تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 12 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 111

نام تاپيک: فهمیدن کارکردن 2 تا رم در سیستم

آخر فروم باز قله بلند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این کار رو کردم ولی ثبت نشد. با نصب این برنامه و خاموش کردن سیستم و یک استراحت حدوداً 1 ساعته، سیستم دچار خرابی شد و دوباره پیغام تعمیر اومد ولی برای node 32 smart security اینجوری نشد. در حال حاضر، hdd regenerator از روی سیستم حذف شد چون پیغام restore اومد.

من سعی میکنم سی دی رو در حالت جاری بسازم تا برای ویندوز جدید، دوباره این اتفاق ها نیافته. یعنی کشف می کنیم که مشکل از کجاست؟

راستی، وقتی سی دی رو ساختم، می تونم هنگام بوت تعیین کنم که فقط فلان درایو رو اسکن کنه و کاری به داریوهای دیگه نداشته باشه؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این کار رو کردم ولی ثبت نشد. با نصب این برنامه و خاموش کردن سیستم و یک استراحت حدوداً 1 ساعته، سیستم دچار خرابی شد و دوباره پیغام تعمیر اومد ولی برای node 32 smart security اینجوری نشد. در حال حاضر، hdd regenerator از روی سیستم حذف شد چون پیغام restore اومد.

من سعی میکنم سی دی رو در حالت جاری بسازم تا برای ویندوز جدید، دوباره این اتفاق ها نیافته. یعنی کشف می کنیم که مشکل از کجاست؟

راستی، وقتی سی دی رو ساختم، می تونم هنگام بوت تعیین کنم که فقط فلان درایو رو اسکن کنه و کاری به داریوهای دیگه نداشته باشه؟
    نه کل درایو هارو از طریق بوت چک میکنه باید بزارید رو حالت scanne &repair

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    خودش می گه که لزومی نداره که از اطلاعاتتون بک آپ بگیرید ولی توصیه می شه. یک سری از فولدرها وفایل ها، فارسی اند و اگه بخوام روی سی دی یا دی وی دی رایت کنم، مجبورم انگلیسی شون کنم که خوشایند نیست. بری همین پرسیدم که فقط یک درایو رو اسکن کنه.

من Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final رو دانلود کردم. اگه می خواهید این رو به جای نود 32 استفاده کنیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من این سی دی رو تهییه کردم و هنگام اجرا گزینه ای در سمت چپ بالای مانیتور، چشمک می زد که نشاندهنده محدودیت بود. شاید به خاطر اینکه این برنامه، ثبت کامل نمی شه.

سه گزینه داشت:
    1-نشان دادن سکتور بد
    2-اسکن با تعمیر و یا بدون تعمیر
    3-نشان دادن ورژن

من گزینه اول رو انتخاب کردم تا ببینم سکتور بد داره هارد یا نه که بعد از یک ساعت و 42 دقیقه، صفحه ای اومد که همه اعداش صفر بود مثلاض سکتور بد نداشت و....

نظر شما چیه؟ ایا لازمه که دوباره عمل اسکن با تعمیر و بدون تعمیر رو انجام بدم؟ یا اینکه برم و ونیدوز رو بریزم و این بار از Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final استفاده کنم و کل درایوها رو باهاش اسکن کنم؟

منتظر پاسختون هستم تا گام های بعدی رو بردارم.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

اگه سکتور بدی نشون نداده پس مشکلی نداره
    برید ویندوز رو بریزید و اون ورزن آنتی ویروس رو بریزید ببینیم چی میشه
    عجب مشکل عجیب غریبی هم دارین شما
    شما بعد از اینکه ویندوز رو عوض کردید درایو های دیگر و my computer رو باز نکنید بعد بیاین اینجا تا من بگم چیکار کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

حتماً همین کار رو می کنم. به Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final اجازه بدم که آپدیت بشه؟

خدا کنه مشکل، خودش رو نشون بده.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

حتماً همین کار رو می کنم. به Kaspersky.Internet.Security.2012_v12.0.0.374.Final اجازه بدم که آپدیت بشه؟

خدا کنه مشکل، خودش رو نشون بده.
    نه
    ویندوز رو عوض کنید و هیچ کاری نکنید my computer و درایو هارو باز نکنید بیاین اینجا بگین تا من بگم به روش سرچی درایوهارو سرچ کنیم

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام. وقتی hdd regenerator رو دانلود کردم و استفاده کردم، انگار سیستم، بیشتر قاطی می کنه. انگار فقط آنتی ویروس نیست که تولید اختلال می کنه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام. وقتی hdd regenerator رو دانلود کردم و استفاده کردم، انگار سیستم، بیشتر قاطی می کنه. انگار فقط آنتی ویروس نیست که تولید اختلال می کنه.
    من نظرم اینه که با یه هارد دیگه سیستم رو چک کنی
    البته بعد از نصب ویندوز جدید واستید تا بگم چیکار کنید
    هماهنگ کردیم دیگه
    Last edited by mehrdad mm; 05-10-2011 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

چرا با وجود hdd regenerator ، مثلاً باید مشکلات، بیشتر بشه؟ چه رویدادی روی هارد اتفاق می افته که اینجوری می شه؟ با وجود اینکه سکنور بد و یا خطایی هم با hdd regenerator ، صادر نشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •