GAINWARD GTX 560 2Gb DDR5 این چطوره؟؟
GAINWARD GTX 560 2Gb DDR5 این چطوره؟؟
مدل گیگابایت تو بازار موجود است و گینوارد موجود نیست البته فانتوم اش
جناب xzero اولویت بندی خوبی کردند و شما یکی از اینا رو انتخاب کن.
اقا تو تبریز فقط گیگابایت موجوده 560TI
470 فروشنده و یه چهار نفر خیلی تبلیغ می کردن
سلامط با تشكر از دوست خوبمون high-end ببين همشهري منم تبريزيم و الان حدود 2ماهي هست كه ميخوام يه كارت كرافيك بكيرم و تو اين مدت هم خيلي سايتها رو كشتم تا اينكه كارت 560ti نظرمو به خودش جلب كرده من الان تو خدمت مقدسسربازيم و با كوشيم وصلم و تمام اين تابيك رو خوندم و همونطوري كه دوستان كفتند بهترين انتخواب من و شما همون 560ti هستش بس بيخودي خودتو تو دو راهي قرار نده من جهارشنبه ميخوام بيام مرخصي يه سري هم به سهند ميزنم اشنام دارم اونجا رديف شد يدونه ميخوام وردارم در ضمن من اين كارتو واسه عشقم يعني batellfield3 ميخوام خرج كنم ولي از اقاي high-end يه سوال دارم اونم اينكه با اخرين تنظيمات و رزوليشن بايين فريم خوب ميتونم تو اين بازي بكيرم ممنون راستي شمام شك نكن برو همون 569ti رو بكير و خودتو خلاص كن مطمعن باش كارش حرف نداره اميدوارم كمكت كرد باشم ياشاسين تراختور
خیلی گرونه اصلا این قیمت ارزش نداره.تهران با 470 تومن gtx 570 غیر رفرنس میشه خرید.از سایت های اینترنتی بخری ارزونتر برات در میاد.اقا تو تبریز فقط گیگابایت موجوده 560TI
470 فروشنده و یه چهار نفر خیلی تبلیغ می کردن
در جواب دوستمون mirtalasan باید بگم بستگی به بقیه قطعات مخصوصا پردازنده هم داره.ولی کلا اینقدر قوی هست که راضیتون کنه.
gtx560ti عالیه ،شک نکن!
ممنون از جوابتون.540 cpu i3 خوب هستش یعنی این میتونه از حداکسر (زبان عربی شرمنده)توانایی 560استفاد کنه?
فکر نمیکنم محدودیت ایجاد کنه.دیگه مینیموم باید 40 فریم بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)