یعنی H67 رم 1600 ساپورت نمیکنه؟!!!!
یعنی H67 رم 1600 ساپورت نمیکنه؟!!!!
خیر ساپورت نمیکنه.یعنی H67 رم 1600 ساپورت نمیکنه؟!!!!
سلام.
بابت اطلاع رسانیتون ممنون. خیلی عالی بود. من فکر می کنم به نتایج خوبی رسیدم. احتمال زیاد، دقیقا سیستم 3 رو بخرم. البته با توجه به اینکه ممکنه من اشتباه کرده باشم ممکن مادربورد ASRock رو تهیه کنم و کارت گرافیکم رو هم به Ti 560 تغییر بدم.
سلام.
امروز رفتم سیستم رو بخرم.
اولش پاک ناامید شدم. یا قطعه منو نداشتن یا گرونتر می گفتن. خلاصه همشون هم گفتن برو فردا بیا. یکیشون گفت با توجه به قیمتهای خودت بهتره بری از اینترنت بگیری، خرابی و مشکلاتش هم پای خودت!
ولی آخرین شرکت کامپیوتری که رفتم خیلی جالب بود. اولا که مجبور شدم ASUS P8H67 بگیرم. چون P8P67 گرون بود! بعدشم که فروشنده بهم گفت که این مین با امکان O.C میتونه RAM 1600 هم ساپورت کنه. خلاصه مارک RAM رو هم به نمیدنم چی چی Skill تغییر داد و گفت که شرکتهای مادربورد ساز RAMهای سازگار با مادربورد خودشون رو تو نمیدنم چی چی اعلام می کنند. خلاصه بعد یه سری صحبتها کل قیمت سیستم رو حساب کرد و آخرش به قیمت "906000" تومان رسید!
این قیمت با هر مارک RAM 1600 که باشه (فقط اینو عوض کرد) حدود 1177000 تومان.
این سیستمی بود که من بردم پیش این بابا که فقط RAM اونو عوض کرد. این قیمتهارو خودم آوردم. یارو بهم قیمت تک تک قطعات نگفت. میگن این بابا بازار سخت افزار شهر مارو با قیمتهای خیلی پایینش بهم ریخته. ضمناً چندتا از دوستانم که تو بازار هستند بهم گفتن کار این بابا خیلی درسته!
راستی قرار شد سیستمو خودش اسمبل کنه. البته گفت اگه میخوای خودت داخل شرکت اسمبل کن و اگه مشکلی هم پیش اومد راهنمایت می کنیم.
------------------------------------------
CPU : Intel Core i5 - 3.1GHz - 2400
قیمت : 221000 تومان
Motherboard : ASUS P8H67
قیمت : 159000 تومان
RAM : Corsair XMS3 - Dual Channel - 4GB (2 X 2GB) - 1600 C9
قیمت : 56000 تومان
Graphic Cart : Sapphire HD 6870 1GB GDDR5
قیمت : 238000 تومان
H.D.D : Segate Barracada 1TB 32MB SATA III
قیمت : 68000 تومان
Monitor : LG - W2261V - 22" - LCD
قیمت : 226000 تومان
Power Supply : GREEN 635B-US
قیمت : 108000 تومان
Optical : DVD Writer Pioneer24X SATA
قیمت : 26000 تومان
CASE : Green Magnum 2
قیمت : 45000 تومان
Mouse & Keyboard : Genius
قیمت : 30000 تومان
جمع کل : 1177000 تومان
Last edited by atlas-m; 28-08-2011 at 00:28.
یک سوال خیلی فوری : من نمی تونم یک پاور ضعیفتر و ارزون تر (با توجه به قطعات سیستم) از این که در بالا زدم بزارم؟
البته اگه در آینده بخوام کارت گرافیک دیگه ای بخرم و با CrossFireX به قبلی وصل کنم چی؟
Last edited by atlas-m; 28-08-2011 at 00:37.
مبارکه.
ما رو هم به تعجب و حیرانی انداخته بودید!چون P8P67 گرون بود!
با اورکلاک از طریق افزایش فرکانس پایه فرکانس رم هم بالا میره، اما نه میشه زیاد فرکانس پایه رو افزایش داد (در این پلتفرم) و نه این مادربرد مناسب این کاره، رم رو ببرید عوض کنید و یک 1333 بردارید، این مادربرد بالاتر رو ساپورت نمیکنه.بعدشم که فروشنده بهم گفت که این مین با امکان O.C میتونه RAM 1600 هم ساپورت کنه.
GSkill از بهترین برند هاست ولی برای کاربرد شما فرقی نداره.خلاصه مارک RAM رو هم به نمیدنم چی چی Skill
برای این سیستم کمتر از 600 خوب نیست، اگر در آینده CF کنید باید به فکر افزایش پاور باشید.یک سوال خیلی فوری : من نمی تونم یک پاور ضعیفتر و ارزون تر (با توجه به قطعات سیستم) از این که در بالا زدم بزارم؟
البته اگه در آینده بخوام کارت گرافیک دیگه ای بخرم و با CrossFireX به قبلی وصل کنم چی؟
آقا بهت یه پیشنهاد خوب میدم!
من گفتم بهت اون P67 گرون تره..کاش قبل اینکه بگی گیز نده حرف ما رو هم می پذیرفتی
حالا اشکال نداره ببین چی میگم..بیخیال اون H67 بشو..1600 رو ساپورت نمیکنه و برای آینذده نگری اصلا خوب نبست..
اینو بخر:
منم الان به این رسیدم..
MSI P67A-C45
اینجا رو ببین:
میگن از Asus هم ارزون تره..البته ارزونیش در حد چند هزار تومنه ولی خب..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پاور هم اونی که انتخاب کردی زیر اون توصیه نمیشه.
Last edited by Ali_softcenter; 28-08-2011 at 12:18.
دست شما درد نکنه.
دوست عزیز من قسط جسارت نداشتم. من هم مثل همه قیمت ها رو از این سایت های مختلف گرفته بودم.
دوست عزیز من رفتم به سایت MSI و مشخصات این مادربورد رو دیدم. این مادربورد با وجود چیپ ست P67 از RAM 1600 پشتیبانی نمی کنه و فقط در حالت O.C می تونیم از این RAMها استفاده کنیم.
Last edited by atlas-m; 28-08-2011 at 12:31.
اما اگه میخوای مین بوردت حتما زیر 200 باشه و رم 1600 رو هم ساپورن کنه اینو بگیر:
Asus p8p67-LE
فکر کنم اگه رو قیمت مسئله داری این راست کارته!
این 180 تومنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته طی مشاوره ای که الان با یکی از دوستان انجمن هات اورکلاک داشتم ایشون این مین بورد رو پیشنهاد دادن عزیز :
asrock p67 pro3
1600 رو ساپورت میکنه و 180 تومنه..
اینم مد نظر داشته باش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)