تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ایا با طرح قانون اینترنت نامحدود موافق هستید؟

راي دهنده
538. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی

396 73.61%
  • خیر

142 26.39%
صفحه 7 از 103 اولاول ... 345678910111757 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 1028

نام تاپيک: نظر سنجی =>چه کسانی با طرح اینترنت نامحدود موافقند؟

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مدیر کل نظارت بر خدمات IT رگولاتوری در گفت‌وگو با فارس خبر داد:

اتمام ضرب‌الاجل اصلاح خدمات ADSL برای شرکت‌های اینترنتی تا پایان هفته
    خبرگزاری فارس: مدیر کل نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات رگولاتوری گفت: دستورالعمل شفاف سازی نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، برخورد قانونی می‌شود.

-------------------------------

علیرضا اصغریان در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، در خصوص اینکه گویا دستورالعمل برداشته شدن محدودیت‌های ترافیکی از سرویس‌های adsl به شرکت‌ها ابلاغ نشده اظهار داشت: مصوبه 49 کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در خصوص عدم اعمال محدودیت حجمی و زمانی در ارائه خدمات اینترنت پرسرعت adsl) )، مربوط به سال 87 بوده است که در همان سال به شرکت‌های ارائه دهنده adsl ابلاغ شده است.
    مدیر کل دفتر نظارت بر سرویس‌های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات ادامه داد: پس از آن نیز دستورالعمل شفاف سازی این مصوبه برای تشریح نحوه ارائه خدمات اینترنت پر سرعت، یک هفته پیش از انتشار اطلاعیه رسمی از سوی رگولاتوری، به تمامی شرکـت‌ها ابلاغ شده است.
    وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اصغریان افزود: به این ترتیب شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت پر سرعت تنها با پایان هفته جاری، فرصت دارند تعاریف جدید و ترافیک تعیین شده را لحاظ کنند.
    من نمیدونم چه خبر گزاری فارسی هست که تو خود استان فارس مخابرات با این شرکت های خصوصی دستی در یک کاسه دارن!!

2. 2 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

فکر نکنم اگه تا 10 ساله دیگه هم بحث بشه نتیجه ای حاصل بشه چون کسی که موافقه موافق مونده کسایی که مخالفن مخالف
    من فقط بحثم اینکه چطور با اطمینان میگید نامحدود بشه سرعت کاهش پیدا نمی کنه؟
    اگه همین سوال واضح پاسخ داده بشه هیچ مخالفی نیست
    بعد باید بگم دوست عزیز logos من 256 دارم و سرعتم هم بالا تر از 35 نمیره در ضمن نامحدود هم هستم الان از 3 روز پیش که این قانون اومده سرعت من بالاتر از 15 نمیره هر چند اینترنت هم تو این چند روز خوب نبوده ولی وقتی فکرش رو میکنم اگه قرار باشه با 256 با این سرعت یا پایینتر دانلود کنم همون محدود بمونه و فقط وبگردی کنم بهتره دیگه نهایتش اینکه قید دانلود و میزنم انگار اصلا تو ایران چنین چیزی وجود نداره[COLOR="Silver"]
    Last edited by D o l f i n; 30-08-2011 at 20:05.

4. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن خط میدن که اینترنت اگه نامحدود بشه افتضاح میشه و سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه و از دزدی بی حد و اندازه ی شرکتهای اینترنتی در محاسبه ی حجم و وارد آمدن هزینه ی گزاف به مشترکان بکاهه, حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف و کاسه ی داغتر از آش به نفع شرکتهای دزد اینترنتی!!.....

...

.
    Last edited by bzt; 30-08-2011 at 15:11.

6. 4 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه holyboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    far far away

پيش فرض

اكثر مخالفين اين طرح افرادي هستند كه سرعت 128 يا 256 دارن و به اونها سرعت 1024 داده ميشه اين طبيعي هست كه اين افراد بايد مخالف باشن چون الان دارن بيش از اون چيزي كه بايد بگيرن بهشون داده ميشه و وقتي چيزي كه حقشون هست بهشون داده بشه باعث ناراحتي اونها ميشه
    اما افرادي كه اينترنت 1 مگ يا 2 مگ دارن چه گناهي دارند كه اون چيزي كه حقشون هست به اونها داده نميشه و مجبورند كه محدود باشند ؟؟؟

دقت كنيد وقتي شما اينترنت 128 مي گيريد بايد 128 داشته باشيد نه اينكه از حق كسي كه 1024 ميگيره استفاده كنيد و شما هم سرعت بالا تري داشته باشيد

نكته بعدي : همين الان هم ضريب شير 1 به 8 هست اين بدين معنا نيست نيست كه سرعت تقسيم به 8 ميشه يا وقتي ضريب شير 1 به 10 بشه سرعت به 10 تقسيم ميشه !!! تنها حالتي اين اتفاق مي افته كه هر 10 نفر هم زمان با تمام زورشون مشغول به دانلود باشند كه اين حالت الان هم هست

يه نكته ديگه : اينكه مي گيد ملت 24 ساعته دانلود ميكنند باور كنيد چند ماه اول اين خواهد بود اما كم كم اين مساله هم درست ميشه و دانلود الكي و بيرويه از بين ميره

در كل دوستان 128 و 256 بهتره اگه اعتراضي دارند به قيمت اعتراض كنند نه به برداشتن محدوديت چون شما وقتي 128 مي خريد همون 128 حق شما هست نه بالا تر پس اينترنت بدون محدوديت با قيمت ارزان بخواهيد تا به شما بدهند نه اينكه حق افراد ديگري كه سرعت بالا دارن رو ضايع كنيد براي اينكه خودتان اينترنت 128 با سرعت بالا نصيبتون بشه

واضحه با اين طرح موافقم
    آخه عزیز دل مگه ما از پهنای باند مردم استفاده کردیم 1024 گرونه کسی نمیگیره خط ما رو اون ست میشه این ملت وقتی نامحدود بگیرن نه یه ماه نه دوماه بلکه تا وقتی بتونن دانلود میکنن تفریح دیگه ای ندارن خب نهایتا با چهارتا فیلم و آهنگ شاد بشن

8. این کاربر از holyboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

اكثر مخالفين اين طرح افرادي هستند كه سرعت 128 يا 256 دارن و به اونها سرعت 1024 داده ميشه اين طبيعي هست كه اين افراد بايد مخالف باشن چون الان دارن بيش از اون چيزي كه بايد بگيرن بهشون داده ميشه و وقتي چيزي كه حقشون هست بهشون داده بشه باعث ناراحتي اونها ميشه
    اما افرادي كه اينترنت 1 مگ يا 2 مگ دارن چه گناهي دارند كه اون چيزي كه حقشون هست به اونها داده نميشه و مجبورند كه محدود باشند ؟؟؟

دقت كنيد وقتي شما اينترنت 128 مي گيريد بايد 128 داشته باشيد نه اينكه از حق كسي كه 1024 ميگيره استفاده كنيد و شما هم سرعت بالا تري داشته باشيد
    یه مشکل که داریم اینه که سرویس میدند به اسم مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه، بعد سرعت دانلودش به جای 16 کیلوبایت، بالاتره. پس برای اینکه سوءتفاهم نشه بیاین فقط راجع به سرعت دریافت (دانلود) صحبت کنیم، یعنی به اسم سرویس کاری نداشته باشید. اکی؟
    خب حالا، یه ISP میگه من یک سرویس نامحدود، با سرعت دریافت 16 کیلوبایت در ثانیه رو میدم ماهی 40 هزار تومن، یه سرویس هم میدم سرعت دانلودش روی 30 هست ولی 5 گیگ در ماه دریافت داشته باشه، این رو هم میدم 20 هزار تومن، چون برام میارزه، طرف 5 گیگ بیشتر نمیگیره، حالا شما که میگید همه ی سرویس ها نامحدود شه، خب اونوقت دیگه اون سرویس دوم وجود خارجی نداره، بنابراین منی که مثلا ماهی 20 تومن میدم، اگه 40 تومن بدم تازه سرعتم نصف قبل میشه، از این دید اگه نگاه کنید این افراد طرفدار نامحدود هستند که دارند حق کاربران کم مصرف رو میخورند.
    آقا خیلی طبیعیه، یکی کم مصرفه، میگه من حجم کم میگیرم، سرعت بالا بدید، ISP هم میگه قبوله، به نفع هر دو هست، اون وقت شما به عنوان فرد مخالف محدودیت، میگی این سرویس باید برداشته شه؟ خب کاربر کم مصرف ضرر میکنه.

10. این کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن با شرح و تفصیل میگن که اگه اینترنت نامحدود بشه فلان و بیسار میشه و اینترنت سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف!!.....
    دروود
    دوست من،مسئله اینجا است که برداشتن این محدودیت "مشروط" است به "محدودیتی "دیگر!!ما می گوییم یا همه "محدودیت ها"برداشته شوند یا "هیج محدودیتی"برداشته نشوند.

12. این کاربر از saeed258s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر نکنم اگه تا 10 ساله دیگه هم بحث بشه نتیجه ای حاصل بشه چون کسی که موافقه موافق مونده کسایی که مخالفن مخالف
    بعد باید بگم دوست عزیز logos من 256 دارم و سرعتم هم بالا تر از 35 نمیره در ضمن نامحدود هم هستم الان از 3 روز پیش که این قانون اومده سرعت من بالاتر از 15 نمیره هر چند اینترنت هم تو این چند روز خوب نبوده ولی وقتی فکرش رو میکنم اگه قرار باشه با 256 با این سرعت یا پایینتر دانلود کنم همون محدود بمونه و فقط وبگردی کنم بهتره دیگه نهایتش اینکه قید دانلود و میزنم انگار اصلا تو ایران چنین چیزی وجود نداره

---------- Post added at 02:49 PM ---------- Previous post was at 02:48 PM ----------

بعد باید بگم دوست عزیز logos من 256 دارم و سرعتم هم بالا تر از 35 نمیره در ضمن نامحدود هم هستم الان از 3 روز پیش که این قانون اومده سرعت من بالاتر از 15 نمیره هر چند اینترنت هم تو این چند روز خوب نبوده ولی وقتی فکرش رو میکنم اگه قرار باشه با 256 با این سرعت یا پایینتر دانلود کنم همون محدود بمونه و فقط وبگردی کنم بهتره دیگه نهایتش اینکه قید دانلود و میزنم انگار اصلا تو ایران چنین چیزی وجود نداره
    با سلام

مشخصه که شما دوست دارید که اینترنت محدود نصیبتون بشه و حجم یه صفحه از تاپیک پی سی ورد رو هم که باز میکنید براتون حساب کنه!
    به این عکس توجه کنید! کیلو بایت کیلو بایت حساب میشه!

14. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

bzt

پروفشنال minime's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من موافقم
    خدائیش چی دانلود میکنید؟ شبی 4 گیگ ؟ 3 گیگ ؟
    واسه من که اهل دانلود نیستم (نه که اصلا نیستم ولی شاید ماهی یه بار پیش بیاد یه فیلمی چیزی دانلود کنم) , شاید این نامحدود شدن دانلود و از اونطرف محدود شدن سرعت به نفع من باشه. واسه وب کارا خوب میشه.

16. 2 کاربر از minime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا من دو تا پست در رابطه با این تاپیک دادم،‌ هنوز یکیشم تایید نشده‌، در حالی که بحث از اون موردی که من در موردش سوال داشتم کلی فاصله گرفت و چند صفحه پست دادن روش. این قضیه تایید پست دیگه چه صیغه ایه؟ شما چرا اینقدر بدبین هستین به کاربرا؟ این مسئله واقعا اعصابخورکنه هیچ فروم دیگه ای من همچین چیزی ندیدم. این همه مدیر تو فروم هست در بدترین حالتی که شما در نظر میگیرید یه نفر تازه وارد اگه بخواد پست خلاف قانونی بده مسلما میتونید درجا حذفش کنید. به نظرم این کاری که انجام میشه کاملا بی مورده و بهتره یه تجدید نظر در موردش بکنید.
    با تشکر

18. این کاربر از TurkSevan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دروود
    دوست من،مسئله اینجا است که برداشتن این محدودیت "مشروط" است به "محدودیتی "دیگر!!ما می گوییم یا همه "محدودیت ها"برداشته شوند یا "هیج محدودیتی"برداشته نشوند.
    ایول استدلال!!!

یا همه محدودیتهای باشه یا هیچ محدودیتی نباشه؟

شما فرض کن زندانی هستی و شما رو محدود کردن که نه حق هواخوری داری نه حق ملاقات نه حق مطالعه و اینا..اونوقت یه روز میان بهت میگن که شما از این به بعد حق داری که روزانه هواخوری داشته باشی و هفته ای یک ملاقات .....عقل سلیم حکم میکنه که در اون محدودیتی که داری از این فرصتی که دادن استفاده کنی و لااقل کمی از محدودیت خارج شی ...اینم حکایت همینه... شما میگی من فرصتی که داره داده میشه و کمی از محدودیتها میکاهد رو نمیخوام و میخوام همه ی اون محدودیتهای اعمال شه ؟!مسخره نیست این استدلالتون؟! یا شما اصلآ در هیچ محدودیتی نیستید و نفستون از جای گرم در میاد و یا اینکه خارج شدن ملت از این محدودیت مسخره برای شما ضرری دارد که دارید بر علیه این طرح که اصلآ بعید هم میدانم اجرا شود جو سازی میکنید.......

..
    Last edited by bzt; 30-08-2011 at 15:14.

20. 3 کاربر از bzt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •