خوب سلام به همه....
حسن(silsin) و محمد (m.mehazin) بهم کمک میکنن کارو تموم کنیم....محمد کاراکتر زد ...به لول خون رو دیوار اضافه کردم که نظرتونو راجع به کیفیتش بدونم.....تکستچر decal از خون یا گل و گیاه واسه دیوار به پستتون خورد همینجا بزارین......
![]()
خوب سلام به همه....
حسن(silsin) و محمد (m.mehazin) بهم کمک میکنن کارو تموم کنیم....محمد کاراکتر زد ...به لول خون رو دیوار اضافه کردم که نظرتونو راجع به کیفیتش بدونم.....تکستچر decal از خون یا گل و گیاه واسه دیوار به پستتون خورد همینجا بزارین......
![]()
عالیه . خوبه دادا حسین . فقط فاصله زیاده نمیشه جزییاتو دید. قیافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
ویرایش :
این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده
ولی در کل عالیه موفق باشی
Last edited by Reza Azimy_RW; 23-08-2011 at 00:18.
آفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
عالیه
این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنون![]()
راستی چرا سایه وجود نداره ؟
گفتم مدل شبیه کاراکترای دیگران(them تو سریال لاست) مثل عکس زیر بشه ....خوبه وقت نداریم گیر نده تا همین الانشم هیچ کاری نکردیم....یافه کاراکتر هم همچین تو دل برو نیست
پیرهنشم کنار گردنش سره شونه هاش کشیده شده به نظر میاد
محتوای مخفی: لاست
فقط میخواستم ببینم کیفیتش خوبه؟ تکستچر decal از رنگ قرمز رو پلاستیک بود فکر کردم شاید جالب نباشه...این خونها که رو دیواره خیلی ایده جالبه واسه قشنگ تر شدن. فقط یکم زیاده + بهتر بود یه جا یا بعضی جاها باشه اونم در کناره یه کاراکتره مرده
ممنانآفرین حسین خیلی خوب داری جلو میری
بیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم....این کاراکتر ها هم دوستمون گزاشت با یکیشون حال کردم ، حتما دانلود میکنم
ممنون![]()
Last edited by NINJA0098; 23-08-2011 at 02:42.
سربازه مگه چش بوده ؟ : دیبیخیال ما هنوز در خم ابروی سرباز هخامنش شما موندیم....
هیچی ....خیلی باحال بود....فقط یه سوال چندتا پلی داشت؟تو زیبراش رندر گرفته بودی؟سربازه مگه چش بوده ؟
از تعداد پلی هاش سوال نکن : دی
خیلی زیاد بود
آخه واسه تک فریم میخواست طرف
یه سری توی زیبراش بود اما اونا یی که رندر بود توی مکس بود
سلام ...
من این تاپیکو امروز دیدم .... ایول برو جلو داری خوب پیش میری ....
در مورد اون تکسچر خون که اون بالا عکس رو گذاشتی خیلی تکراریه بردار چند کدل دیگه هم اضافه کن....
دیوارت هم خیلی یکنواخت و تر و تمیز هستن برو سی جی تکسچر قسمت decals اونجا چیزای خوبی پیدا می کنی ....
آقایون الان یه سری چیزا اضافیدم....الان با برو بچ بریم مراسم واین حرفا بر گشتم بیشتر روش کار میکنم.....
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)