سلام
اول که پیشنهاد میکنم با دسته بازی کنید
اگه تنظیمشو میخواید بهم بگید تا واستون تصویری بگم که مثل من تنظیم کنید تا بتونید کاملا مثل من اونا رو اجرا کنید
خب اول که دریبل به چپ . راست:
دکمه ای که مربوط به cluch هستش ( واسه من R1 ) هستش رو بگیرید و بدوید و فلش ها رو به سمتای مختلف ببرید
ولی من پیشنهاد میکنم که قبله اینکه بدوید R1 رو نگاه دارید و در حالت ایستاده فلش رو به هر سمتی دوس دارید ببرید و بلافاصله که تکنیکو تکمیل کردید دکمه L1 یا دویدن رو بزنید و بعدش با همون R1 به سمت ها مختلف برید تا حرفتون گیج شه گاهی اونقده این روش تاثیر داره که وقتی به راست میرید حریفتون اونقده گیج میشه که به چپ میره
.gif)
دوره خودش بچرخه:
تو این سری یه سری حرکت های جالب اضافه کردن مثل دوبار زدن دکمه مخصوصه دویدن ( واسه من L1) که یه لحظه میچرخه و به حریف پشت میکنه توپو به زمین میزنه و و بعدش به سمته دلخواه برید
که خود به خود به سمته سبد بر میگرده و به سمته مورد نظرتون برمیگرده و موقعیت شوت زنی درست میشه
یه چرخش هس که اصلا پیشنهاد نمیکنم بزنید چون معمولا یا خطای شارژ میشه یا اونا توپتو رو میدزدن
به این شکله:
باید دکمه شوک رو زمانی که داخل محوطه پنالتی هستید به سمته پایین نگه دارین منظورم شوکه مخصوصه شوته یا همون شوکه سمته راست که میچرخه و اگه به سبد برسه دانک میزنه و اگه نرسه شوت که یه کوچولو سخته
و سوال آخرتون باید بگم که:
اون شرایط خاصی داره
اولیش اینه که باید یارتون حتما آزاد باشه دوم اینکه به سمته سبد بدوئه و سوم شما باید دکمه کلاچ ( R1 من) + مثلث رو بزنید تا توپ به سمته سبد واسه یارتون پرت شه و بعدش باید با یارتون بدوید و مربع یا همون دکمه شوت بزنید (L1 + مربع واسه من)
من خودم با این آخریه خیلی حال میکنم خدایی گزارشگر داد میزنه و تماشاچیا هم تشویق میکنن و صحنه آهسته رو میبینی بیشتر حال میده
.gif)