دوستان اگرم کاهش سرعت داشتیم خوب مثلا با سرعت 1-7 مثلا ولی نا محدود چه خنده دارباید یه اعتصاب دسته جمعی کرد ! شرکتا با 10 تا مشتری که نمیتونن ادامه بدن !برشکست میشن شاید حرکتی کردن باعث شد مشتری رو نگه دارن !
دوستان اگرم کاهش سرعت داشتیم خوب مثلا با سرعت 1-7 مثلا ولی نا محدود چه خنده دارباید یه اعتصاب دسته جمعی کرد ! شرکتا با 10 تا مشتری که نمیتونن ادامه بدن !برشکست میشن شاید حرکتی کردن باعث شد مشتری رو نگه دارن !
اگه بخوان سرعت رو کم کنن همه میرن سراغ شاهواره ای و اونوقته که ISP ها باید کاسه گدایی دست بگیرن![]()
این طرح با اعتراض مردم داده شده مسئولین سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی دادن که یه نقص هایی داره
که این که من متوجه شدم اکثر مخالفان این طرح از کم شدن شدید سرعت میترسن ببین فرقی چندانی نداره حالا اول طرح افزایش سرعت بدن یا نا محدود کردن پهنای باند مگه این تاپیک ها که زده شد فقط واسه حرف زدن بود بگیم خوبه یا بده نه واسه ی اعتراضه حالا این سازمان خر....ببخشید این طرح رو داده نباید خودمون ردش کنیم باید تا تنور این کار یا قانونش هست بچشبونیم اعتراضمون هم به سرعت هم بکنیم نمردیم که بازم اعتراض میکنیم کم که نمیاریم بازم معترض میشیم
حرف آخر فرقی نمیکنه که اول به کدوم معترض بشیم حالا همینو رد نکنید به سرعت هم معترض شید تا این سازامان یه طرح واسه سرعت بده به همین راحتی
و این که با سرعت 128 بره 10 جا بشه 12 یا 16 بره 10 جا بشه 1.6 رو قبول ندارم چون عملا همچین چیزی فقط خودون رو تو دردسر میندازه و عملا یه نظرم اتفاق نمیفته و در نهایت مجبورن سرعت رو ببرن بالا و نمیتونن به کسی که 1 مگ گرفته سرعت زیر 100 بدن
خود این اشکالات کلی باعث اعتراض میشه
یکم صبر داشته باشیم همه چیز درست میشه و ما حصل ارزشش رو داره اگر کلی نگاه کنیم
Last edited by M e i s a m; 31-08-2011 at 16:09.
LOL
به نظر من اگر سرویس ها رو نامحدود کنن سرعت افت شدیدی نباید داشته باشه ، مگر اینکه لز طرف خود isp شیرشو ببندن. به این دلیل که بعد یه مدت نامحدود بودن عادی میشه و کاربر فقط برای نیازش دانلود میکنه. با این سرعت افتضاح قید شبانه رایگان رو هم زدم بنده.
خوشبختانه فامیلمون 128 نامحدود داره و سرعت دانلودش از 30 پایینتر نمیاد.پس به گفته ایشون اگر اینجوری باشه تمام کاربرای 128 اون isp تو اون منطقه دارن صبح تا شب دانلود میکنن و سرعتشون افتضاح هست ولی اینجور نیست. (در حقیقت وقتی نامحدود باشه همه ی کاربرا تو یه ساعت مشخص دانلود نمیکنن و به راحتی ترافیک سرویس به کل شبانه روز تقسیم میشه).سرویس من که 256 4 گیگ هست سرعتش از 50 بالاتر نمیره!!!!!!!!! به هر حال یه جوری باید کاربر رو بترسونن تا سودشون کم نشه دیگه![]()
Last edited by Extreme-Forces; 31-08-2011 at 16:32.
متاسفم واقعا . تفاوت تیتر دو تاپیک و تاثیرگذاریش روی افکار عمومی قابل مقایسه نیست.
میدونی قضیه مثل چی شده؟ اینکه یه قاقالی دادن دست 4 تا آدم تا باهاش سرگرم باشن و دیگه براشون دردسر درست نکنن . این اینترنت حجمی و پرسرعت(!!!!!) هم برای این کاربرایی که الان نگران کاهش سرعت هستن نقش قاقالی رو ایفا میکنه! یه مثال بود البته.
من نمیفهمم بعضیا واقا چطور روشون میشه روی این اینترنت کندسرعت اسم پرسرعت بذارن و نگران کم شدن سرعتش باشن!!!! منظورم اونایی که میرن 200 هزار تومن در ماه میدن سرویش 2 مگ میگیرن نیست ها . منظورم با آدم های عادی مثل خودم هست که 90 درصد یا سرعت 128 میگیرن یا 256.
آقا هرکی نگرانه که سرعتش کم بشه خوب بره یه پلن بالاتر بگیره! از نصف که کمتر نمیشه ! وقتی قراره محدودیت برداشته بشه یعنی فقط سرعت تعیین کننده قیمت میمونه . شما الان 512 داری برو 1 بگیر تا افت سرعتت جبران بشه.
یعنی خیلی باحالی !! موشک رو با اینترنت مقایسه میکنی!! یادت رفته توییتر به خاطر ایرانیا تغییر سرورش رو به تاخیر انداخت.
اون رافت اسلامیت تو حلقمخوشمان آمد
![]()
مدیر یک شرکت اینترنتی معتقد است که اینترنت و پهنای باند باید به قیمت بسیار کمتری در اختیار شرکتهای اینترنتی قرار گیرد تا مشکلات جدی در این زمینه حل شده و یا شاهد کمفروشی نباشیم زیرا هزینه شرکتها هر سال در حال افزایش است.
طالب شرفی - مدیر یک شرکت اینترنتی، با اشاره به بحث کم فروشی پهنای باند گفت: عمده کم فروشی پهنای باند را از سمت شرکتهای مخابراتی داشتیم و به اعتقاد من به ویژه در استان فارس، میزان پهنای باند فروخته شده به شرکتها بیشتر از میزان پهنای باندی بود که مخابرات استان فارس داشت که این مشکل تا مصرفکننده ادامه داشت که البته حدود یک سال است که حل شده است.
وی افزود: با توجه به این که هر ساله شاهد تورم و افزایش هزینههای مختلف برای شرکتهای اینترنتی هستیم و از سویی قیمت اینترنت نیز برای کاربران افزایش نداشته است شاید برخی شرکتها به اشتراکگذاری بیش از حد استاندارد خطوط به کاربران اقدام کنند که این به افت کیفیت و سرعت منجر میشود.
مدیر یک شرکت اینترنتی در ادامه ابراز کرد: به اعتقاد من بخشی از هزینهها که در اختیار تامینکننده اینترنتی است قاعدتا میتواند کاهش یابد و این کاهش قیمت به شرکتها بسیاری از مشکلات را حل میکند.
شرفی با بیان اینکه مصرف اینترنت و پهنای باند در کشور نسبت به سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته است اظهار کرد: اینترنت باید بسیار ارزانتر به دست شرکتهای اینترنتی برسد و مخابرات نیز باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد؛ البته زیرساخت قرار بود 20 درصد تخفیف را اعمال کند که این اتفاق هم نیفتاد و ظاهرا هنوز با مخابرات به توافق نرسیده است.
الان من 256 دارم ولی سرعت دانلودم روی 120 هست
اگه نا محدود کنند و سرعت دانلود دقیق واقعی بشه یعنی حدود 32 باز این یه چیزی
ولی اگه بخوان کمترش کنن که قابل تحمل نیست.....
نکته بعد در مورد قیمته
هنوز در مورد قیمتا چیزی اعلام نکردن؟
یه کم به گذشته فکر کنید ........................
خیلی از مسائل تو ایران به هر دلیلی به اون هدف اصلی خودشون نرسیده -------- اینم یکی از اوناست.......
به نظر من باید عمیقتر رو این مسئله فکر کنید ببینید هدفشون چیه؟ ---------------
فقط اینم داشته باشید که از این طرحهایی که تو ایران تا حالا اجرا شده (منظورم فقط اینترنت نیست) چند درصد مردم راضی بوده اند؟؟
میدونی چرا ؟ چون مردم ما همیشه خودشون رو کنار کشیدن و یا نا امید هستن یا خودشون رو زدن به بی خیالی.
تو هر کشوری وقتی مردم خودشون رو بکشن کنار ، هیچ مسئول رده بالایی به خودی خود دلش برای مردم نمیسوزه. چه فرانسه باشه چه سوئیس چه ایران.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)