فقط میتونید وارد کنید از خارج از کشور چون گلدیران این چور چیزها حالیش نمیشه .
کسی هم که باهاشون ارتباط دارند فقط به فکر پرکرن جیب خودشون هستند فکر چند تا کاربر مثل شما را هم نمیکنن.
با تشکر.
هادی
فقط میتونید وارد کنید از خارج از کشور چون گلدیران این چور چیزها حالیش نمیشه .
کسی هم که باهاشون ارتباط دارند فقط به فکر پرکرن جیب خودشون هستند فکر چند تا کاربر مثل شما را هم نمیکنن.
با تشکر.
هادی
سلام آقا هادي مي خوام 57000 بگيرم سوالم اينه اگه 3d active بهتره شما چه نوع سينماي 3d را پيشنهاد ميدين و در حال حاضر تو بازار كشور ما چه برندهايي فقط active يا فقط passive را توليد مي كنند.
در ادامه مي خوام بدونم با توجه به اينكه ميگن active حالت تهوع و سرگيجه مياره آيا شما اين قضيه رو تست كردين؟ و با اين وضع همچنان active بهتره؟
passive چه قابليتي را ندارد كه active دارد و باعث شده آن از ديد شما بهتر باشد؟
آقا هادی این لینک رو من پیدا کردم ببین میشه این داگل رو واسه تلویزیون استفاده کرد
راستی دانگل تلویزیون های سونی رو میشه برای ال جی استفاده کردکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفیق اون جایی که نقطه چینه دیجی کالا.com هستش خوده سایت خودکار حذف کرد
Last edited by mehdi speed 700; 08-09-2011 at 23:41.
سلام
47LX9500 پسیو هستش یا اکتیو ؟
اگه اکتیو باشه برخلاف کیفیت بالاش و فول ال ای دی بودنش معایبی مثل عینکهای سنگین و حالت سرگیجه در حین فیلمهای سه بعدی رو داره که از خوبیهای این مدل میندازه
Last edited by pourya_bo2pmc; 09-09-2011 at 12:52.
اکتیو
این تی وی تو 2d بهترین شناخته شد و تا حالا هیچ مدلی با این کیفیت ساخته نشده.
در ضمن 3d برای افرادی که اصلا نیاز ندارن مهم نیست.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:40 PM ----------
خیر این لن اکسترنال ها را من تست کردم جواب نمیده
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
من کلا میگم فعلا برای خرید تی وی سه بعدی زود است.
شما یک تی وی بگیر که از نظر 2d بهترین باشه.
سال دیگه که تی وی بدون عینک اومد اینها میشه اشغال.
یا اینکه سال دیگه یه عینک دیگه درست میکنن میگن این جدید خوب این قدیمی ها اخه بده.
با تشکر.
هادی
اقا هادی بازم سلام
این ال جی
42lv55000 الان قیمتش تو رشت چنده؟ کارت هدیه جشنواره چیزی دیگه نیست؟
به پای 42led5600 میرسه؟
قیمت دانگل برای وایرلس چنده؟
تو سایت زده
گیرنده دیجیتالی - هدفون -AV تلتکس فارسی دارد -AVچند تا داره؟
زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
فرمت mkv dat mp3 wmv mpeg ... پخش میکنه؟
هارد اکسترنال بهش میخوره؟ کامپیوتر بهش وصل میشه که به عنوان مانیتور استفاده کرد؟ یا میشه گشت و گذار تو اینترنت کرد؟
سلام
خوب هستین؟
من دیروز تو بازار مانیتور D2342P رو دیدم با قیمت 420 تومان خیلی چشمو گرفت اما گفتم بیام اینجا 4 تا اطلاعات ازش در بیارم
این مانیتور بدون کارت گرافیک هایی هست که 3D ساپرت نمیکنن؟منظورم اینه که میتونم کنسول بازی رو با پروت HDMI بهش بزنم و 3D بازی کنم یا فیلم ببینم؟خودش 3Dمیکنه یا نیاز به یه سخت افزار داره؟
من تو اونجا که دیدم حجم دهی 3D خیلی خوب بود نمیدونم ایا 3D تصویر که از صفحه بیرون میاد رو هم خوب اجرا میکنه یا نه؟اخه شنیده بودم بعضی مدل های TV3D هر این مشکل رو دارن و 3D حجم دهیشون خوبه نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا خیر؟
راستشو بخواید من TV 3D رو خودم تست نکردم کیفیتش با TV 3D برابره؟
در آخر پیشنهاد میکنیدش این مدل رو؟چون برای من 3D خیلی مهم هست از طرفی هم دوست داشتم TV3D بگیرم که فعلا 32 اینچ نداره و قیمت هاش هم کمتر از 1800 نیست ولی این قیمتش وسوسه انگیز بود
ممنون میشم راهنماییم کنید
قیمت تی وی از تمام شهر ها در رشت پایین تر است تا جایی که من قیمت ها را دیدم.
از نظر کیفیت تصویر فرق نمیکنه.
دانگل موجود نیست.
بله تا 1 ترا خودم تست کردم.
بله پورت rgb داره.
بله میشه گشت گذار کرد.
با تشکر.
هادی
قیمت چنده الان؟
از قیمت ها اطلاع ندارم اما فکر کنم از قیمت فروشگاه ها باید 2 تا 4 در صد ارزان تر باشد.
با تشکر.
هادی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)