سلام..
خود این گوشی اندروید 2.3.4 رو داره در حال حاظر وطبق گفته های سونی اریکسون بله این گوشی به اندروید 4 هم اپدیت میشه..
خب نسب به x8 میدونی من ظاهر x8 رو خیلی دوست دارم... واقعا خیلی خوشگله.. البته live with walkman هم خیلی خوشگل و شیک هست. ولی به نظر من x8 خوشگلتره...
ولی خب x8 دوربین 3 مگاپیکسل داشت بدون فوکوس و فلش LED در صورتی که واکمن دوربین 5 همراه با فوکوس خودکار. قابلیت تشخیص چهره . تاچ فوکوس و فلش LED هست البته فلش LED ضعیفه و زیاد قدرت نداره.
X8 از سی پی یو 600 MHZ از نوع ARMv6 و چیپ گرافیکی Adreno 200 و 168mb فضای رم استفاده میکرد.
ولی واکمن از سی پی یو 1ghz از نوع ARMv7 و چیپ گرافیکی Adreno 205 و 512 mb رم و 320 mb حافظه داخلی استفاده میکنه..
ال سی دی x8 سایزش 3 اینچ هست و رزولیشن HVGA داره بعنی 320 در 480 هست و توانایی نشان دادن 16 میلیون رنگ رو داره
ال سی دی واکن یک ال سی دی 3.2 اینچ رزولیشن HVGA یعنی 320 480 و توانایی نشان دادن 16 میلیون رنگ رو داره..
X8 صداش فوق العاده با کیفیت بود ولی این گوشی از دو اسپیکر استریو بهره میگیره که صدای خیلی بلندی داره ولی کیفیتش از X8 بیشتر نیست تقریبا در هامون حد هست.
یک دوربین VGA برای ویدیو چت هم در جلو در نظر گرفته شده.
دکمه مخصوص موزیک و هندسفری خیلی عالی هم روش هست.
در مورد ال سی دی اره من نمیدونم چرا الکی این همه ایرد گرفته.... ال سی دی خیلی با کیفیت و عالی هست..
GALAXY ACE داشتم کیفیتش تعریفی نداشت ولی GSMARIA اصلا ازش ایراد نگرفته بود این که کیفیت و رنگهاش خیلی از ACE بهتره ایراد گرفته..
از لحاظ ال سی دی به نظر من که خیلی خوبه و اصلا مشکلی نداره بر عکس کیفیتش عالیه.