یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که مشکلی باش ندارم با چلسی 15 تا بازی پشت سر هم کلین شیت کردم
یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که مشکلی باش ندارم با چلسی 15 تا بازی پشت سر هم کلین شیت کردم
واقعا مسخرست
میانگین گل زده در هر بازی 6 ، گل خورده در هر بازی 4
کجای دنیا مهاجم 5 تا پشت هم توپ رو از شیش قدم میکوبه تو تیرک
تو یه بازی 14 بار زدم تیرک
کجای دنیا تو هر بازی دروازه خالی مهاجم میزنه اوت
کجای دنیا دو بازی در میون دروازبان پاس رو به عقب گل میخوره
clean sheet
گل نخوردن توی بازی رو میگن کلین شیت
در كل football manager از اين سرتره از لحاظ شبيه سازي و واقعيت فوتبال
راجع به تمرين ميشه كمك كنيد.....بهتريت چيدمان تمرين چيه؟
البته تیرک واسه من در حد یکی دو تا در هر بازیه..برای مهاجمات تمرین finishing تعریف کن..خیلی موثره
پیشنهادم اینه که حتما گروه های تمرینیتو به سه دسته def،mod و att تقسیم کنی و برای هرکدوم جداگونه تمرین مشخص کنی. از همه مجموعه تمرینات پیش فرضش استفاده کن چون نیازت میشه ولی تجربه نشون داده که قبل از هر بازی بهتره حتما از contain, passing و build up play استفاده کنی..
Last edited by mss_195; 05-11-2011 at 14:59.
سلام،
دوستان در مورد چیت پول، حتما همتون می دونید دیگه اون روش قبلی (وارد کردن عدد منفی) جواب نمیده؛
راهش اینه که همون مراحلُ انجام بدید، ولی جای وارد کردن یه عدد منفی، یه عدد خیلی بزرگ (مثل 44444444444444444444444444444444444444444444) بزارین...
تست شده س؛ جواب داده...
پ.ن. اگه احیانا کسی نمیدونه راهش چطوریه، اینجا واسه FM11 توضیح دادم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر شما football manager کلا از fifa manager بهتر نیست....درسته محیط این بازی خیلی بر زرق و برقه و فوتبال منجر خیلی ساده است...اما حس مربیگری رو اونجا بیشتر به ادم القا می کنه
چیو دقیقا تو بازی بخریم ؟ فایل ها خارج بازی شبیه 11 ؟
متوجه منظورت نمیشم؛
میشه بیشتر توضیح بدی؟...
+
همه چیز مثل 11 هست؛ منتها جای وارد کردن یه عدد منفی، باید یه عدد خیلی بزرگ وارد کرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)