دوست عزیز شما به حرف فروشنده گوش نکن.همون سیستمی که براتون نوشتم رو بگیرین.سیستم پیشنهادی من از هر نظر براتون مناسبه و اصلا تو خریدش شک نکنین.بازم میگم به حرف فروشنده اصلا گوش نکنین.
دوست عزیز شما به حرف فروشنده گوش نکن.همون سیستمی که براتون نوشتم رو بگیرین.سیستم پیشنهادی من از هر نظر براتون مناسبه و اصلا تو خریدش شک نکنین.بازم میگم به حرف فروشنده اصلا گوش نکنین.
انتظاراتت رو مدنظر بگیر و دوباره این تاپیک رو بخون و با اعتماد به نفس بیشتری برو بازار و به حرف فروشنده نخر . موفق باشید
والا گیر کردم رو هر چی دست میزنم صد نمونه و مدل میاد ازش ..خیلی واقعا سخته انتخاب کردن
من میگم 100 تومن بده یه SSD واسه ویندوز + 2 تا 1 ترابایتی Raid0 کنه . بهترین کاریه که با این بودجه میشه انجام داد. قیمتش هم حدودا 230 تومن میشه .
سرعت R/W پایین تر ولی Access time کمتر ( در سیستم عامل ) . که به صورت ظاهری میشه گفت ویندوز هیچوقت هنگ نمیکنه !!
سلام دوستان یه راهنمایی از شما میخوام
من میخوام برای برنامه حسابرسی و office وکلا کارهای اداری یه کیس خوب تو رنج 800 تومان جمع کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟
سلام دوستان یه راهنمایی از شما میخوام
من میخوام برای برنامه حسابرسی و office وکلا کارهای اداری یه کیس خوب تو رنج 800 تومان جمع کنم میشه راهنماییم کنید؟؟؟
اگه میشه پست جدا گونه بزنید لطفا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)