بعد از دراورن دي وي دي كي بايد فريمور پاك بشه كه تو اموزش عكسش پاك شده فكر كنم !!
بعد از دراورن دي وي دي كي بايد فريمور پاك بشه كه تو اموزش عكسش پاك شده فكر كنم !!
سلامکامپیوتر را روشن کنید. کلید کابل را در وضعیت روشن قرار دهید. یک طرف کابل ساتا را به مادربرد کامپیوتر و طرف دیگر آن را به پشت درایو LiteOn وصل کنید. برق کنسول را وصل کنید. کنسول را روشن کنید.
برنامه جانگل فلشر را اجرا کرده و مطابق عکس زیر مراحل را انجام دهید :
توی پست اول نوشته شده کامپیوتر روشن باشه بعد کابل ساتا رو وصل کنیم؟ درست متوجه شدم یا اینکه برعکس؟
اشتباهه اول کابل رو وصل میکنی.بعد اگه گلید گزاشتی روشنش میکنی بعدXBOXرو روشن میکنی بعدکامپیوتر
ببخشید من یک سوال دیگر هم برام پیش اومد! اون پروبی که درست کردیم رو کی باید بزاریم روی اون نقطه! وقتی خاموشه یا وقتی برنامه رو اجرا کردیم؟
ببخشید! این سوال گویا به دلیل بی توجهی به متنهای داخل عکسها بود! جوابش رو پیدا کردم.
ممنون
سلام مجدد
من وقتی میرم روی DVD Key 32 هیچ پنجره ای نمیاد که من کاری انجام بدم!
این هم عکسش:
وقتی کلید phat key رو میزنم پیام
No Drive Detected! DVDkey files extraction aborted!
میده، کابل ساتا رو وصل کردم جای کابل CD ولی بازم همین اتفاق میافته
Last edited by tazarvmmr; 04-01-2012 at 15:08.
ببینید پورت هارو که انتخاب میکنید یکی یکی امتحان کنید تا ببینید تو کدوم فعال هست اون گزینه(یادتون بمونه اون پورت کدوم)
|ورت هارو طبق عکس زیر تغییر بدید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مواضب باشید با هارد کار نکنید و اونجا بنویسه درایو0251هست
Last edited by s.j-rez; 04-01-2012 at 15:36.
فقط یکی از پورتها یک درایو دیتکت میکنه اونم نمیدونم ی هستش! عکسشو میطازم شما ببین این هارده یا همونی که باید باشه!
مرسی
احتمالا م هارد باشه چون اصلا phatkey غیر فعال میشه
عکس معلوم نیست یه جا دیگه آپلود کن.
ولی خوب اگه گزینه غیر فعاله دیگه خوب هاردت هست.
اون ترتیب زدن کابل و روشن کردن کامپیوتر رو رعایت کردی؟
کامپیوتر رو ریستارت کن. به جز این پورت روی اون یکی ها هم بعد ریستارت امتحان کن ببین روی کدوم گزینه فعاله.
(به جز هارد و درایو ایکس باکس باsataچیز دیگه ای وصل نباشه
با رهنمایی های شما از این مرحله رد شدم، فرم ور رو هم پاک کردم توی مرحله بعدی نوشته شده فایل LTPlus-025v1.91.bin رو لود کنم ولی این فایل تو فولدر فرمور نیست! شبیه ترینهاش ایناس:
LTPlus-025-v2.0
LTPlus-0225-v1.92
LTPlus-0225-v1.92u
LTPlus-0272-v1.92
چیکار باید بکنم؟
بعد یک مقدار که معطل میشم کنسول خود بخود خاموش میشه! دوباره روشنش کنم که ایرادی نداره؟
ضمنا الان وقتی روشن میشه چراغش همش چشمک میزنه! به خاطر اینه که فرمور پاک شده؟ ایی که اشتباه نکردم؟
ممنون
خب اگه درایوت LiteOn 93450 هست و اگه میخوای LT2 بریزی همون اولی !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)