تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 80

نام تاپيک: با تغییر خدمات اینترنت پر سرعت فعلی از محدود به نامحدود سرعت‌ اینترنت افت شدید پیدا خواهد کرد

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان اگرم کاهش سرعت داشتیم خوب مثلا با سرعت 1-7 مثلا ولی نا محدود چه خنده دار باید یه اعتصاب دسته جمعی کرد ! شرکتا با 10 تا مشتری که نمیتونن ادامه بدن !برشکست میشن شاید حرکتی کردن باعث شد مشتری رو نگه دارن !

2. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز A.IvI.I.N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخوان سرعت رو کم کنن همه میرن سراغ شاهواره ای و اونوقته که ISP ها باید کاسه گدایی دست بگیرن

4. 3 کاربر از A.IvI.I.N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Jiraya_Sama's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

این طرح با اعتراض مردم داده شده مسئولین سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی دادن که یه نقص هایی داره

که این که من متوجه شدم اکثر مخالفان این طرح از کم شدن شدید سرعت میترسن ببین فرقی چندانی نداره حالا اول طرح افزایش سرعت بدن یا نا محدود کردن پهنای باند مگه این تاپیک ها که زده شد فقط واسه حرف زدن بود بگیم خوبه یا بده نه واسه ی اعتراضه حالا این سازمان خر....ببخشید این طرح رو داده نباید خودمون ردش کنیم باید تا تنور این کار یا قانونش هست بچشبونیم اعتراضمون هم به سرعت هم بکنیم نمردیم که بازم اعتراض میکنیم کم که نمیاریم بازم معترض میشیم

حرف آخر فرقی نمیکنه که اول به کدوم معترض بشیم حالا همینو رد نکنید به سرعت هم معترض شید تا این سازامان یه طرح واسه سرعت بده به همین راحتی

6. 2 کاربر از Jiraya_Sama بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

و این که با سرعت 128 بره 10 جا بشه 12 یا 16 بره 10 جا بشه 1.6 رو قبول ندارم چون عملا همچین چیزی فقط خودون رو تو دردسر میندازه و عملا یه نظرم اتفاق نمیفته و در نهایت مجبورن سرعت رو ببرن بالا و نمیتونن به کسی که 1 مگ گرفته سرعت زیر 100 بدن

خود این اشکالات کلی باعث اعتراض میشه
    یکم صبر داشته باشیم همه چیز درست میشه و ما حصل ارزشش رو داره اگر کلی نگاه کنیم
    Last edited by M e i s a m; 31-08-2011 at 16:09.

8. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Extreme-Forces's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این فعال در زمینه ارائه سرویس‌های ADSL ادامه داد: در ساعاتی از شب که اکثر شرکت‌های ارائه دهنده ADSL دانلود رایگان ارائه می‌دهند، نسبت به ساعات عادی روز، مشترکان بیشتری در حال دانلود هستند و ترافیک در این ساعات بسیار بالا می‌رود.
    وی گفت: به همین دلیل در ساعات دانلود رایگان شب، همیشه تماس و گلایه از سرعت پایین اینترنت زیاد است.
    LOL
    به نظر من اگر سرویس ها رو نامحدود کنن سرعت افت شدیدی نباید داشته باشه ، مگر اینکه لز طرف خود isp شیرشو ببندن. به این دلیل که بعد یه مدت نامحدود بودن عادی میشه و کاربر فقط برای نیازش دانلود میکنه. با این سرعت افتضاح قید شبانه رایگان رو هم زدم بنده.
    خوشبختانه فامیلمون 128 نامحدود داره و سرعت دانلودش از 30 پایینتر نمیاد.پس به گفته ایشون اگر اینجوری باشه تمام کاربرای 128 اون isp تو اون منطقه دارن صبح تا شب دانلود میکنن و سرعتشون افتضاح هست ولی اینجور نیست. (در حقیقت وقتی نامحدود باشه همه ی کاربرا تو یه ساعت مشخص دانلود نمیکنن و به راحتی ترافیک سرویس به کل شبانه روز تقسیم میشه).سرویس من که 256 4 گیگ هست سرعتش از 50 بالاتر نمیره!!!!!!!!! به هر حال یه جوری باید کاربر رو بترسونن تا سودشون کم نشه دیگه
    Last edited by Extreme-Forces; 31-08-2011 at 16:32.

10. 3 کاربر از Extreme-Forces بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

عجب ترسی عجب تاثیری داشت تایپیک پیگیری شکایت، بستنش یه تایپیک دروغ هم باز کردند و عوام فریبی میکنند
    منفعت طلب ها هم چرتکه میندازن که اگر نامحدود شد شاید سرعتمون کم بشه شاید نشه ها!
    متاسفم واقعا . تفاوت تیتر دو تاپیک و تاثیرگذاریش روی افکار عمومی قابل مقایسه نیست.

میدونی قضیه مثل چی شده؟ اینکه یه قاقالی دادن دست 4 تا آدم تا باهاش سرگرم باشن و دیگه براشون دردسر درست نکنن . این اینترنت حجمی و پرسرعت(!!!!!) هم برای این کاربرایی که الان نگران کاهش سرعت هستن نقش قاقالی رو ایفا میکنه! یه مثال بود البته.

من نمیفهمم بعضیا واقا چطور روشون میشه روی این اینترنت کندسرعت اسم پرسرعت بذارن و نگران کم شدن سرعتش باشن!!!! منظورم اونایی که میرن 200 هزار تومن در ماه میدن سرویش 2 مگ میگیرن نیست ها . منظورم با آدم های عادی مثل خودم هست که 90 درصد یا سرعت 128 میگیرن یا 256.

نامحدود با سرعت پایین و محدود با سرعت بالا بنظرم دومی بهتره
    اگه خواسته باشیم هزینه ای حساب کنیم مورد اول خیلی بیشتر تموم میشه فایلی تو 8 ساعت تموم میشده تو 1 روز تموم میشه اونم در صورتی که مدام دانلود کنه هزینه برق و قطعات رو هم بسنجید اعصاب مبارک رو هم باید بزارید روش مدام هم بد بیراه بگید
    ببین چیکار کردن با هامون
    آقا هرکی نگرانه که سرعتش کم بشه خوب بره یه پلن بالاتر بگیره! از نصف که کمتر نمیشه ! وقتی قراره محدودیت برداشته بشه یعنی فقط سرعت تعیین کننده قیمت میمونه . شما الان 512 داری برو 1 بگیر تا افت سرعتت جبران بشه.

خیر عزیز هیچ حد و حسابی نداره چون که ایران تحریم هست نمونش همون موشک هایی که از روسیه میخواستن و پولش رو هم دادن ولی موشک ها رو بهشون ندادن و دست ایران هم به هیچ جا نرسید و در موارد دیگه هم نخواهد رسید
    یعنی خیلی باحالی !! موشک رو با اینترنت مقایسه میکنی!! یادت رفته توییتر به خاطر ایرانیا تغییر سرورش رو به تاخیر انداخت.

وی در خصوص مهلت شرکت ها برای تطبیق سرویس‌های فعلی با دستورالعمل کمیسیون تنظیم مقررات، تصریح کرد: ما سعی کرده‌ایم رافت اسلامی را در ماه مبارک رمضان لحاظ کنیم و تاکنون برای شرکت‌ها مهلت در نظر گرفته شده است.
    وی ادامه داد: پس از پایان ماه رمضان و از هفته آینده، با شرکت‌هایی که در این چارچوب قرار نگرفته‌اند، اعمال مقررات می‌شود.
    اون رافت اسلامیت تو حلقم خوشمان آمد

12. 3 کاربر از firstclass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

مدیر یک شرکت اینترنتی معتقد است که اینترنت و پهنای باند باید به قیمت بسیار کم‌تری در اختیار شرکت‌های اینترنتی قرار گیرد تا مشکلات جدی در این زمینه حل شده و یا شاهد کم‌فروشی نباشیم زیرا هزینه شرکت‌ها هر سال در حال افزایش است.

طالب شرفی - مدیر یک شرکت اینترنتی، با اشاره به بحث کم فروشی پهنای باند گفت: عمده کم فروشی پهنای باند را از سمت شرکت‌های مخابراتی داشتیم و به اعتقاد من به ویژه در استان فارس، میزان پهنای باند فروخته شده به شرکت‌ها بیش‌تر از میزان پهنای باندی بود که مخابرات استان فارس داشت که این مشکل تا مصرف‌کننده ادامه داشت که البته حدود یک سال است که حل شده است.

وی افزود: با توجه به این که هر ساله شاهد تورم و افزایش هزینه‌های مختلف برای شرکت‌های اینترنتی هستیم و از سویی قیمت اینترنت نیز برای کاربران افزایش نداشته است شاید برخی شرکت‌ها به اشتراک‌گذاری بیش از حد استاندارد خطوط به کاربران اقدام کنند که این به افت کیفیت و سرعت منجر می‌شود.

مدیر یک شرکت اینترنتی در ادامه ابراز کرد: به اعتقاد من بخشی از هزینه‌ها که در اختیار تامین‌کننده اینترنتی است قاعدتا می‌تواند کاهش یابد و این کاهش قیمت به شرکت‌ها بسیاری از مشکلات را حل می‌کند.

شرفی با بیان این‌که مصرف اینترنت و پهنای باند در کشور نسبت به سال‌های گذشته افزایش چشمگیری داشته است اظهار کرد: اینترنت باید بسیار ارزان‌تر به دست شرکت‌های اینترنتی برسد و مخابرات نیز باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد؛ البته زیرساخت قرار بود 20 درصد تخفیف را اعمال کند که این اتفاق هم نیفتاد و ظاهرا هنوز با مخابرات به توافق نرسیده است.

14. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

الان من 256 دارم ولی سرعت دانلودم روی 120 هست
    اگه نا محدود کنند و سرعت دانلود دقیق واقعی بشه یعنی حدود 32 باز این یه چیزی
    ولی اگه بخوان کمترش کنن که قابل تحمل نیست.....

نکته بعد در مورد قیمته
    هنوز در مورد قیمتا چیزی اعلام نکردن؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه کم به گذشته فکر کنید ........................
    خیلی از مسائل تو ایران به هر دلیلی به اون هدف اصلی خودشون نرسیده -------- اینم یکی از اوناست.......
    به نظر من باید عمیقتر رو این مسئله فکر کنید ببینید هدفشون چیه؟ ---------------

فقط اینم داشته باشید که از این طرحهایی که تو ایران تا حالا اجرا شده (منظورم فقط اینترنت نیست) چند درصد مردم راضی بوده اند؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه کم به گذشته فکر کنید ........................
    خیلی از مسائل تو ایران به هر دلیلی به اون هدف اصلی خودشون نرسیده -------- اینم یکی از اوناست.......
    به نظر من باید عمیقتر رو این مسئله فکر کنید ببینید هدفشون چیه؟ ---------------

فقط اینم داشته باشید که از این طرحهایی که تو ایران تا حالا اجرا شده (منظورم فقط اینترنت نیست) چند درصد مردم راضی بوده اند؟؟
    میدونی چرا ؟ چون مردم ما همیشه خودشون رو کنار کشیدن و یا نا امید هستن یا خودشون رو زدن به بی خیالی.

تو هر کشوری وقتی مردم خودشون رو بکشن کنار ، هیچ مسئول رده بالایی به خودی خود دلش برای مردم نمیسوزه. چه فرانسه باشه چه سوئیس چه ایران.

18. 2 کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •