خیلی خوبه پیام جان. سعی کن تا اخر هفته تکمیلش کنی و برام بفرستی جفتشون رواسمش پرونده سیاه هست و اونم تقریباً تکمیله و داره مراحل آخر رو پشت سر میذاره فقط بعضی محیط ها یکم خالی هستن,عکس از بازی میذارم که ببینید اگه خیلی خالی بودنش تو چشمه یکم دیگه روش کار میکنم وگرنه میدم 2-3 نفر تستش کنن و بعد از دیباگ نهایی میفرستم.
منم دوس دارم حسین جان ولی دیگه بودجه اجازه نمی ده . یه حساب سر انگشتی کنی می بینی 15 تا 500 هزار تومن می شه . 7.5 میلیون. مجموعه قبلی به 5 میلیون سود هم نرسید. از لحاظ کیفی ولی مجموعه خیلی سرگرم کننده تر و جذاب تر و بازیها بدون باگ تر هستند. ولی اگه دوستانی خواستند می تونند بازی معرفی کنند که به عنوان اشانتیون گذاشته بشه تو مجموعه که فقط برای معروف تر شدن سازنده و حق معنوی سود آوری داره. مثلا اونایی که دو بازی دارن یک بازی هم اشانتیون به مجموعه بدن که یکیش رو می شناسم که داش احسان خودمونه. احسان جان اگه موافقی بازی سومت رو هم برسون.پرنس منم فکر میکنم تعداد بازیا رو بالاتر ببریم .....
من دور و برم یه چندتا بازیباز خوره هستن که نظرشون همینه .... اگه مسئله پولشه فکر میکنم همه به یه توافقی برسن و کمتر بگیرن تا تعداد بالاتر بره .... به هر حال باید یه پیشرفتی نسبت به مجموعه 2 داشته باشه ....نه؟
بله بازیتون رو تست کردم و مشکلی نداشت گذاشتمش تو مجموعه. 15 بازی مجموعه تکمیل شده . این بازیتون رو اگه خواستید به عنوان اشانتیون و برای بالاتر بردن کیفیت مجموعه می تونم بزارم البته برای معرفی و رزومه خودتون هم بهتر می شه که دو بازی در یک مجموعه داشته باشید.سلام آقای مهدیار من مهدی ربیعی هستم سازنده بازی MotoCross میخاستم ببینم بازیرو تست کرید .
اینم یه بازی دیگه اینو یادم رفت بهتون نشون بدم 40 مرحله داره اگه خاستی اینم میتونم تو مجموعه بزارم
سبک: پرتاب نارنجک بر روی سربازها و منفجر کردن اونها
اینم چندتا شات