تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 11 اولاول ... 34567891011 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 103

نام تاپيک: گوشی تا سقف حداکثر 650 تومان ؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها P I R A N H A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    zabol

پيش فرض

Amirrezaajalli دقت نکردی ایشون اجاق گاز نمی خواد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سامسونگی های ندید بدید

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوست عزیز میفهمی داری چی میگی ؟؟؟؟
    البته فکر نکنم
    من مشاوره خواستم و چند نفر از دوستان لطف کردن و با مدرک مشاوره دادن حالا حق انتخاب با خودمه , زوری که نیست حتما بگم gs2 برتره
    من به گوشی گفتم اجاق گاز , نه مال شرکت باباته نه چیز دیگه
    ولی اون اومد به شخصیت من توهین کرد و گفت اندازه مرغ و از این حرفا
    وقتی از چیزی خبر نداری خودتو وسط ننداز و حرف بیخود نزن
    دوستان همه شاهد باشن دو روز دیگه تو تایپک دعوامون شد خودتون قضاوت کنید حق با کیه
    اوکــی ، حسن بهت توهین کرد و اینا...
    ولی حالا چرا هر کی پست میده شروع میکنی به فحش دادن؟؟؟
    الان همه دارن قضاوت میکنن که داری جو رو خراب میکنی ، بی مقدمه هر کی میاد پست میده رو شروع میکنی به بارون توهین...

جالبه ، بچه ها میان مشاوره میدن ، حالا دوستمون طلبکار هم هست

4. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

همه این اتیشا از گور اون حسن فلان فلان شده بلند شد
    تاپیکو ریخت بعهم دوستاشم که ماشا الله از توهین به بقیه حمایت کردن شان سایتو پایین نیارین این بابام هرچی عشقش بکشه میگیره نه تو جیب من چیزی میره نه تو جیب شما ولی از کاربرای فعال بعیده واقعا یکی یکی دارن از هم حمایت میکنن متاسفم

6. این کاربر از sAeEd_kHaAn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاپیکو ریخت بعهم دوستاشم که ماشا الله از توهین به بقیه حمایت کردن شان سایتو پایین نیارین این بابام هرچی عشقش بکشه میگیره نه تو جیب من چیزی میره نه تو جیب شما ولی از کاربرای فعال بعیده واقعا یکی یکی دارن از هم حمایت میکنن متاسفم
    هـــــه
    من هم اساسا GS2 رو توصیه نمیکنم ، چون وقتی خوشش نمیاد به من ربطی نداره ، طبیعتا سنسیشن بهترین گزینس...

ولی خیلی جالبه که شروع میکنه به فحش کشیدن به بالا و پایین هر کی اینجا پست بده...

اینکه بدون دلیل یکی بیاد شروع کنه به توهین توی تاپیک شان سایت رو میاره پایین...

راستی اگه میتونی صبر کن تا قیمت Sensation XE متعادل بشه ، فقط یه ایرفون روشه حدود 100 تومن :|||||

8. 3 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

اوکــی ، حسن بهت توهین کرد و اینا...
    ولی حالا چرا هر کی پست میده شروع میکنی به فحش دادن؟؟؟
    الان همه دارن قضاوت میکنن که داری جو رو خراب میکنی ، بی مقدمه هر کی میاد پست میده رو شروع میکنی به بارون توهین...

جالبه ، بچه ها میان مشاوره میدن ، حالا دوستمون طلبکار هم هست
    اول جواب شما رو بدم :
    به همین راحتی میگی " اوکــی ، حسن بهت توهین کرد و اینا... " : یعنی اون توهین کرد مشکلی نداره من نباید توهین کنم , عیبه چون کاربر تازه واردم

دوم :
    " ولی حالا چرا هر کی پست میده شروع میکنی به فحش دادن؟؟؟ "
    اولا دوست عزیز من به کسی فحش ندادم دوما بعد اینکه آقا حســــن شما بهم توهین کرد جز آقــــایAmirrezaajalli که اومد محترما نظر خودشو اعلام کرد کس دیگه ای مشاوره نداد .
    پست بعد از توهین آقا حسن :
    شما متاسف نباشه عزیزم ...

وقتی شما خودت با کبریت بقیه ، جرقه میندازی تو انبار باروت ، انتظار جواب بهتر از این نداشته باش !

همین کاربر فعال میره کلی عکس و مدرک و بنچ و ... میاره میذاره جلو شما ، شما میگی من اجاق گاز نمیخوام بگیرم !

به جای واژه " اجاق گاز " می شد چیزه بهتری هم گفت
    به جای اینکه به نفر قبلی بگه چرا اینطوری حرف زدی میاد از من طلبکار میشه که رفت زحمت کشید عکس و اطلاعات واست گذاشت .

سوم :
    جو رو من خراب نکردم من فقط با گفتن این جمله نظرمو نسبت به gs2 تفسیر کردم " اجاق گاز "
    جو رو این آقا با این جملات خراب کرد :
    دوست عزیز بیخیال من کلی وقت گزاشتم نوشتم مدرکم گزاشتم که سنسیشن هم داغ میکرد ولی ظاهراً داشتم با مرغ همسایمون حرف میزدم ... بعد از این همه پست طرف اومده میگه اجاق گاز نمیخام بخرم
    واسه چنین افرادی سنسیشن که خوبه 1100 هم زیاده
    چهارم :
    بی مقدمه هر کی میاد پست میده رو شروع میکنی به بارون توهین...
    بعد اینکه آقای Amirrezaajalli اومد محترمانه نظرشو گفت در صفحه ی بعدی کاربر PIRANHA اومد یه تیکه انداخت اینم سند :
    حالا قضاوت کن . . .

ایول به مرام و معرفت این آقا :
    خیلی زشته این حرکات بخدا گوشی که به درک مهم نیست یا اینو میخرم یا اونو ولی مهم ارزشو احترام که میمونه , رفاقت هاست که میمونه , نمیدونم دیگه چی بگم بخدا
    Last edited by bar333lona; 17-10-2011 at 20:24.

10. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خب منم از اول تاپیک همه پستا رو خوندم

بارسلونای عزیز وقتی ده نفر دارن می گن اس2 بخر با دلیل و مدرک و شما میای حرفای بی سند سعید خان رو قبول می کنی و میگی می خوام سنسیشن بخرم دیگه جای هیچ بحثی نمی مونه و کاملا معلومه که داری تعصبی تصمیم می گیری.

به نکته ی ظریفی اشاره فرمودید : والا اول از همه سیستم عامل گوشی واسم مهمه , طوری باشه که نرم افزار و بازی زیاد داشته باشه و تنوعش زیاد باشه و تا چند سالی بشه ازش استفاده کرد حداقل 3 سال
    دوم ظاهر زیبایی داشته باشه و خوش دست باشه و لمسی باشه
    انتظارات بعدی به ترتیب دوربین و کیفیت صدا و میزان باتری
    دوربین و کیفیت صدا و باطری که سنسشین کلا تعطیله(خودم گوشیو داشتم .. دو دفعه هم خریدم که هر دو دفعه به خاطر ضعف سخت افزار و باطری فروختم) خود سعید هم تو این پست گفته نظر شخصی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه انتخابتو کردی بگو که دوستان دیگه ادامه ندن و تاپیک بره پایین.

12. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    [ ღ _ ღ ]

پيش فرض

اعلام کرد کس دیگه ای مشاوره نداد .
    پست بعد از توهین آقا حسن :

به جای اینکه به نفر قبلی بگه چرا اینطوری حرف زدی میاد از من طلبکار میشه که رفت زحمت کشید عکس و اطلاعات واست گذاشت .
    عزیزم منم دارم میگم چون گفتی من اجاق گاز نمیخوام ، حسن اونجوری باهات صحبت کرد !

اون کلی وقت واسه شما گذاشته ، شما میگی : اجاق گاز نمیخوام ؟

نمیشد بگی : ممنون حسن جان ولی گلکسی اس 2 چون زیاد داغ میکنه ، علاقه ای بهش ندارم و سنسیشن رو ترجیح میدم !

شما خودت با اون حرف توهین رو شروع کردی ! در ضمن حرف من یه نکته مهم داشت که دقت نکردی

کبریت بقیه
    خوش باشی !

14. 3 کاربر از Majid-6120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

بارسلونای عزیز وقتی ده نفر دارن می گن اس2 بخر با دلیل و مدرک و شما میای حرفای بی سند سعید خان رو قبول می کنی و میگی می خوام سنسیشن بخرم دیگه جای هیچ بحثی نمی مونه و کاملا معلومه که داری تعصبی تصمیم می گیری.
    شما که دیگه از اونا بدتر کردی کاربر مثلا فعال به چه حقی میگی حرف بدون مدرک ؟ مدرک من دستمه الان دارم باهاش کار میکنم اون 10 نفرم مثل تو ...... هرچی دلتون میخواد به اینو اون میگین بعدشم ... برای بار 100 اون گوشی که دستت تو بوده شاید مشکل داشته گوشی های سری جدید هیچ مشکلی ندارن منطق حالیتون هست یا حرف خودتونو تکرار میکنین باز ؟

دوربین و کیفیت صدا و باطری که سنسشین کلا تعطیله(خودم گوشیو داشتم .. دو دفعه هم خریدم که هر دو دفعه به خاطر ضعف سخت افزار و باطری فروختم) خود سعید هم تو این پست گفته نظر شخصی
    کد:
    اگه انتخابتو کردی بگو که دوستان دیگه ادامه ندن و تاپیک بره پایین
    کی گفته تعطیله ؟ چرا همینجوری یه چیزی میپرونی ؟ میشه بگی تو اون پست من چی گفتم که خودم خبر ندارم ؟ چرا ادامه ندن شما 3-4 تا به هرکی که بر خلاف عقیدتون بود هرچی دلتون خواست گفتین حالا ادامه ندیم ؟ متاسفم از اون مدیریت با این کاربراش به زور میخواین همه برن گلکسی بگیرن بابا هیچکس دیگه از این سایت مشاوره نخواد جمش کنید بره
    طرف اومده مشاوره بگیره دلش نمیخواد گوشی مورد نظر تو و دوستاتو بگیره هرچی دلتون خواست بهش گفتین از مرغ و کبیرت و ..... به خدا خجالت داره دیگه کاش انگ تعصبی بودن به من نمیزدین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

کد:
    اگه انتخابتو کردی بگو که دوستان دیگه ادامه ندن و تاپیک بره پایین.
    سلام دوست عزیز
    اونا اومدن بهم مشاوره دادن دستشون درد نکنه اما چرا بهم توهین میکنن حق انتخاب و تصمیم نهایی با منه اگه اشتباه میگم بیا بزن تو گوشم ؟

من نه تا حالا Htc داشتم نه samsung نه مال شرکت بابامه که بخوام تعصبی تصمیم بگیرم
    تاسف داره بخدا تو انجمن پی سی چه اشخاصی هستند .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •