تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 130

نام تاپيک: NBA 2K12

داره خودمونی میشه kambiz_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    بچه ها چطوری میشه دریبل کرد؟
    Ltو میگیرم ولی هرچی B و Y میزنم جواب نمیده.
    دریبلی میخوام که هی بره چپ بره راست_یا دور خودش بچرخه بره جلو.
    با کدوم دکمه هاست؟
    بعد چه موقع باید توپو بندازی سمت تور تا رفیقت بپره رو هوا و توپو بندازه تو تور؟با کدوم دکمه هاست و چه موقع؟
    Tnx
    سلام

اول که پیشنهاد میکنم با دسته بازی کنید

اگه تنظیمشو میخواید بهم بگید تا واستون تصویری بگم که مثل من تنظیم کنید تا بتونید کاملا مثل من اونا رو اجرا کنید

خب اول که دریبل به چپ . راست:

دکمه ای که مربوط به cluch هستش ( واسه من R1 ) هستش رو بگیرید و بدوید و فلش ها رو به سمتای مختلف ببرید

ولی من پیشنهاد میکنم که قبله اینکه بدوید R1 رو نگاه دارید و در حالت ایستاده فلش رو به هر سمتی دوس دارید ببرید و بلافاصله که تکنیکو تکمیل کردید دکمه L1 یا دویدن رو بزنید و بعدش با همون R1 به سمت ها مختلف برید تا حرفتون گیج شه گاهی اونقده این روش تاثیر داره که وقتی به راست میرید حریفتون اونقده گیج میشه که به چپ میره
    دوره خودش بچرخه:

تو این سری یه سری حرکت های جالب اضافه کردن مثل دوبار زدن دکمه مخصوصه دویدن ( واسه من L1) که یه لحظه میچرخه و به حریف پشت میکنه توپو به زمین میزنه و و بعدش به سمته دلخواه برید
    که خود به خود به سمته سبد بر میگرده و به سمته مورد نظرتون برمیگرده و موقعیت شوت زنی درست میشه

یه چرخش هس که اصلا پیشنهاد نمیکنم بزنید چون معمولا یا خطای شارژ میشه یا اونا توپتو رو میدزدن

به این شکله:

باید دکمه شوک رو زمانی که داخل محوطه پنالتی هستید به سمته پایین نگه دارین منظورم شوکه مخصوصه شوته یا همون شوکه سمته راست که میچرخه و اگه به سبد برسه دانک میزنه و اگه نرسه شوت که یه کوچولو سخته

و سوال آخرتون باید بگم که:

اون شرایط خاصی داره

اولیش اینه که باید یارتون حتما آزاد باشه دوم اینکه به سمته سبد بدوئه و سوم شما باید دکمه کلاچ ( R1 من) + مثلث رو بزنید تا توپ به سمته سبد واسه یارتون پرت شه و بعدش باید با یارتون بدوید و مربع یا همون دکمه شوت بزنید (L1 + مربع واسه من)

من خودم با این آخریه خیلی حال میکنم خدایی گزارشگر داد میزنه و تماشاچیا هم تشویق میکنن و صحنه آهسته رو میبینی بیشتر حال میده

2. این کاربر از kambiz_mbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

چرا این جا رو منتقل نمیکنید،ما یه فصلم با ممفیس گریزلیز رفتیم.................

داره خودمونی میشه kambiz_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

آقا من اینهمه نظر دادم چرا تایید نمیشه

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

حقیقتش من همیشه my player بازی کردم ولی تا چند وقت دیگه بهتون میگم البته اگه بشه خرید
    منم این بازی رو میخرم فقط واسه MP . واسه خرید بازیکن یادمه تو نسخه 9 که mp نداشت و من لیگ رو بازی میکردم یه بخشی داشت بنام Trade که معنیش میشه معاوضه یه بازیکن از تیم خودت میذاشتی تو لیست یه بازیکنم انتخاب میکردی که باهاش معاوضه کنی ، که مطمئنا تو این نسخه که نسبت به 9 خیلی پیشرفت داشته میتونی بازیکن بخری یا بفروشی .

6. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام
    بچه ها چطوری میشه دریبل کرد؟
    Ltو میگیرم ولی هرچی B و Y میزنم جواب نمیده.
    دریبلی میخوام که هی بره چپ بره راست_یا دور خودش بچرخه بره جلو.
    با کدوم دکمه هاست؟
    بعد چه موقع باید توپو بندازی سمت تور تا رفیقت بپره رو هوا و توپو بندازه تو تور؟با کدوم دکمه هاست و چه موقع؟
    Tnx
    به نظر من با دسته (البته رو حالت آنالوگ) قسمت Training Camp رو بازی کنید خیلی چیزا یاد میگیرید ، این بخش تازه به بازی اضافه شده و تمام حرکات رو آموزش میده بصورت عملی و صد در صد تضمینی زیر نظر اساتید بزرگی از جمله مایکل جردن
    Last edited by hamed30; 30-10-2011 at 12:27.

8. 2 کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

سلام دوستان...
    من الان این بازی رو نصب کردم و خیلی خیلی خوشم اومد واقعا عالیه....
    فقط رفتم تو تنظیمات دسته و همه ی دکمه هارو جا به جا کردم ببینم اونی که میخوام میشه یا نه آخه بازیکنام نه با آنالوگ و نه با دکمه های جهت نما حرکت نمیکردن ، حالا همه ی تنظیماتشو به هم ریختم و گزینه ی دیفالت هم نداره...
    لطفا یکی از دوستان تصویری توضیح بده که کدوم عمل رو واسه کدوم دکمه ها بزاریم و یک خواهش دیگه هم داشتم این که بگید هر کدوم ازون اعمالی که واسشون دکمه انتخاب میکنیم چی هست و چکار میکنه...(ممنون میشم با عکس توضیح بدین)

10. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من با دسته (البته رو حالت آنالوگ) قسمت Training Camp رو بازی کنید خیلی چیزا یاد میگیرید ، این بخش تازه به بازی اضافه شده و تمام حرکات رو آموزش میده بصورت عملی و صد در صد تضمینی زیر نظر اساتید بزرگی از جمله مایکل جردن
    تو بخش مای پلیر میگی دیگه؟
    خود جردن میاد یاد میده؟
    دقیقا کدوم پکیج رو باید بخرم؟

12. این کاربر از basketball بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

سلام

اول که پیشنهاد میکنم با دسته بازی کنید

اگه تنظیمشو میخواید بهم بگید تا واستون تصویری بگم که مثل من تنظیم کنید تا بتونید کاملا مثل من اونا رو اجرا کنید

خب اول که دریبل به چپ . راست:

دکمه ای که مربوط به cluch هستش ( واسه من R1 ) هستش رو بگیرید و بدوید و فلش ها رو به سمتای مختلف ببرید

ولی من پیشنهاد میکنم که قبله اینکه بدوید R1 رو نگاه دارید و در حالت ایستاده فلش رو به هر سمتی دوس دارید ببرید و بلافاصله که تکنیکو تکمیل کردید دکمه L1 یا دویدن رو بزنید و بعدش با همون R1 به سمت ها مختلف برید تا حرفتون گیج شه گاهی اونقده این روش تاثیر داره که وقتی به راست میرید حریفتون اونقده گیج میشه که به چپ میره
    دوره خودش بچرخه:

تو این سری یه سری حرکت های جالب اضافه کردن مثل دوبار زدن دکمه مخصوصه دویدن ( واسه من L1) که یه لحظه میچرخه و به حریف پشت میکنه توپو به زمین میزنه و و بعدش به سمته دلخواه برید
    که خود به خود به سمته سبد بر میگرده و به سمته مورد نظرتون برمیگرده و موقعیت شوت زنی درست میشه

یه چرخش هس که اصلا پیشنهاد نمیکنم بزنید چون معمولا یا خطای شارژ میشه یا اونا توپتو رو میدزدن

به این شکله:

باید دکمه شوک رو زمانی که داخل محوطه پنالتی هستید به سمته پایین نگه دارین منظورم شوکه مخصوصه شوته یا همون شوکه سمته راست که میچرخه و اگه به سبد برسه دانک میزنه و اگه نرسه شوت که یه کوچولو سخته

و سوال آخرتون باید بگم که:

اون شرایط خاصی داره

اولیش اینه که باید یارتون حتما آزاد باشه دوم اینکه به سمته سبد بدوئه و سوم شما باید دکمه کلاچ ( R1 من) + مثلث رو بزنید تا توپ به سمته سبد واسه یارتون پرت شه و بعدش باید با یارتون بدوید و مربع یا همون دکمه شوت بزنید (L1 + مربع واسه من)

من خودم با این آخریه خیلی حال میکنم خدایی گزارشگر داد میزنه و تماشاچیا هم تشویق میکنن و صحنه آهسته رو میبینی بیشتر حال میده
    دمت گرم کامبیز.من خودم با X360 بازیش میکنم و میدونم با دسته خیلی راحتتره
    در ضمن تو تو بازی سنتر هم هستی نه؟

14. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

تو بخش مای پلیر میگی دیگه؟
    خود جردن میاد یاد میده؟
    دقیقا کدوم پکیج رو باید بخرم؟
    نه تو منوی اصلی بازی قسمت Game Modes اون پایین یه گزینه ای هست بنام training camp که با یه برچسب New کاملا مشخصه .
    مایکل حرکات مربوط به انواع شوت رو آموزش میده البته زیاد اهمیتی نداره کی آموزش میده چون بیشتر باید به دکمه هایی که باید بزنی توجه کنی تا مربیت .
    نیاز به خریدن چیزی نیست .
    Last edited by hamed30; 02-11-2011 at 00:14.

16. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان...
    من الان این بازی رو نصب کردم و خیلی خیلی خوشم اومد واقعا عالیه....
    فقط رفتم تو تنظیمات دسته و همه ی دکمه هارو جا به جا کردم ببینم اونی که میخوام میشه یا نه آخه بازیکنام نه با آنالوگ و نه با دکمه های جهت نما حرکت نمیکردن ، حالا همه ی تنظیماتشو به هم ریختم و گزینه ی دیفالت هم نداره...
    لطفا یکی از دوستان تصویری توضیح بده که کدوم عمل رو واسه کدوم دکمه ها بزاریم و یک خواهش دیگه هم داشتم این که بگید هر کدوم ازون اعمالی که واسشون دکمه انتخاب میکنیم چی هست و چکار میکنه...(ممنون میشم با عکس توضیح بدین)
    اینکه دسته شما هیچ رقمه کار نمی کرده شاید مشکل از دسته بوده یا درایورش نصب نبوده چون به هرحال باید یک کدومش کار میکرد .
    تصویری که فعلا واسم مقدور نیست ولی سر فرصت اینکار رو میکنم . خلاصه عملکرد دکمه ها اینه :

در زمان حمله / دفاع / حمله بدون توپ ( بازی کردن با یک بازیکن )

sprint : دویدن
    clutch : هل دادن بازیکن حریف زمان حمله / گرفتن بازیکن حریف
    A : پاس / عوض کردن بازیکن (غیر از بخش my player ) / درخواست توپ
    B : پاس دروغی واسه گول زدن . / پیک گرفتن (سد راه )
    C : شوت / توپ ربایی steel / درخواست شوت از بازیکن خودی
    D : نمی دونم اینو چجوری توضیح بدم یه جورایی پشت کردن به بازیکن حریف و رفتن به سمت سبد و آماده شدن برای شوت زدن . / بلاک و ریباند (block , rebound) / ریباند

18. این کاربر از hamed30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •