قیمت الان روی 380 هست مطمئناً وقتی تو بازار پخش بشه به 330-40 می رسه
قیمت الان روی 380 هست مطمئناً وقتی تو بازار پخش بشه به 330-40 می رسه
الان این جواب من بود ؟؟آیا ؟
شما قیمت داری ؟ کجا 380 میده ؟تو تهران ؟
من خودم خیلی بین این 2 تا گیر بودم،الانم ال جی دارم خودم،ال جی ساپورتش ضعیفه،یعنی خیلی خیلی بعیده رام کاستوم و اینا واسش گیر بیاری + اینکه اون CPU 1GHZ داره،که خیلی خیلی بازم بعیده اندو 4 واسش بیاد
اما ال جی مادیران گارانتیش میکنه که خیالت راحته دیگه
با این اوصاف چون ساپورت سامسونگ از نظر نرم افزاری واقعا عالیه من نظرم بیشنر رو همین Galaxy w هستش
Optimus چند جا هم خوندم که GPS اش خیلی دیر کانکت میشه که واسه من یکی حداقل مسئله ی مهمیه
سری اکسپریا سونی از ارک گرفته تا مینی به 4اپ میشن همشونcpu1gدارناینکه اون CPU 1GHZ داره،که خیلی خیلی بازم بعیده اندو 4 واسش بیاد
+
واسه بلک هم قراره بیاد
کلاً باید یه جوری نظر بدی که مردم فکر کنن سامسونگ پول باباتو خورده!
فرق این گوشی با دیزایر اس چیه ؟
فرقی با هم ندارن ولی این 70 80 تومن ارزونتره ... یادته که دیزایر اس رو حتا به آرک هم ترجیح میدادی!
حالا چی شده این که مشخصاتش دقیقاً با دیزایر اس یکیه رو پایینتر از اپتیموس بلک میدونی
اینم اگه نمیدونی بدون که قیمت این 390 تومنه و اپتیموس 430 40 تومن و تنها نکته مثبت بلک نسبت به این صفحشه در عوض این cpu و gpu قویتری داره دوربین بهتری داره باتری بهتری داره و 40 50 تومنم ارزونتره
خلاصه سعید خان همه شناختنت نمیدونم چرا خودتو میکشی که سامسونگو خراب کنی نمیدونم والا نکنه سامسونگ پول باباتو خورده![]()
شاید خود ال جی واسش اندو 4 رو به صورت رسمی بده بیرون،اما در هر صورت من بازم میگم ساپورت ال جی ضعیفه،باگ ها رو خیلی دیر برطرف میکنه + مشکل دیر کانکت شدن GPS که تو این مدل مشاهده شده![]()
آا بیخیال این بحثا دیگه
حسن تو که کاربر قدیمی هستی،یه زمان با Michelropy تو کلوپ ال جی نون و نمک میخوردی ول کن
یکی میتونه یه مقایسه تمام عیار بین آپتیموس بلک و I8510W بزاره ؟
Last edited by pooria-ir; 29-12-2011 at 00:52.
بین این دوتا هیچ کدوم![]()
نکسوس اس بهتره دلایلشم ایناست
همین الان آپدیت ICS براش اومده و دیگه مثله اون دوتا نیست که هنوز معلوم نشده ICS براشون میاد یه نه
cpu و gpu قویتری نسبت به اون دوتا داره مخصوصاً نسبت به بلک
صفحشم نسبت به این بزرگتره
16 گیگ مموری داخلی هم داره
دیگه کلاً بهتره حالا یادم نیست بقیش![]()
آخه اون یکم قدیمی شده
و به نظرم کم کم ساپورت قطع بشه ازش،نگران اینم
قیمت با گارانتی و بی گارانتیش چنده الان ؟
نسبت به بلک که خیلی قدیمی نیست از نظر ساپورت که خیالت راحت باشه از اون دوتا ساپورتش بهتره همین الان بخری میتونی ICS بریزی روش دیگه ساپورت از این بهتر میخای ؟
یکی از دوستام خرید 405 تومن بدون گارانتی
یکی دیگه هم 420 خرید تازگی دلار گرون شده اینم کشیده بالا
بلک 3 ماهه سوم 2012 واسش ICS میاد ، نکسس اس اومده واسش+ دولوپر هاش خیلیییییی زیاده ، درنتیجه ورژن بعدی هم که احتمال 99% واسه هیچکدومشون نمیاد ، 100% واسه نکسس پورت میشه بدون باگ و خیلی هم سریع ، اما واسه بلک :-" :|
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)