DDR3هم به روزتره و هم همقیمت DDR2هست.
ولی کیفیت و کارایی بهتری داره.
رمهاش هم بهتر توی بازار هست.
شما سقف بودجه رو مشخص کنید؟؟؟
رمها اگر 1066هست من خریدارم.
اگر 800یک گیگ باشه دونه ای 15.000تومن میتونی بفروشی.
DDR3هم به روزتره و هم همقیمت DDR2هست.
ولی کیفیت و کارایی بهتری داره.
رمهاش هم بهتر توی بازار هست.
شما سقف بودجه رو مشخص کنید؟؟؟
رمها اگر 1066هست من خریدارم.
اگر 800یک گیگ باشه دونه ای 15.000تومن میتونی بفروشی.
همینکه راه بیفته و در حد مادر برد قبلی باشه... برای من کافیه. چون اینکارا وقت می گیره و منم یه مقدار مشغله دارم و تا حالا هم خیلی وقت گرفته..وقت این کار هائی که اشاره کردیو ندارم.فکر کنم اون مدل 70 تومنی کار منوراه بندازه و مثل قبل بشه.ممنون از راهنمائی سریعت.
سلام
مدل p5g41t-mlx رو گرفتم.بردم پیش یکی تو محله مون که تو کار فروش و تعمیر و نصب کامپیوتر هست. اسمبل کرد.چون صبحانه نخورده بود و تا نزدیک ظهر طول کشید ...نصب ویندوز رو برای خودم گذاشت منم چون قبلا زیاد انجام دادم اعتراضی نکردم. .من هر کار می کنم موفق به نصب ویندوز نمیشم. تو مدل قبلی فقط کافی بود سی دی رو بزارم تو دی وی دی رام و یه بار ری استارت کنم... ولی با این مدل نمی دونم چرا نمیشه. تو bios هم سی دی رام به عنوان انتخاب اول ست شده... باید چکار کنم؟
Last edited by hamids68; 03-11-2011 at 00:11.
سلام.
مبارکه.
ظاهرا راضی به خرید DDR3شدین!!!!
تنظیمات خاصی نیاز نداره.
همون کارایی رو انجام دادین،درسته.
بقیه کار به صورت خودکار باید انجام بشه.
در صفحه مانیتور، سی دی بوت ظاهر میشه؟؟؟
مرسی.میشه گفت مجبور شدم که بخرم چون ddr2 نو اصلا تو بازار ولیعصر نبود....
اول یه صفحه آبی رنگ میاد که دو امکان داره یا اینکه برم به بایوس و یا اینکه ویندوز بالا میاد...من دومی رو انتخاب می کنم ولی بدون اینکه با سی دی بالا بیاد ... یک کمی جلو میره و یه پیغام خطا ظاهر میشه. چرا سی دی اجرا نمیشه؟
متن پیغام چیه؟؟؟
میتونی ازش عکس بگیری(با گوشی یا ....)؟؟؟
باید توی بایوس تنظیمات رو انجام بدین.نیاز به کار دیگه ای نیست.
دراوتون ساتا هست یا آی دی ایی؟؟؟
من سی دی رو تمییز می کنم یه بار دیگه امتحان می کنم اگه سی دی رو اجرا نکرد حتما یه مشکلی تو خوندن سی داره ... چون سی دی
bootable هست و باید بلافاصله با اون بالا بیاد. خود نصب کننده بایوس رو روی اولین انتخاب سی دی گذاشت.قبلا و با مین برد قبلی یه مشکلاتی با سی دی رایتر داشتم. یعنی بعضی از سی دی هارو می خوند بعضی ها رو نمی خوند ولی مشکلی تو نصب ویندوز نداشتم. در عرض این چند سال خیلی کم هم ازش استفاده کردم شاید 100 بار هم نشه ...نمیدونم ارتباطی به این مسئله داره یا نه.
نه عکس که نمیشه گرفت... چون موبایل من برای اینکار خیلی ضعیفه... تازه نمی دونم چطور بیارم روی کامپیوتر ... و ختی وقتش هم نیست... یا هیچ عملیاتی انجام نمیشه و فقط سروصدای فعال شدن دستگاه میاد.. یا اینکه یه پیغام شبیه صفحه safe mod میاد..
هارد من ساتا هست..
فکر کنم روز شنبه باید دوباره ببرم پیش خودش...چون حد اقل یه بار باید ببینم چطور با مین برد جدید باید ویندوز نصب کرد... نمیدونم شایدم
یه مشکله دیگه هست...
ای کاش لااقل متن پیغام رو مینوشتی!!!
اگر خمه کارها رو به خوبی انجام داده باشی و راه نیقتاده باشه، میشه احتمال خرابی ODDرو داد.
ارورش در باره این بود که میگفت یکی از فایل های ویندوز نیست و باید نصب بشه... که خوب مشخصه که ویندوزی نصب نشده...
احتمالا سی دی رایترش اشکال داره چون همانطوری که گفتم قبلا هم یه مشکلاتی داشت. ولی اگر اینطور باشه من تعجب می کنم
چرا باید اینطور بشه...چون من خیلی ازش کم استفاده کردم...شاید 100 تا سی دی رو هم اجرا نکرده...
ممنون
مرسی پس میرم ببیم چی میشه
اما ادم میمونه چی بگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)