تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 14 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 140

نام تاپيک: خرید سیستم تا 1.100.000 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه high-end's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستمون میگفت گیگا از قیمت جهانی بالاتر کدوم کالا بالاتر نیست همین ازراک که نمونه گذاشتم که از قیمت جهانی بالاتر ثابت نکردید!!!
    من یه مدت مسافرت بودم و تو بحث زیاد نتونستم وارد بشم ولی فقط در جواب jonerex عزیز بگم که اگه تفاوت قیمت مدل های هم رده گیگا و ازراک به دلار و تومان رو نگاه بندازین متوجه این میشید که گیگا در ایران تو رنج قیمتی غیر منطقی قرار میگیره.مثلا GA-970 D3 که شما مدام بهش اشاره میکنید در بازار جهانی حدود 90-80 دلار قیمت داره و ASROCK 870 EX3 R2.0 هم تو رنج 90-80 هست ولی تو ایران 970 میشه 140 تومن و ازراک میشه 120 تومن.
    Last edited by high-end; 10-09-2011 at 01:24.

2. 3 کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان، فقط نتیجه گیری بحث فراموش نشه

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوستان، فقط نتیجه گیری بحث فراموش نشه
    دوست عزیز من قبلا نتیجه گیری حودم رو نوشتم و فقط به خاطر اینکه دوستمون jonerex برداشت اشتباه از قستمی از حرف هام رو داشت مجبور به پست دادن شدم.

درکل بازم میگم گیگا یکی از بهترین برند ها در رمینه قطعات کامپیوتری هست هست ولی در ایران اگه بخوای رو اصل P\P خرید بکنی گیگا ارزش خرید پایین تری نسبت یه برند های دیگه مثل ازراک داره.
    Last edited by high-end; 10-09-2011 at 10:31.

5. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوست عزیز من قبلا نتیجه گیری حودم رو نوشتم و فقط به خاطر اینکه دوستمون jonerex برداشت اشتباه از قستمی از حرف هام رو داشت مجبور به پست دادن شدم.

من نتیجه گیری شخصی منظورم نیست. اینکه دوستی به نمایندگی از همه مطالب و دسته بندی کنه و نتیجه بحث رو اعلام کنه.
    اون هم نه اینکه حق با کیه! بلکه با توجه با مطالب، وضوحات رو در یک پست انعکاس بده.
    با ارائه نظر شخص باز هم بر میگردیم سر خانه اولمون.

7. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من نتیجه گیری شخصی منظورم نیست. اینکه دوستی به نمایندگی از همه مطالب و دسته بندی کنه و نتیجه بحث رو اعلام کنه.
    اون هم نه اینکه حق با کیه! بلکه با توجه با مطالب، وضوحات رو در یک پست انعکاس بده.
    نمیشه به نمایندگی از همه نتیجه گیری کرد.این انجمن N تا کاربر داره که نظر اونا هم مهم و قابل احترامه ولی آیا همشون تو بحث شرکت کردن؟
    Last edited by high-end; 10-09-2011 at 12:20.

9. این کاربر از high-end بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

نمیشه به نمایندگی از همه نتیجه گیری کرد.این انجمن N تا کاربر داره که نظر اونا هم مهم و قابل احترامه ولی آیا همشون تو بحث شرکت کردن؟

خب، داداش من اون nتای شما رو که توی این بحث دخیل نمی بینم.
    چون n-1 شون شاید اصلا تخصص سخت افزاری نداشته باشن.
    من حرفام با دوستان این تاپیکه که از مطالب یه نتیجه کلی بگیرن تا بحث ارزشش حفظ بشه.
    اینکه هر کسی بیاد و یه حرفی بزنه اون هم با دلیلایل قابل قبول برای خودش و یه چیزی رو برای خودش اثبات کنه که نمیشه.
    به نظر من تا نتیجه ای در بحث نباشه راه انداختنش زیاد نمی تونه فایده داشته باشه.
    در قابل احترام بودن نظرات که شکی نیست، ولی باید در یک جا به یه کلیت رسید.

در هر صورت هر جور که راحتین.
    من انتظار داشتم افراد دخیل در بحث جواب این پست رو می دادن.
    در ضمن ممنون از نظرت

11. 2 کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

نتیجه: در ایران گیگا ارزش خرید تداره.

13. 2 کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته نتیجه‌ی کلی برای همه‌ی برندها نمیشه گرفت، بلکه برای هر مدل خاصی از مادربورد میشه ارزش خرید را براساس p/p سنجید و با مدل دیگری مقایسه کرد، که البته برای برخی هم داشتن یک گارانتی نسبتن خوب ممکنه دخیل باشه.
    برای سنجش ارزش خرید هم شاید بشه با یک حساب ساده به نتیجه رسید :
    (0.05 + 0.20 + 1) × (قیمت روز هر دلار به تومان × قیمت فروش جهانی برحسب دلار) = قیمت مادربورد
    در فرمول بالا 20% تعرفه‌ی گمرکی و 5% هم بابت گارانتی لحاظ شده.
    توجه :‌ درصدهای ذکر شده فقط برای نمونه است و می‌تونن تغییر کنن.
    مثال : برای نمونه دو مادربورد GA-Z68XP-UD3 از گیگابایت و P8Z68-V از اسوس را مقایسه می‌کنیم و قیمت دلار رو هم 1200 تومان در نظر می‌گیریم که قیمت مادربوردها نیز هم‌اکنون به ترتیب 140$ و 165$ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای گیگابایت :
    تومان (140*1200)*(1+0.20+0.08)=215,040
    برای اسوس :
    تومان (165*1200)*(1+0.20+0.05)=247,500
    البته من برای مادربورد گیگابایت چون کمی گارانتی بهتری دارد، درصدِ گارانتی رو %8 حساب کردم.
    این دو مادربورد هم‌اکنون هرکدام قیمت حدودی 250,000 تومان دارند که وقتی اون دو قیمت بدست اومده رو باهم مقایسه کنیم، می‌بینیم که مادربورد اسوس با توجه به اینکه کمی امکانات بیشتر و نیز قابلیت اورکلاک بیشتری دارد، ارزش خرید بیشتری دارد.
    Last edited by AmirEhsan; 10-09-2011 at 16:07.

پروفشنال jonerex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من یه مدت مسافرت بودم و تو بحث زیاد نتونستم وارد بشم ولی فقط در جواب jonerex عزیز بگم که اگه تفاوت قیمت مدل های هم رده گیگا و ازراک به دلار و تومان رو نگاه بندازین متوجه این میشید که گیگا در ایران تو رنج قیمتی غیر منطقی قرار میگیره.مثلا GA-970 D3 که شما مدام بهش اشاره میکنید در بازار جهانی حدود 90-80 دلار قیمت داره و ASROCK 870 EX3 R2.0 هم تو رنج 90-80 هست ولی تو ایران 970 میشه 140 تومن و ازراک میشه 120 تومن.
    اینکه جواب نیست شما دوتا مادربرد که مدلشون یکی نیست رو با هم مقایسه میکنید چیب قدیمی باید ارزون تر هم باشه لطفا جواب حرف هارو بدید سوال دیگه مطرح نکنید بحث اینکه ازراک هم سود زیادی در ایران داره مثال براتون اوردم تازه این مدل ها با گارانتی آوازنگ که مالیات گمرک ارزش افزوده و... رو ببینید دقت کنید این قیمت ها دلار هست و اخرین و جدیدترین قیمت ها از سایت ebay
    $126.99

GIGABYTE-GA-Z68P-DS3 قیمت 182 هزار تومان قیمت به دلار $126.99

GIGABYTE-GA-Z68AP-D3 قیمت 214 هزار تومان به دلار $165.39

GIGABYTE-GA-Z68XP-UD3 قیمت 250 هزار تومان به دلار $172.57

GIGABYTE-GA-Z68XP-UD3R قیمت 300 هزار تومان به دلار $256.99

GIGABYTE-GA-970A قیمت 145 هزار تومان به دلار $99.99

میبیند کاملا در اشتباه هستید و بافشاری به اشتباهتون دارید خودتون قیمت های بالا به دلار رو حساب کنید و مالیات گمرک و ارزش افزوده هم فراموش نشه!

ASRock P67 Extreme6 قیمت 260 هزار تومان به دلار $185.00
    ASRock P67 Extreme4 قیمت 220 هزار توامن به دلار $149.99
    ASRock Fatal1ty P67 professional قیمت 330 هزار تومان $199.99

میبیند مثل هم سود میکشن بعلاوه هزینه های وارد کردن به ایران هم حساب کنید و.....

دوستان دیگه لطفا الکی اسبم ندن و شلوغ نکنن هم عقیده دیگرانی یک تشکر هم بسه اگر میخواین جواب بدین با مدرک و نمونه نه از برداشت های اشتباه و..... ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

دوستان دیگه لطفا الکی اسبم ندن و شلوغ نکنن هم عقیده دیگرانی یک تشکر هم بسه اگر میخواین جواب بدین با مدرک و نمونه نه از برداشت های اشتباه و..... ممنون

جــــــــــــــــــــــــ ـــــان
    بچه ها ساکت!!!
    اسم تون رو می نویسم توی بدها.
    دِ شلوغ نکنید دیگه.
    .
    .
    .
    .
    .
    دوست عزیز چرا فضا رو متشنج می کنی. شما یه چیزی گفتی بقیه مگه اسپم بازی درآوردن.
    من که از این ادبیات اصلا خوشم نیومد

17. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •