تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 8 اولاول ... 345678 آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 72

نام تاپيک: مرحومان و درگذشتگان ورزشی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این تزریق امپول خیلی عجیبه من دیروز تازه وقتی مجری رادیو گفت متوجه شدم...نمیدونم چرا هیچ وقت اطلاع رسانی نشد....خدا بیامرزدش

2. 2 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض حسین معدنی، مربی تیم می والیبال ایران در گذشت!

حسين معدني جاودانه شد
    مربي تيم ملي واليبال ايران درگذشت

مربي جوان و خوش اخلاق واليبال ايران دارفاني را وداع گفت.

حسين معدني، سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايران که به دليل گرفتگي مجراي صفرا چند روزي در بيمارستان بستري بود، دار فاني را وداع گفت. کاپيتان سابق و خوش اخلاق تيم ملي واليبال ايران چندي پيش به دليل گرفتگي مجراي صفرا دچار دل‌درد شد که بعد از مراجعه به بيمارستان، پزشکان متوجه شدند که توده‌اي راه مجرا را بسته و با قرار دادن يک لوله مجرا را باز کردند. از عوارض اين عمل، التهاب پانکراس بود که حسين معدني با اين مشکل مواجه شد. اين التهاب به ريه هم سرايت کرد و باعث اختلال کار ريه شد؛ به طوري که سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايران فقط با دستگاه تنفسي قادر به تنفس بود، اما سرانجام و درحالي که پزشکان و نزديکان وي از بهبود حال او خبر مي دادند، در سن 41 سالگي درگذشت و در تاريخ جاودانه شد.

حسين معدني متولد ارديبهشت 1352 و سرمربي سابق تيم ملي واليبال مردان ايران بود. او در سال‌هاي 1366 تا 1373 عضو تيم ملي واليبال ايران بود. حسين معدني مدرک مهندسي شيمي داشت؛ او در رده ملي سرمربيگري تيم‌هاي ملي بزرگسالان، تيم ملي ب و نوجوانان را بر عهده داشت. معدني ايران را به جمع تيم‌هاي حاضر در مسابقه‌هاي قهرماني جهان ايتاليا رساند و پس از آن دستيار خوليو ولاسکو و اسلوبودان کواچ شد. وي مدتي هم سرمربي تيم واليبال دانشجويان ايران بود. معدني سرمربيگري تيم‌هاي باشگاهي مانند داماش گيلان، پيکان، شهرداري تبريز و باريج اسانس کاشان را هم برعهده داشت.

درخشش در ليگ جهاني واليبال 2014 همراه با تيم ملي آخرين افتخار ورزشي وي در دوران حياتش بود، هرچند که درگيري با اين بيماري ناگهاني مجال همراهي تيم ايران در مرحله نهايي اين رقابت ها را از وي سلب کرد.

ورزش سه اين ضايعه را به خانواده آن مرحوم و جامعه واليبال تسليت عرض مي‌کند.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    این مصیبت رو از جانب خودم به جامعه ورزشی ایران علی الخصوص والیبال دوستان ایران، تسلیت میگم.

4. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

مربي تيم ملي واليبال ايران درگذشت

حسين معدني، سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايران که به دليل گرفتگي مجراي صفرا چند روزي در بيمارستان بستري بود، دار فاني را وداع گفت. کاپيتان سابق و خوش اخلاق تيم ملي واليبال ايران چندي پيش به دليل گرفتگي مجراي صفرا دچار دل‌درد شد که بعد از مراجعه به بيمارستان، پزشکان متوجه شدند که توده‌اي راه مجرا را بسته و با قرار دادن يک لوله مجرا را باز کردند. از عوارض اين عمل، التهاب پانکراس بود که حسين معدني با اين مشکل مواجه شد. اين التهاب به ريه هم سرايت کرد و باعث اختلال کار ريه شد؛ به طوري که سرمربي سابق تيم ملي واليبال ايران فقط با دستگاه تنفسي قادر به تنفس بود، اما سرانجام و درحالي که پزشکان و نزديکان وي از بهبود حال او خبر مي دادند، در سن 41 سالگي درگذشت و در تاريخ جاودانه شد.

حسين معدني متولد ارديبهشت 1352 و سرمربي سابق تيم ملي واليبال مردان ايران بود. او در سال‌هاي 1366 تا 1373 عضو تيم ملي واليبال ايران بود. حسين معدني مدرک مهندسي شيمي داشت؛ او در رده ملي سرمربيگري تيم‌هاي ملي بزرگسالان، تيم ملي ب و نوجوانان را بر عهده داشت. معدني ايران را به جمع تيم‌هاي حاضر در مسابقه‌هاي قهرماني جهان ايتاليا رساند و پس از آن دستيار خوليو ولاسکو و اسلوبودان کواچ شد. وي مدتي هم سرمربي تيم واليبال دانشجويان ايران بود. معدني سرمربيگري تيم‌هاي باشگاهي مانند داماش گيلان، پيکان، شهرداري تبريز و باريج اسانس کاشان را هم برعهده داشت.

درخشش در ليگ جهاني واليبال 2014 همراه با تيم ملي آخرين افتخار ورزشي وي در دوران حياتش بود، هرچند که درگيري با اين بيماري ناگهاني مجال همراهي تيم ايران در مرحله نهايي اين رقابت ها را از وي سلب کرد.

6. 2 کاربر از saman123123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اصلا نمیتونم باور کنم.خدا رحمتش کنه. روحش شاد.

8. 3 کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

واقعا واقعا از خوندن این خبر شوکه شدم
    خیلی مربی و مرد خووووبی بود
    حیف شد ، خدا بیامرزتش و روحش شاد

چقدر مرگ مفت شده
    Last edited by Abdolreza2012; 02-08-2014 at 15:26.

10. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

خدا رحمتش كنه.
    نميدونم چرا مرگشو درك نميكنم. اول اميد دادن بعد يكدفعه مرگ؟!
    به نظرم انتظار مرگ در اثر سكته مغزي و قلبي يا سرطان بيشتر از اين طور عارضه بود. آخه ورزشكار هم بود.

12. 2 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

خیلی ناراحت شدم ....واقعا مرد خوبی بود تو تمام بازی ها به بچه ها روحیه میداد....

من به سهم خودم تسلیت میگم .روحش شاد و یادش گرامی باد

14. 2 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

محتوای مخفی: مراسم تسییع جنازه حسین معدنی 

16. 9 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

"مائورو بروتو" در واکنش به خبر درگذشت مربی تیم ملی والیبال ایران پیام تسلیتی را برای خبرگزاری مهر ارسال کرده که به این شرح است:
    "از شنیدن خبر مرگ حسین بسیار متاسف شدم. من به بازماندگان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و خانواده والیبال ایران تسلیت عرض می‌کنم. این لحظات نشان می‌دهند که حضور ما چقدر بر روی کره زمین شکننده است.
    همچنین اهمیت دارد کسانی اطراف ما باشند که بتوانیم احساسات، شور، لحظات خوب و شاد و همچنین لحظات بسیار تلخ را با آنها قسمت کنیم. اطمینان دارم که خانواده والیبال جهان می‌خواهد که دوستان ایرانی خود را برای به خاطر آوردن حسین در آغوش بکشد و برای او تقاضای مغفرت داشته باشد."

18. 7 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پیام سرمربی سابق تیم ملی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

طرفداری - پس از ضایعه دردناک از دست دادن حسین معدنی پر افتخارترین مربی ایرانی تیم ملی والیبال ایران مربیان بزرگ والیبال دنیا از جمله، خولیو ولاسکو سرمربی سابق تیم ملی والیبال کشورمان و سرمربی حال حاضر تیم ملی آرژانتین در پیامی به دکتر محمدرضا داورزنی این مصیبت وارده را تسلیت گفت.

آقای رئیس
    سلام
    خبر غمناک فوت آقای معدنی را شنیدم. به همسر آن مرحوم، خانواده او و خانواده والیبال ایران تسلیّت می گویم. من با او کار کردم و کمک های زیادی را از او گرفتم. او به عنوان مربی با تیم من کار کرد و بسیار موفّق هم ظاهر شد. او علاوه بر مربی خوب انسان خوبی نیز بود. من با همسرم دو بار در منزل او به مهمانی دعوت شدم و به ما خیلی خوش گذشت. من بسیار ناراحتم و می توانم درک کنم که بازیکنان و پرسنل فدراسیون چقدر از غم وارده متاثر شدند. دوست داشتم که در تهران حضور یابم و در کنار شما برای او اشک بریزم اما همانطور که می دانید نمی توانم در این شرایط تیم را ترک کنم. قلبم آنجا با همه شماست و روبرتو هم چنین احساسی دارد.
    خولیو ولاسکو
    دوست همیشگی شما
    همچنین فدراسیون جهانی والیبال، فدراسیون های والیبال دیگر کشور ها از جمله امریکا و استرالیا، زوران گائیچ، لورنزو برناردی در پیام های جداگانه در گذشت حسین معدنی را به خانواده وی و جامعه والیبال ایران تسلیت گفتند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

20. 7 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •