سلام
دوستان والا من خیییییلی وقت منتظر موندم که بیاد توی بازار صبرم سرومد چند ماه ÷یش گالاکسی تب 7 16 خریدم اما اگه 32 این بیاد تا 900 تومن حتما میگیرمش
سلام
دوستان والا من خیییییلی وقت منتظر موندم که بیاد توی بازار صبرم سرومد چند ماه ÷یش گالاکسی تب 7 16 خریدم اما اگه 32 این بیاد تا 900 تومن حتما میگیرمش
من كه خيلي وسوسه شدم واسه خريدش...
اين هفته رو صبر مي كنم كه شايد قيمتهاش متعادل شه اگه كسي از تبلت شاپ خريد اينجا تجربه خريد و كشور ساخت تبلت رو بگه
من دوستم نمایندگیش رو داره من هم با 10.1 وهم این 7.7 کار کردم من قصدم برای خرید تبلت وب گردی و کلا اینترنت و مدیا و گیم بود هر دو رو گرفتم دستم روشن کردم سریع ناخود اگاه رفتم طرف 10.1
جدی میگم اگه روشن کنید کنار هم بدون شک میرید طرف 10.1
اما 7.7 فقط جابه جای راحت تری داره اما برای وب گردی و مدیا فقط 10.1 من خریدم 960 16 گیگ
سري اول همه كره اي هست
احتمالا سريهاي بعدتايواني ميشه مشابه تب هاي 8.9/10.1
رويو pocketnow
كيفيت صفحه نمايش
عمر باتري عالي
كيفيت ساخت بدنه
دوربين باكيفيت ( جالبه )
سبكي ونازكي
همه چي مثبت هست
غير اون لك مسخره HC مخصوصا باتاچ ويز سامي ( كه حتما باايس كريم حل خواهد شد )
ودوربين كه كپچر 720P داره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رويو كامل انگجت :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمر باتری خوبی داره چون باتریش 5100Mah هست ولی یه نکتهای وجود داره در این مورد که تو این review بهش اشاره نشده اصلاً.
کلاً صفحات OLED کامل مشابه صفحات LCD یا Backlit OLED نور پس زمینه ندارند و به هر پیکسل به تنهایی رنگ و نور خودش رو تأمین میکنه و زمانی که شما زمینه صفحه تون روشن یا سفید باشه باتری خیلی بیشتر مصرف میشه تا زمانی که نور پس زمینه تیره باشه (رنگ سیاه یعنی پیکسل یا یک LED خاموش).
برای همین شما باید ببنید این زمانی که اعلام شده چه میزانش مربوط به وب گردی بوده چون اکثر صفحات وب پس زمینه روشن دارند در نتیچه چندین برابر دیوایسهای با صفحات LCD تو این حالت باتری مصرف میشه این یکی از دلایلی هست که باتری 7.7 انقدر ظرفیت بیشتری داره، برای همینه که اکثر دیوایسهای با صفحات AMOLED (که البته تعدادشونم کمه) رو اگر دقت بکنید میبینید ظرفیت باتریشون نسبت به دوایسهای مشابهشون خیلی بیشتره مثلاً Galaxy Note.
Last edited by Guts; 10-02-2012 at 12:55.
من از تبلت های سایز 10 اینچی خوشم نمیاد
7 اینچ بهترین سایز هست
به نظر من
کارایی تبلت 7 اینچی به نسبت 10 اینچی بیشتر به چشم میاد
Guts عزيز اين يك موردكاملا طبيعيه و مشكل همه تكنولوژي هاي غير مبتني بر ccfl ها در توليدرنگ سفيد
براي كسي كه براي براوزينگ وب ازش ميخواد استفاده كنه حتما بايد اين مورد رو در نظر بگيره (البته تست باتري مجزاي اين تب رو نديدم جايي هنوز ولي خوب ميشه باقياس كوچكي با نوت متوجه شد )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان به این تبلت میشه هارد اکسترنال یا فلشی وصل کرد که فرمتش ntfs باشه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)