تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 7 از 13 اولاول ... 34567891011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 61 به 70 از 121

نام تاپيک: Diablo 3 بزرگترین بازی Action RP

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dante May Cry M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله دقیقا مثل wow هست.ولی فکر کنم خیلی بهتر از wow باشه از لحاظ گرافیک و گیم پلی و نوآوری های به کار رفته توش.عمر wow دیگه تموم شده و دیگه باید کم کم جاش رو به این بازی بده.
    wow که کلا با Diablo فرق داره، جاش رو باید به یه بازی شبیه سبک خودش بده، یعنی به این بازی ها که چند ماه دیگه عرضه میشن :
    Guild Wars 2, Continent of the Ninth , ArcheAge, Blade & Soul
    همه این بازی ها مجانی هستن و نسل جدید بازی های آنلاین نقش آفرینی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی من اگر 1 ساله دیگه بیام و Diablo 3 را شروع کنم ، از چیزی عقب نموندم ؟ بازی تا اون موقع تموم نشده ؟ چه جوریاست ؟

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی من اگر 1 ساله دیگه بیام و Diablo 3 را شروع کنم ، از چیزی عقب نموندم ؟ بازی تا اون موقع تموم نشده ؟ چه جوریاست ؟
    منظورتونو متوجه نمیشم.بازی mmorpg که تموم نمیشه.

پروفشنال narotu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

یکی از دوستان گفت به زودی میاد
    کسی اگه خبر داره دقیقا کی میاد بگه
    امیدوارم مولتی شم بعد اومدن زیاد طول نکشه ههک شدنش و تو ایرانم واسش سرور بزنن
    Last edited by narotu; 03-05-2012 at 23:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

از یه جا کپی کردم
    فکر کنم همین باشه
    ۱۵May 2012

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این بازی چیه؟

یک بازی خیلی شبیه به Diablo هستش ولی این امکان رو میده تا یک شخصیت رو خودتون بسازید و از پیش تعیین شده نیست، چون صدها شاید هم 1000+ شاخه اسکیل داره.
    این دوتا از Comment ها درباره 3 Diablo و این بازیرو هم ببینید : (Top Comment های YouTube بودن)

It may be a Diablo copy, but it's a good one. I like it better than Diablo 3, yes, I said it. D3 is like an opposite of D2, it's not as dark, it tries to be like WoW, and then there's the real money shop. This game has so much potential.

I love how Path of Exile will only sell bling (cosmetic appearance) for real money, not useful items. Diablo 3 is selling everything for real money, they have gone to the Dark Side

اینم گیم پلی و تریلر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Dante May Cry M; 16-05-2012 at 12:58.

داره خودمونی میشه De4thsong's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره این بازی چیه؟

بعضیا میگن از 3 Diablo هم بهتره ، مثلا دوتا از Comment ها درباره 3 Diablo و این بازیرو ببینید : (Top Comment بودن)

It may be a Diablo copy, but it's a good one. I like it better than Diablo 3, yes, I said it. D3 is like an opposite of D2, it's not as dark, it tries to be like WoW, and then there's the real money shop. This game has so much potential.

I love how Path of Exile will only sell bling (cosmetic appearance) for real money, not useful items. Diablo 3 is selling everything for real money, they have gone to the Dark Side

اینم گیم پلی و تریلر :

2 روز دیگه هم مثل اینکه Open Beta's و میشه بازی کرد حجم 4GBـه.
    این که فقط یک کپی از دیابلو هستش هیچ چیز جدیدی از خودش نداره، به نظر من اصلا ارزش نداره وقتی بازی بزرگی مثل دیابلو هست کسی سمت یه بازی کپی شده بره.

8. این کاربر از De4thsong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این که فقط یک کپی از دیابلو هستش هیچ چیز جدیدی از خودش نداره، به نظر من اصلا ارزش نداره وقتی بازی بزرگی مثل دیابلو هست کسی سمت یه بازی کپی شده بره.
    نه اشتباه نکن !

اینکه این سبک رو Diablo به وجود آورده شکی نیست و اینکه هیچ بازیی تا به حال نتوستن به موفقیت Diablo برسن ولی Diablo 3 یکم افت داشته در نسخه جدیدش چون :

Diablo 3 = هر کاراکتری در یک کلاس فقط یک بیلد یا ساختار اسکیل می تونن داشته باشن یعنی وقتی شما Monk هستید فقط یک سری اسکیل های همون کلاس رو می گیرید که همه بازیکن های دیگه هم همین روال رو دارن. مجانی نیست و باید هم بازیرو خرید و هم در بازی یک Cash Shop پر از آیتم های لازم داره.

Path of Exile = هر کاراکتر می تونه یک ساختار و بیلد متفاوت داشته باشه چون حدود 1000 شاخه اسکیل و مهارت و اینجور چیز ها برای ارتقا یک کاراکتر وجود داره ، بازی کاملا مجانی هستش و دارای یک Cash Shop هستش که شامل آیتم های غیر ضروری هستش و هیچ آیتم لازمی درش وجود نداره ، گرافیک بسیار بالایی هم داره ، فیزیک عالی داره که ضربه ها از جهات مختلف باعث میشه دشمن به حالت های مختلف زمین بیفته.

یک کمی در نت بچرخید ببینید چه جوریاس. یکی از Top Comment ها :

Diablo 3 is a Diablo game only in the name. PoE is much more D than D3.

لطفا جوگیر نشید و بی دلیل دفاع کنید با دلیل بگید تا ببینیم چه جوریاس
    اینم بگم Diablo 3 هم همچنان بازی فوق العاده ای هستش ، شاید من اشتباه می کنم

Last edited by Dante May Cry M; 10-05-2012 at 14:36.

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

اینکه این سبک رو Diablo به وجود آورده شکی نیست و اینکه هیچ بازیی تا به حال نتوستن به موفقیت Diablo برسن ولی Diablo 3 یکم افت داشته در نسخه جدیدش چون :

Diablo 3 = هر کاراکتری در یک کلاس فقط یک بیلد یا ساختار اسکیل می تونن داشته باشن یعنی وقتی شما Monk هستید فقط یک سری اسکیل های همون کلاس رو می گیرید که همه بازیکن های دیگه هم همین روال رو دارن. مجانی نیست و باید هم بازیرو خرید و هم در بازی یک Cash Shop پر از آیتم های لازم داره.

عزیزم، تو گمراه شدی در مورد دیابلو تنها مزیت اون بازی مجانی بودنشه!
    1- دیابلو 3 تقریبا 4 روز دیگه میاد، تو رو چه حساب هنوز بازیش نیومده میگی افت داشته؟!
    2- تو دیابلو 3 هر کلاس با چند هزار بیلد مختلف میتونه هیروش رو وقتی لول 60 شد ادامه بده!! مثلا "منک" که مثال زدی 6 تا اسلات واسه اسکیل داره، تو هر کدوم از این اسلات ها 30 مدل اسکیل میتونه استفاده کنه، حالا واسه ی هر اسکیلی 5 مدل رون می تونه استفاده، تا اینجا خودش کلیییییییییییییی حالت مختلف شد، بعد تازه نوبت اسکیل های پسیو میشه که اونجا هم 3 تا اسلات داره با 12 تا اسکیل پسیو مختلف، اگه اسکیل های پسیو و اسکیل های اکتیو رو با هم در نظر بگیری خیلی حالت مختلف میتونی درست کنی که همشون هم قابل استفاده هست.
    در مورد خرید و فروش ایتم با پول واقعی هم یه قابلیت خوب محسوب میشه، من نمی فهمم چه مشکلی داره
    3- از نظر گرافیک هم، تو عکساش نسبت به دیابلو ""بتا"" بهتر نبود اگه بدتر نباشه!

تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

حذف شد توسط De4thsong
    Last edited by De4thsong; 12-05-2012 at 11:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •