش نمی تونید با سرعت شروع کنید مخصوصا اگه پایه نسبتا ضعیفی دارید.اما کم کم بدنتون و مغزتون باید عادت کنه.حتی از روزی نیم ساعت شروع بشه..کم کم بیشترش کنید .به شرطی که پیوسته باشه.به عبارتی آهسته و پیوسته.قرار نیست از روی 16ساعت شروع کنید..همیشه آهسته...همیشه پیوسته..البته اینجور هم خوب نیست 5ماه فقط روزی نیم ساعت!
من هفته های اول مهر، هفته ای 9 ساعت میخوندم ! اما به کمک دفتربرنامه ریزی به هفته ای +60 هم رسیدم !
البته سعی نکنید انقدر آروم آروم شروع کنید که یهو ببینید خیلی عقب افتادید !
مطمئن باش اگه از همین وسط کار شروع کنی ، به خاطر اینکه مطالب کاملا باهم مرتبط هست ، مجبور میشی هردفعه برگردی یه قسمت عقبتر رو بخونی ، بعد یه مدت کاملا ذهنت قوی میشه ...
فقط ماه اول که با خرخونی عادت کنی سخته ! بعدش دیگه مثل بنز میخونی![]()
رضوی - گناباد
ولی من هنوز به بایداری نرسیدم....بعضی وقتا خیلی خوبم بعضی وقتا بد....نمیدونم چرا
راستی اون آخر کلاستون چه خبرهآخر کلاس یه حاله دیگه ای داره
![]()
شما چرا توی تاپیک سال سومی ها نمیای ؟ مطالب خوبی داره ( سال سومی هستی دیگه ؟ )
منم هفته های اول نوسان داشتم ، یه هفته 40+ ساعت میخوندم یه هفته 20- ساعت ! اما کم کم متعادل میشی ، آروم آروم روی هفته ای 30+ ساعت ثابت میشی ، بعد میری روی هفته ای 40+ ساعت و دیگه همینجاها ثابت میمونی چون نمیشه بالاتر رفت ! ( به خاطر مدرسه )
سعی کن سریعتر خودت رو روی یه ساعت مطالعاتی ثابت نگه داری بعد بزنی بری بالاتر
میدونی من برای نت خیلی بی جنبم....همین چند روز بیش فعال کردم الان عین سگ بشیمونم...چون حواسمو برت میکنه...مامانم میگفت تو جنبه نداری فعال نکن میگفتم نه....الان میخوام کلا جمع کنم...فک کنم این اتفاق بیفته دیگه مشکلی نداشته باشم....من تصمیم خودمو گرفتم....امشب آخرین شبی خواهد بود که نت خواهم داشت تا بعد کنکور!
خداحافظ نت.....
البته من تجربه ی اینکارو دارم...سال سوم به بازی جنگای صلیبی خیلی معتاد بودم بعد که کامبیوتر رو جمع کردم جزو برترین های مدرسه شدم....
Last edited by ted1996; 10-01-2012 at 21:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)