تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 18 اولاول ... 3456789101117 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 177

نام تاپيک: طریقه آنلاین بازی کردن فیفا 12 با سریال ارجینال ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

کمک . من اون کاری که گفته شده رو انجام دادم گذاشتم دانلود کنه بعدش استپ رو زدم داره میریزه توی درایو c ولی من نرم افزار رو توی درایو f نصب کردم بازی رو کپی کردم توی داریو c که داره میریزه بعدش بازی رو باز زدم دانلود شه ولی الان که حدود 8 دقیقه هستش داره باز دانلود میکنه اصلا هم تموم نشده ولیمشکلی که هستش اینکه اصلا اون بازی ها رو که من کپی کردمش توی پوشه جای که داره میریزه اصلا نشناخته یکی کمک کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بابا این که هنوز داره دانلود میکنه ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کمک

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

بابا این که هنوز داره دانلود میکنه ای بابا!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کمک
    خوب بیشتر سعی کن
    نه جدی میگم . فکر کنم چند باری باید هی pause کنی و حتی log out هم بکنی تا کار کنه .
    ولی خداییش روشی که تو سایت هست خیلی معتبر نیست و بعضی وقتها جواب نمیده . من خودم مجبور شدم بازی رو دانلود کنم .

ویرایش :

میگم بچه ها از اینکه ارجینال خریدید پشیمون نیستید ؟ 25 تومن دادیم که فقط بتونیم بازی دوستانه بزنیم ؟ این همه قابلیت داره یکیش رو هم با تشکر از پینگ بالا و سرعت پایین اینترنت تو ایران نمیشه بازی کرد . خیلی خیلی نامردیه
    Last edited by Gregar; 19-10-2011 at 08:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

فایده نداره انگار باید دانلودش رو بکنه

در آغاز فعالیت samansport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا چه جوری میشه لیگ آنلاین زد؟
    اینا که همه لیگ هاش پسورد دارن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من که هنوز نتومستم با این پستی که توی صفحه اول هستش بشه دانلود نکرد بازی رو هرکاری می کنم میکنه الان می خوام برم بازی رو از یه شرکت دیگه بگیرم باز تست کنم

داره خودمونی میشه mh.mahmoudi68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه خودمون

پيش فرض

من که هنوز نتومستم با این پستی که توی صفحه اول هستش بشه دانلود نکرد بازی رو هرکاری می کنم میکنه الان می خوام برم بازی رو از یه شرکت دیگه بگیرم باز تست کنم
    دوست عزیز اول جای اورجین را داخل تنظیمات اورجین عوض کن بعد بازی کامل را کپی کن یکی دو بار برو تو بازی تا اورجین اوتومات بیاد بالا بعد دانلود کن 400 مگ دانلود داره تا فایلهای مخصوص اورجین را جابجا کنه

میگم بچه ها از اینکه ارجینال خریدید پشیمون نیستید ؟ 25 تومن دادیم که فقط بتونیم بازی دوستانه بزنیم ؟ این همه قابلیت داره یکیش رو هم با تشکر از پینگ بالا و سرعت پایین اینترنت تو ایران نمیشه بازی کرد . خیلی خیلی نامردیه
    خوب من یولتیمت بازی میکنم حالم میده کلوب هم که نمیاید اما کلوب لگسش زیاده چون بازیکنای ساخته شده تو بازیه اما یولتیمیت حال میده

من توی یه سایت از یکی پرسیدم می گفت این Head to head seasen مسترلیگ آنلاین نیست برای مسترلیگ آنلاین باید ultemate teame رو بیاری که اونم پولی هست راست می گه؟ ( لطفا کمکم کنید می خوام سی دی کی رو هرچه سریعتر بگیرم )
    یولتیمت یه بازی واقعا جالب هست و اصلا هم پول نمیخواد مثل تراوین و بازی های آنلاین رایگان اگه دوست داری سری پیشرفت کنی میتونی پول خرج کنی اولش یه مشت بازیکن دسته دو میده بازی میکنی و پول درمیاری بازیکن میخری و ترکیب هم تو بازی حرف اول را میزنه

من توی orijin که اکانت رو ساختم بعدش ایمل رو می زنم با پسورد رو که می خواد وارد نمیشه میگه اشتباه هستش توی ایمل رو هم چک کردم چیزی نیستش که فرستاده باشه از اونجا اکانتم رو اکتیو کنم؟
    فرگت پسورد را بزن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

این خودش پلی کرده ایکونش توی اورجین درسته بعدش پلی رو زدم رفتش توی بازی ولی توی انلاین که میرم هرچی میزنم کانکت نمیشه توی بازی باید چیزی رو زد یا کاری باید انجام دادش . یک سوال دیگه توی برنامه اورجین ایکون فیفا 12 پلی شده این درسته یا برای افلاین پلی کرده ؟؟ اخه دانلود نکردش دیگه وقتی که اینیستال رو زدم پلی اومد

در آغاز فعالیت samansport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آقا بهترین راه اینه که بذاری خودش از نو دانلود کنه
    منم دو بار دانلود کردم
    یه بار قبل از اینکه ارجینال بخرم
    یه بارم بعدش با ارجین
    اون قبلیه دیگه به دردم نمیخوره
    واسه بازی آنلاین هم من میرم تو قسمت online-->head to head

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:27 PM ----------

ultimate رو با سریال 25 تومنی میشه بازی کرد؟

داره خودمونی میشه hacliii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان امروز ارجین آورد که آپدیتش کنم. تا حالا 3 بار آپدیتش کردم ولی باز می گه آپدیت کن.. چیکار کنم که دیگه نیاد؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •