تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 129

نام تاپيک: اینترنت در خارج از کشور

آخر فروم باز p30world am's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    ShIrAz

پيش فرض

خبرجدید

سازمان رگولاتوری:محدودیت حجمی نباید اعمال شود.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فکر کنم لینک شکایت از خدمات دهنده ها این باشه

کد:
    Last edited by p30world am; 17-08-2011 at 20:45.

2. 4 کاربر از p30world am بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خدا اگه به هر کاربر خونگی کم کم 1 مگابابیت بدون محدودیت حجم راضی میشیم . ولی کی 1 سال دیگه 2سال دیگه......10 سال بعد.......
    هر وریزی که میاد میگه محدودیت 128 رو بر میدارم . بعد مجلس تصمیم میگیره 128 کیلوبیت کافیه. یکی نیست تو مجلس سواد it داشته باشه.
    شاید فکر میکن 128 که هست 128 کیلوبایته .بعید نیست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خبرجدید

سازمان رگولاتوری:محدودیت حجمی نباید اعمال شود.

کد:

فکر کنم لینک شکایت از خدمات دهنده ها این باشه

کد:

کو تا اجرایی بشه!!!

حامد

5. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

درسته که اینترنت پرسرعت خوبه ولی فکرنکنم حیاتی باشه.اگه توایران سرعت کمه وازآخرمثلأششم هست دلیل برعدم پیشرفت نیست.بااومدن اینترنت ملی(شایداینترانت)بیشترکارا ی الکترونیکی ضروری مردم به سرعت حل میشه، باسرعت های بسیاربالا.درمورد سرعت دسترسی بالا برای دانلود،خود من همین چندوقت پیش باسرعت 12مگابایت درثانیه(دقیقه ای 720مگابایت) فایلی رودانلودکردم والآن هم اگه واقعأنیازباشه با7تا8مگ درثانیه دانلودمیکنم.اولش درسته برای بعضی افراد این سرعت ها هیجان داشته باشه ولی بعدازمدتی کاملأعادی میشه.همین اینترنت های پرسرعت فعلی موجود اگه کیفیت روفدای کمیت نکن واقعأبعضی کارای ضروری مردم که بااینترنت حل میشه،خیلی سریع انجام میشه.همه چیزکه دانلود نیست.
    دوستان راه حل چیست؟یه جایی نوشته بودکه قراره اینترنت ملی(شایداینترانت) بیادباسرعت 8مگابیت برثانیه که فقط میشه سایتای دولتی رو برای خدمات الکترونیک استفاده کرد.واینترنت فعلی هم به وضع خودبرقرارخواهدبود.یعنی تاچندسال آینده خبری ازسرعت های بالابرای دسترسی کاربرای ایرانی به اینترنت جهانی نیست.اگرسرعت فعلی بالاترنره،حداقل قیمتش بسیارکاهش پیداکنه تامطلوب باشه.پس فکرکنم کاهش قیمت عملی ترازافزایش سرعت باشه.چون وزیرمحترم ارتباطات وفناوری اطلاعات میگفتن که75درصدپورت های پرسرعت بدون تقاضا مانده اند.به امیدپیشرفت روزافزون کشورعزیزمان ایران.
    موفق باشید.
    چیزی که من تو اینترانت میبینم فقط سایت های دواتی و عادی هست که با اینترنت عادی هم میشه کار کرد!
    بحث باید روی اینترنت باشه.اینا میخواین از زیر کار در برن!

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

6

نه دوست عزیز من عصبانی نشدم اما اگر کمی دقت کنید میبینید که همتون منتظر پستی اینطوری حالا از جانب هر کسی بودین تا تمام کمبود های اینترنتی اینجا رو بریزید سرش
    من هم خودم دارم میگم اینترنت اینجا بدرد نمیخوره ولی باید فکر همه هزینه ها رو کرد! تویه پست قبلیم هم گفتم که اون اینترنت ماله خودشونه! و ما حالا حالا ها نباید فکر یه اینچنین اینترنتی باشیم! و اگر بخوایم فکر چینین اینترنتی باشم باید بریم اونطرف! پس لازم دونستم که بگم فعلا نه راه پس هست و نه راه پیش یعنی باید سوخت و ساخت! چون نه میشه با این وضعیت رفت اونطرف و فکر حقوق ماهی 8000 دلاری بود! و نه سرعت اینترنت ابنجا درست میشه!
    و در جواب دوستمون که گفتن بحث رو بردی سر مهاجرت عرض کنم > لازم دونستم بگم با مهاجران اعم از ایرانی و ... چه برخوردی میشه! و شما فکر خونه و زندگی مرفه و.. اونجا هستین!
    و خود بنده مطمئنم و با اطمینان خدمتتون عرض میکنم اگر به یکی مثل شما یه اینترنت حتی با سرعت 200 کیلو بایت و نامحدود بدن هیچ وقت هوس سر زدن به چنین تاپیک هایی به سرت نمیزنه! نمونش تا دو ماه پیش خودم!
    حالا ما هر چی میگیم شما فقط سرعت اینترنت رو ملاک کنید
    نمیخواستم اینو بگم ولی> حدود 2 سال پیش یکی از اقواممون رفت یه کشور اروپایی ! خدمتتون عرض کنم از لحاظ مالی هم مشکل خاصی نداشت اما همین طرف حدود 4 ماه هست اومده اینجا و داره همین جا زندگی میکنه!
    در اصل منظور من اینه:::> شمایی که دم از حقوق هزاران دلاری اونجا میزیند! میدونید یه اب میوه اونجا حدود 2 تا 3 دلاره!
    میدونید اونجا میوه رو دونه ای میخرن؟!
    یا...
    نه خیر شما فقط مبلغ دریافتی رو میینید و فکر میکنید که طرف نه خرج روزانه و نه لباس و نه ... هیچی نمیخواد!
    به هر حال همونطوی که گفتم افکار و نظرات متفاوته و هرکس به هر چیز با دید خودش نگاه میکنه!
    منم امیدوارم حداقل مسئله اینترنت اینجا رو حل کنند
    اینترنت مال خودشونه؟؟ یعنی چی؟
    دیتا سنتر تو اروپا داریم بعد آمریکا استفاده میکنه! الان مال خودشه؟

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

تو کشوری که نه در داره نه پیکر هیچ چی درست نمیشه!!
    اینجا تخفیف میدن به سرویس دهنده های ای دی اس ال قیمت رو کاهش نمیدن!!
    خوب الان همون آقایونی که چند صد میلیون حقوق میگیرن چی کار میکنن؟ کی باید رسیدگی کنه؟
    کجاست این آرمان های امام راحل؟؟ آب برق گاز مجانی میکنیم؟ این بود مجانی؟
    خودتون رو اینقدر گول نزنید!
    اگر هم اینقدر شک دارید بذارید من آشنا تو اروپا زیاد دارم ازشون میپرسم که قیمت ها و حقوق ها چطوره!
    ولی مطمعنا وضعشون بهتره!

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

در ضمن اینکه اون آشناهتون که رفته اونجا 4 ماهه برگشته دلیل تمام اینها نمیشه.
    درسته که جو کشور هایی مثل اینگلیس برای ایرانی ها خیلی بد شده به خاطر تبلیغات! ولی اگه کسی با هدفی کاری رو بکنه هیچ وقت در جا نمیزنه.میبینی طرف انگلیسی حالیش نیست زاتا نمیتونه سازگار بشه با محیط جدید که اینطوری میشه.پس مشکلات بعضی ها رو به همه ربط ندید!

8. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

خوب الان همون آقایونی که چند صد میلیون حقوق میگیرن چی کار میکنن؟ کی باید رسیدگی کنه؟
    اگر هم اینقدر شک دارید بذارید من آشنا تو اروپا زیاد دارم ازشون میپرسم که قیمت ها و حقوق ها چطوره!
    ولی مطمعنا وضعشون بهتره!

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

درسته که جو کشور هایی مثل اینگلیس برای ایرانی ها خیلی بد شده به خاطر تبلیغات! ولی اگه کسی با هدفی کاری رو بکنه هیچ وقت در جا نمیزنه.میبینی طرف انگلیسی حالیش نیست زاتا نمیتونه سازگار بشه با محیط جدید که اینطوری میشه.پس مشکلات بعضی ها رو به همه ربط ندید!
    داداش حرف دل منو زدی. دمت گرم.

حامد

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ولی مطمعنا وضعشون بهتره!

پس تازه رسیدی به حرف من!! تازه ...
    میگم که فعلا افسار اسب دستشون هست هر راهی بخوان میبرنش!! طبق گفته خودتون!
    البته طبق این لینک ها اینترنت باید نامحدود بشه توی ایران :
    کد:

مشکلات بعضی ها رو به همه ربط ندید!
    و ربطش به شما؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

آقا بحث جالب شده. خواهشاً با تندی و جهتگیری بحث رو به حاشیه نکشید.
    یک دنیا ممنون.

حامد

12. این کاربر از NirvanaH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان اگه دوست دارید که کشور خودمون هم اینترنت پر سرعت داشته باشه فقط یه راه حل داره:
    از اینترنت استفاده نکنیم.اگر از اینترنت استفاده نکنیم شرکت های اینترنت میلیونی ضرر می کنند و سرعتشون رو می برن بالا.دوستان نظرشون چیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان اگه دوست دارید که کشور خودمون هم اینترنت پر سرعت داشته باشه فقط یه راه حل داره:
    از اینترنت استفاده نکنیم.اگر از اینترنت استفاده نکنیم شرکت های اینترنت میلیونی ضرر می کنند و سرعتشون رو می برن بالا.دوستان نظرشون چیه؟
    مثل اینهکه در اعتراض به آلودگی هوای تهران از بقیه بخوای 5 دقیقه نفس نکشن

15. این کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •